• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟

atabay danyeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو به عنوان یه پارس چی داری بهش افتخار کنی؟؟؟

دوست خوبم

از شما یک بار خواهش کردم به اقوام ایرانی توهین نکنید.
بگذار جواب این سوال را من بدهم .

من به عنوان یک ایرانی از ماکو تا چاه بهار و از سرخس تا جزایر همیشه ایرانی می تابم و چرخ میزنم و عشق میورزم. من مجنونم و لیلی ام و فرهاد. من وامقم و شیرینم و عذرا

من به سعدی و حافظ و نسیمی و فضولی بی هیچ رجحان افتخار میکنم.
من به همان اندازه که به بو علی سینا و بو نصر و خوارزمی و .. . افتخار میکنم به غیاث الدین کاشانی و طوسی و ...
افتخار میکنم.
من به تمام فرزندان این آب و خاک افتخار میکنم.
من به تبریز و شیراز و تمام شهرها و آبادی ها ی ایران افتخار میکنم.
من به تمام تاریخ پر فراز و نشیب به شکست ها و سرخوردگیها و پیروزی های وطنم افتخار میکنم.
من به پدران خودم که در صلح و صفا با تمام اقوام ایرانی زیستند افتخار میکنم.
من به تمام فرزندان این آب و خاک که در دفاع از خوزستان و خلیج همیشه ایرانی فارس جان باختند افتخار میکنم.
هیچکس بر هیچکس برتر نیست من به انسان افتخار میکنم و به تو هم افتخار میکنم که از هویت ایرانیت با غیرت تمام دفاع میکنی.
من در بحث ها به آقای آتورپات نیاز دارم سر به سرش میگذارم و به او هم افتخار میکنم

به همه چیزانسانی انسان عشق بورزید و افتخار کنید.

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
خب جالب شد
یواش یواش هر واژه ای را که "گ" در آن بکار رفته شده را ترکی میدانید. ترکی باستان! کدام ترکی باستان؟! یک نمونه سند سنگ نبشته یا گلنبشته یا پوست نبشته ای چیزی بیاورید تا با این ترکی باستان آشنا شویم.
این تصور من نیست و دقیقا ترجمه ی گلنبشته های ایلامی و پارسی باستان هست و دست منهم نیست که برای نمونه آن را دگرگون کنم. گئوبروو >> گوبارو (پیر بریان -تاریخ امپراطوری هخامنشی جلد 1 ص 172)
این از ریشه یابی!!!
دو اینکه بر فرض اینکه گئومات مغ یک مادی بود. مگر این چیزی را به سود پان ترکها عوض خواهد کرد؟ برپایه ی مدارک تاریخی در آریایی بودن و هم ریشه بودن مادها و پارسها شکی نیست.
به نوشته های دکتر جهانشاه(چاپ در آلمان و اروپا) و دکتر جنیدی مراجعه کنید تا به پیشینه ی آریایی ها پی ببرید. خاستگاه آریایی ها در این کتابها بر پایه ی پژوهش های زمین شناسی و اسطوره شناسی بستر خلیج پارس است و زمان آن نیز پایان عصر یخبندان. که این به 10500 سال پیش باز میگردد.

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس باید واقعا به این آریایی ها افتخار کرد ماشاالله هزار ماشالله اینها آبزی بودن و ما خبر نداشتیم
ببینید خودمون رو باید فرزندان چه کسانی بدونیم که در خلیج فارس زندگی می کردند
عجب پس ما یعنی هیچ کدوم از ایرانی ها آدم هم نیستیم یا جزو نوادگان میگو هستیم یا بازمانده ماهیان
آریایی یکی کمکم کنه دارم دیوانه میشم یکی حالیمون کنه بالاخره ما از میمون ها هستیم یا جزو ماهیان هستیم
یا انسان هستیم و خدا مارو خلق کرده
البته من شک دارم زیرا جناب الیا حضرت korosh bozorg
که مجهز به فناوری روز دنیا یعنی کپی و پست هستند فرمایشات دیگری رو بیان می کنن
من که دیگه موندم به خدا جناب atabay danyeli شما که از همه اینجا دانا تر و با مرامتر هستی بیا و مارو حالی کن

یا می تونیم نتیجه گیری دیگه ای هم بکنیم اینکه بگیم بابا بزرگ کوروش کوچولو بنیان گذار سلسله تمیز و سوسولی
هخامنشی فرزند نوح علیه سلام بوده که 10500 سال پیش کشتی رو ساختن و به طرف خلیج اصیل پارش آمده اند ودر آنجا زندگی خوش و خرمی را شروع کرده اند
جل الخالق دیگه اصلا مغزم نمیکشه چو ن در این صورت حتما و به احتمال 100% نوح علیه سلام هم آریایی بوده
این سخنان تماما واقعیت دارن چون از منابع بزرگ آریایی که از خلیج فارس کشف شده استفاده کردم
در ضمن در پاسخ کوروش بزرگ ملعون باید عرض کنم که نه تنها ترکیه چندین سال جزو اتحادیه اروپاست بلکه عضو پیمان ناتو و بسیاری پیمانهای بزرک
دیگه هم است
ممنون امیدوارم استفاده کرده باشید

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مطلب رو هم میذارم تا جیگر همه آذربایجانی های عزیز دور از جون کباب بشه و دوست و دشمن رو بشناسن

ارامنه درصدد نفوذ در سواحل جنوبی رود ارس هستند

-احداث كارخانه چوپ در اراضی اشغالی جمهوری آذربايجان توسط ایران
مدتی است دولت ایران اقدام به احداث كارخانة چوپ در سرزمينهاي اشغال شده جمهوری آذربايجان در بخش زنگیلان روستاي موغانلي کرده است. ساخت این کارخانه به بهانة ريشه زدايي بستر درياچه سد از نخاله های چوب انجام شده است. سئوال اینجا است كه اگر این بهانه درست است چرا كارخانه مذکور در ساحل جنوبی در رود ارس احداث نشده است؟! لازم به ذکر است که به بهانة احداث اين كاخانه روستاي موغانلي را به كلي ويران و صاف نموده‌اند. به گفته شاهدان هزينه ساخت اين كارخانه بيش از صد ميليون تومن بر آورد مي‌شود.
-انتقال برق ایران به قصبه اشغالی مینجیوان
وزارت نیروی جمهوری اسلامی ایران در اقدامی مشکوک به قصبه اشغال شده و کاملا ویران و خالی از سکنه مينجوان در آنسوی ارس برق انتقال داده است. این اقدام غیر قانونی سبب شده تا چراغ اماکن عمومی و برخی از خانه های نیمه ویران در تمام شبانه روز روشن ‌باشد. روشنایی قصبه ویران مینجیوان در شبها موجب می گردد تا ناظرین بیرونی روستا تصور کنند که در كليه خانه‌ها این منطقه اشغال شده كساني از ارامنه سكونت دارند !
- واگذاری اجاره سرزمینهای اشغالی زنگیلان به فارسها
دولت اشغالگر ارمنستان تمامي اراضی زراعي سرزمينهاي اشغالي را در بخش زنگیلان به افراد حقیقی و حقوقی ايران اجاره داده است. حتي در این منطقه جهت كاشت و برداشت محصولات از ماشينهاي كشاورزي ايران استفاده مي‌گردد. اين در حالي است كه بيشتر زمينهاي كشاورزي اهالي منطقه خداآفرين ازاماکن استفادهاز ماشینهای كشاورزي محروم هستند.
- حضور ارامنه اصفهان در قره داغ
كشاورزان اصفهاني كه به احتمال قوی از ارامنه جلفای اصفهان هستند با دريافت وام هنگفتي از وزارتخانه های جمهوري اسلامي ايران، اقدام به اجاره و كاشت زمينهاي كشاورزي منطقه خداآفرين نموده‌اند.
- نصب یک سنگ نوشته جعلی به زبان ارمنی در قره داغ
سنگ نوشته‌هائي بزبان ارمنی که بصورت واضحی جديدا تراش خورده اند درمناطق كوهستاني و توريستي «آينالي» و «وينه» ‌توسط ادارة ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي نصب گرديده است.این در حالی است که هیچ دلیلی برای نصب چنین سنگ نوشته های جعلی وجود ندارد!
- نصب تابلوهایی جهت تاکید بر حضور ارامنه در قره داغ
در مدخل روستاها و نیز سردر مدارس و ادارات دولتی بعضي از روستاهاي بخش خداآفرين، تابلوهايي به اسم همان روستا و با علاوه كردن كلمة‌ ارمني در آخر اسم روستا نصب گرديده است. مانند لومة‌ارمني، قاسم كندي ارمني و... كه اين امر توسط مسئولان بخش خداآفرين انجام مي‌گيرد. اين در حالي است كه حتي يك نفر ارمني هم در اين روستاها زندگي نمي‌كنند.
- اسکان 22 خانوار ارمنی در جلفای ایران
اخیرا 22 خانوار ارمني در جلفاي ايران توسط دولت جمهوري اسلامي ايران اسکان داده شده اند. تمامی هزینه های اسکان ارامنه توسط نهادهای دولتی پرداخت شده است.
- خریداری زمینهای کشاورزی منطقه تویط ارامنه
- بخش وسیعی از زمينهاي چندين روستاي بخش خداآفرين توسط هم كيشان داخلی ارامنه اشغالگران قره‌باغ و با حمايت مسئولان جمهوري اسلامي خريداري شده است.

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متن اعلانیه ای که به تعداد هزاران نسخه در منطقه قاراداغ توزیع شده است:
اولوتانرنین آدیلا
سارالا سارالا یاشاماقدان،
قیزارا قیزارا اُؤلوم یاخچیدیر!
دهم تیرماه هرسال تداعی گر مراسم شکوهمند زادروز سردار بزرگ مشرق زمین، قهرمان جهان تورک و قهرمان ملی آذربایجان بابک خرمدین در قلعة بابک است، آری این روز بزرگ در پیش است.
1 ) آنانکه در رگشان خون گرم آباء و اجدادشان جاری است،
2 ) آنانکه با درد و رنج مردم تاراج زده آذربایجان آشنا هستند،
3 ) آنانکه می دانند و می بینند حقوق اقتصادی مردم آذربایجان چگونه زیر پای پان فارسیستها و شوونیستها لگدمال می شود،
4 ) آنانکه با تمام وجود احساس می کنند فرهنگ غنی و ریشه دار تورکان آذربایجان چگونه در زیر چکمه های پان آریانیستها له می شود،
5 ) آنانکه تکه تکه شدن سرزمین آباء و اجدادیشان را می بینند و مشاهده می کنند که چگونه جان ِآذربایجان با هدف از میان بردن نام و یادش، زیر تیغ فاشیزم قطعه قطعه می گردد و به فارسها و کردها پیشکش می شود،
6 ) آنانکه از جنایات تکان دهنده داشناکهای ارمنی و قاتلان طرفدار اسماعیل سیمیتقوی کرد در اواخر جنگ اول جهانی در شهرهای خوی، سلماس، ماکو و اورمیه باخبر هستند،
7 ) آنانکه با چشم خود وحشی گری داشناکهای ارمنی را در شهرهای خوجالی کلبجر، شوشا،آق دام و سایر مناطق اشغالی قارا باغ آذربایجان دیده اند،
8 ) آنانکه می دانند چگونه یپرمهای ارمنی زانوان قدرتمند ستارخان سردار ملی، این پرچمدار دموکراسی مشرق زمین را به گلوله بسته اند،
9 ) آنانکه حمایت دولت جمهوری اسلامی ایران را از همین جنایت کاران ارمنی و کرد مشاهده کرده اند و معترض شده اند،
10 ) و در کل آنانکه درد ملت آذربایجان عذابشان می دهد و شادابی و شادکامی این ملت خوشحالشان می سازد خود را برای برگزاری هرچه باشکوهتر قورولتای ملی قلعه بابک مهیا می کنند.
ولی در مقابل کسانی وجود دارند که بخاطر حب مال دنیا، شیفتگی به مقام و منصب دولتی با دروغهایی که فقط خودشان را رسوا می کند، برای مخدوش کردن این حرکت ملی قدم بر می دارند و با تحریف کودکانه تاریخ و دست و پا کردن بهانه های حیرت آور،از به اصطلاح مورخانی که مثل خودشان جیره خوار دربار عباسیان و خلفای شیعه ستیز مأمون و معتصم بودند در صدد هستند تا قیام ملی و مردمی بابک را در افکار عمومی منفی جلوه دهند.
در حالی که هدف بابک از قیام بی نظیرش آزادی و استقلال ملت آذربایجان از ظلم و ستم بیگانگان بوده و این هدف اظهرُ من الشمس است.
بی تردید انتساب هرگونه تهمتی به بابک که شایسته خود گویندگان و نسبت دهندگانش است، تهمت و افترایی آشکار و گناهی نابخشودنی است.
این افراد کوته بین و تنگ نظر که اکثراً هم از وابستگان به **** هستند همزمان با برگزاری قورولتای قلعه بابک، با ایجاد فضای رعب و وحشت از طریق استقرار دهها هزارافراد مسلح، راه اندازی پایگاههای ایست بازرسی متعدد، برگزار نمودن مانورهای بی خاصیت و صوری برای مهمانان قلعه بابک ایجاد مزاحمت کرده با صرف میلیاردها تومان هزینه از پولی که باید صرف عمران و آبادانی و سرمایه گذاری اقتصادی و محرومیت زدایی منطقه شود می کوشند تا از برگزاری مراسمی ممانعت کنند که به خودی خود پتانسیل ایجاد هزاران موقعیّت شغلی را در منطقه داراست.
بی تردید ارعاب و تهدید و بایکوت خبری حاکمیت جمهوری اسلامی ایران فقط به این مراسم ختم نمی شود. فی الواقع در طول سال هرکس در هر مقامی و هرجایی بخواهد نسبت به این مسایل حساس باشد و از حقوق حقّة خود و ملت خود دفاع کند با دستگیری و بازجویی و تهدید و زندان روبرو می شود.
برای نمونه 1)در منطقه قاراداغ از تاریخ 21 آذر 84 به مناسبت همین روز با بازداشت دو نفر از فعالین حرکت ملی آذربایجان (آقایان مرتضی محمدی و مرتضی.م ) دستگیریها شروع شد. 2) در 5 اسفند 84 به مناسبت سالروز نسل کشی ملت مسلمان آذربایجان توسط داشناکهای ارمنی در منطقه قارا باغ، مجددا دو نفر از فعالین حرکت ملی آقایان (جواد حسن پور کارشناس زبان و ادبیات فارسی و طاهر بیانی) در اعتراض به داشناکهای ارمنی و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان این فاجعه دستگیر شدند و بعد از سه روز بازجویی و تهدید و ارعاب آزاد شدند. 3)اخیراً نیز به خاطر گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرهای اورمیه، خوی، سلماس و ماکو که در سال 1918 توسط داشناکهای ارمنی به شهادت رسیدند و در اعتراض به جنایات داشناکهای ارمنی، در 10 فروردین 85 دو نفر دیگر از فعالین حرکت ملی آذربایجان آقایان (دکتر محرم کامرانی دامپزشک و مدیر مسئول نشریه اویانیش و مهندس ابراهیم رشیدی عضو هیئت تحریریه اویانیش در اهر) دستگیر شدند و بعد از چند روز بازجویی در اهر در 14 فروردین سال جاری به ادارة اطلاعات استان تحویل داده شدند که هنوز هیچ خبری از ایشان در دست نیست!
لذا ما قاراداغلی ها و آذربایجانلی ها به صورت خونین و دستان بریده بابک و پرچم سرخ ستارخان و خاک پرغرور آذربایجان قسم می خوریم و با ملت آگاه آذربایجان مخصوصاً قاراداغ هم پیمان می شویم، تا زمانیکه خانه ظلم و فساد از منطقه بر چیده نشده و حقوق ملت آذربایجان پایمال می شود از مبارزه مدنی علیه ظلم و بی عدالتی دست بر نمی داریم.
به این ترتیب ملت ما با شرکت در مراسم بزرگ زادروز قهرمان ملی آذربایجان بابک، حمایت خود را از فرزندان خود اعلام می دارند .
هموطن با 20 برگ کپی گرفتن از این اعلان و پخش آنها بین اقوام و آشنایان، ملت آذربایجان را یاری کنید

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آذربایجانی برای اثبات وجود خود تاریخ نمی تراشد
پاسخ به نامه یک کرد که فعالین آذربایجانی را متهم به اهانت به کردها نموده بود
دوست عزیز اما بسیار بد قول کرد من
سلام
اول اینکه ما خود برای حل اختلاف همیشه صحبت رو در رو را با آغوش باز پذیرا شده ایم و بر این اساس و با احترام به دعوت شما جهت صحبت دهها بار برایتان زنگ زدم غافل از اینکه شماره تلفنتان دروغین است و کسی نیست که جوابگو باشد! مصداق ضرب المثل؛ طاقت مهمان نداشت، خانه به مهمان گذاشت.
دوم اینکه، من فکر می کنم شما هم با سطحی نگریتان مثل خیلی از بعضیها در مورد ما خطا رفته و متاسفانه متوجه افکار و خط مشی ما نشده اید. بر عکس بعضیها ما هرگز به هیچ ملتی نه تنها توهین بلکه کم احترامی نیز نکرده، نمی کنیم و نخواهیم کرد چرا که انکار حقوق ملل هر گز در قاموس ما جایی نداشته و ندارد. اندیشه ای اینچنینی تنها و تنها زایده مغز بیمار افراطیون شوونیست، فاشیست و.. می باشد. ما خوب میدانیم که ملت شریف کرد نیز همانند سایر اقوام و ملل ساکن در مرزهای کشوری به نام ایران متحمل همه گونه تبعیضها،ستمها شده و در این راستا چه چیزهایی را از دست داده است که به چنگ آوردن دوباره آن دشوار و گاها ناممکن می باشد. و این دقیقا همان بلایی است که در زیر سایه سیستم حاکم فارس بر سر مردم ترک ما نیز آمده و می آید که در این راه اگر از زاویه منطقی که از وجود آن در خود دم می زنید بنگرید خواهید دید که در میان مرزهای شوم ایران هیچ ملتی مانند ملت ما آذربایجانیها متحمل لطمات جبران ناپذیر فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی و غیره نشده است. در کجای نوشته های بیشمار و گفته های بی حد و حساب ما توهینی به ملت کرد رفته است که شما ما را به آن متهم می کنید؟ اگر از سر انصاف بنگرید این شما هستید که از همین ابتدا حتی در دو سه سطر نوشته تان نیز نیش زهر آگین اهانتتان را متوجه ملت بزرگ اما مظلوم و با فرهنگ ما نموده اید!
دوست گرامی، وئبلاگ ما کانون دردهای خلق ماست. ما بر عکس سیاسیون و نظریه پردازان شما کاری به کار نه تنها کرد بلکه هیچ ملتی نداشته و نداریم. احیانا اگر در بین سخنان ما حرف یا لحن تندی نسبت به دیگران رفته است صاحبان آنها دقیقا خودشان متوجه آن هستند. ما مثلی داریم (سؤز صاحابی اؤزو بیلیر..) یعنی صاحب حرف خودش متوجه هست. صاحبان این حرفها داشناکها، پژاکها، پ کا کا ها، دموکراتهای کذایی،شوونیستها و.. هستند که چشم طمع به خاک، فرهنگ، هویت و همه چیز آذربایجان دوخته اند و هر از گاهی به فرمان اندیشه معیوبشان دست به کارهای احمقانه ضد فرهنگ و ضد بشری می زنند که صد البته این اعمال از سوی هیچ انسان آزاد اندیشی قابل پذیرش نیست. ملت بزرگ ترک هرگز چشم طمع به جان و مال و خاک و فرهنگ دیگران ندوخته و به عبارت بهتر بر عکس دیگران گدای اینگونه چیزها نیست چرا که آنها هر آنچه را که بخواهند دارند و خدا هیچ چیز با ارزشی را از آنها دریغ نداشته است. ما نه ادعای توسعه طلبانه ارضی داریم و نه در مقابل حرف زور تسلیم می شویم. ما با قامتی سر افراز و بابکوار پاسدار ارزشهای خود بوده و هستیم و به احدی از هر نژادی و قومی و در هر جایگاهی که باشد اجازه تعدی و تجاوز به آنها را نخواهیم داد. در یک کلام ما متجاوز نیستیم و پای متجاوزان را با هر حیله و نیرنگ و ترفندی که از گلیم خود دراز شده و حریم ما را تهدید کند شکسته و خواهیم شکست. شما دوست عزیز در کجای تاریختان خوانده اید که ترکان آذربایجان قتل عام یا تجاوزی به هر شکل و عنوان که باشد بر علیه یک ملتی خصوصا ملت کرد داشته باشند؟! اگر ادعایی هست مثل ادعای دروغین ارامنه که آنرا به عثمانیها نسبت می دهند آنهم ادعایی بیش نیست. این اشتباه هر گز از سوی ما و دولتمردان ما نه در گذشته و نه در حال حاضر سر نزده است و نخواهد زد. دوست عزیز کرد، ما آذربایجانیها به کدامین شهر، روستا و هر داشته و نداشته ی شما چشم دوخته ایم؟! ما برای اثبات گفته خود نیازی به آوردن سند از گذشته و یا دست به دامن شدن بیگانگان نداریم (مثل شما انگلیسی دان محترم که برای اثبات گفته هایتان تاریخ تراشیده و دنبال گرده مدرک می گردید!) اگر چه این کار را هم اگر بکنیم جای جای تاریخمان پر است از جور و نمک نشناسی همسایگان و مهمانان کرد و ارمنیمان نسبت به ملت ترک آذربایجان! هنوز قتل عام سلماس و خوی و اورمیه و سولدوز و.. که توسط رهبران تروریست قدیمی و جدید شما و دیگر صاحبان افکار شما را نه ما و نه تاریخ از یاد برده است بهتر است شما نیز فراموش نکنید. فکر می کنم سیمتقوی جنایتکارتان را هنوز به خاطر بیاورید! مگر این تروریستهای پ کاکایی و پژاکی و .. شما نبودند که همین چند ماه پیش در شهرهای ماکو، بازرگان و یولا گلدی ما اسلحه به دست خشونت به راه انداخته و چندین نفر از مردم بی گناه ما را کشتند؟!
دوست عزیز و با شرف و با وجدان من، کجای ماکو، بازرگان، یولا گلدی، خوی، سلماس، اورمیه، قوشاچای (میاندواب)، سولدوز (نقده)، سویوق بولاق (مهاباد)، خانا (پیرانشهر) و.. خاک کردستان و از آن ملت کرد است که شما در آنها نه تنها خود نمایی کرده و نمایشهای کذایی تروریستیتان را در آن شهرها به راه انداخته و بعد هم با کمال وقاحت برای خود نقشه ای خیالی کشیده و آنها را جزو شهرها و خاک کردستان بزرگتان قلمداد می کنید. قبل از اینکه ما را به جرم توران واقعی و نقشه های تاریخی آن که همه عالم و آدم و حتی نژادپرستهای شوونیست فارس آن را انکار نمی کنند متهم کنید، بهتر نیست که خود و یاران اوجالانی خودتان را به جرم چاپ و انتشار نقشه خیالی کردستان بزرگتان که در آن اکثر شهرهای آذربایجان و حتی ترکیه را نیز جزو کردستانتان محسوب نموده اید متهم و سرزنش نمایید و از آن خجالت بکشید؟! ما گدای خاک نیستیم همه چیز داریم و به داشته هایمان قانع هستیم. ما هرگز برای تصاحب یک شهر یا روستا از ترفند شرم آور (مهمان بیا و صاحب خانه باش) و یا تولید مثل و ازدیاد نسل،کاری که افراد به اصطلاح روشنفکر ارامنه و اکراد به ملتشان توصیه می کنند را نمی کنیم.نکند شما نیز جزو همان تروریستها هستید که از اینگونه صحبتهای ما ناراحت می شوید و آنرا در قالب اهانت ما نسبت به ملت کرد مطرح می کنید؟ اگر اینچنین است آری ما به هرچه که تروریست هست و یا پیرو چنین اندیشه هایی هستند می تازیم و آنها را سر جایشان خواهیم نشاند. دوست عزیز، آنطور که پیداست قبل از هر بیگانه ای متاسفانه خود شما و همفکران شما اولین دشمن ملت خود یعنی کردها هستید. کردهای ساکن شهرهای ما همیشه مهمان عزیز ما بوده و هستند ولی اینگونه کارهای شما اگر ادامه پیدا کند باعث خواهد شد که کاسه صبرمان لبریز شده و عذر آنها را خواسته و از شهرهایمان بیرونشان کنیم!
شما خود را صاحب منطق قلمداد کرده اید اگر اینچنین است واقعا باید از بیان ادعاهایتان شرم کنیدو دیگر حرفی نزنید. بس کنید و بروید کمی گل انصاف بچینید. بروید واقعا ملتتان را دوست داشته باشید و از راه شرافتمندانه که لایق ملتتان می باشد مایه سرافرازی خلقتان باشید. شما اگر ملتتان را دوست داشته باشید مطمئن باشید که ما نیز شما را دوست داریم و در کنار و دوشادوش شما بر علیه ظلم و ستم و تبعیض خواهیم جنگید. درست همان دوستی و کاری که پیشه وری بزرگ ما با قاضی محمد شما داشت و مرزهای همدیگر محترم می شمردند. ما دشمنی به نام ملت کرد نمی شناسیم شما نیز مطمئن باشید که هیچ ترک آذربایجانی دشمن شما نیست. گفته های ما چیزی جز بیان واقعیت و دردهایمان نیست و برایمان مهم نیست که شما موافق یا مخالف آن هستید. ما ایمان داریم که موضعمان حق است و سخنی که از حق برآید هیچ سوالی را بی پاسخ نخواهد گذاشت. حق، همه علامتهای سوال را نقطه خواهد کرد، چرا که آن، راه و خطی است راست که به معبود می پیوندد.
زنده باد آذربایجان.
زنده باد ملت بزرگ آذربایجان، و زنده باد هر انسان ملتدوست

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از siavach :
پس باید واقعا به این آریایی ها افتخار کرد ماشاالله هزار ماشالله اینها آبزی بودن و ما خبر نداشتیم
عجب پس ما یعنی هیچ کدوم از ایرانی ها آدم هم نیستیم یا جزو نوادگان میگو هستیم یا بازمانده ماهیان
آریایی یکی کمکم کنه دارم دیوانه میشم یکی حالیمون کنه بالاخره ما از میمون ها هستیم یا جزو ماهیان هستیم
من که دیگه موندم به خدا جناب atabay danyeli شما که از همه اینجا دانا تر و با مرامتر هستی بیا و مارو حالی کن

یا می تونیم نتیجه گیری دیگه ای هم بکنیم اینکه بگیم بابا بزرگ کوروش کوچولو بنیان گذار سلسله تمیز و سوسولی
هخامنشی فرزند نوح علیه سلام بوده که 10500 سال پیش کشتی رو ساختن و به طرف خلیج اصیل پارش آمده اند ودر آنجا زندگی خوش و خرمی را شروع کرده اند
جل الخالق دیگه اصلا مغزم نمیکشه چو ن در این صورت حتما و به احتمال 100% نوح علیه سلام هم آریایی بوده
این سخنان تماما واقعیت دارن چون از منابع بزرگ آریایی که از خلیج فارس کشف شده استفاده کردم
در ضمن در پاسخ کوروش بزرگ ملعون باید عرض کنم که نه تنها ترکیه چندین سال جزو اتحادیه اروپاست بلکه عضو پیمان ناتو و بسیاری پیمانهای بزرک
دیگه هم است
با نمک هم که تشریف دارید. کوه نمک!
به هر روی برپایه ی پژوهش های زمین شناسی(که از ان سر در نمی آورید) که در این دو کتاب ارائه شده, نشان داده شده که در پایان عصر یخبندان خلیج پارس به این ریخت وجود نداشته و روخانه ای بزرگ و گسترده در این بخش جریان داشته و بر پایه متون کهن اوستایی و ایرانی و اسطوره های ایرانی که ریشه در چندین هزار سال پیش دارند این دو بزرگوار توانسته اند ثابت کنند خاستگاه اصلی آریایی ها در خود ایران بوده. شما هم با این بانم بازی که درآوردید همان احتمالا آبزی هستید و در آبهای شور میزیستید.(هر چند ترکها خود را فرزند گرگ درنده میدانند!!! گرگ ماده اسطوره ی ترکهای شمال چین هست)
همچنین من بیکار و علاف نیستم که به ادعاهای تکراری شماها پاسخ بدهم. کاربرانی همچون شما پیام های چند سال پیش و ادعاهای پوچ بزرگانتان را کپی میکنید که خوشبختانه به سادگی خیلی وقت پیش به آنها پاسخ داده شده با مدرک و سند و ... من هم بیکار نیستم که بیایم و بنویسم و بنویسم.

با این وجود باز هم میبنیم هر جا پاسخ درخوری را سراغ نداشته ام خودم پاسخ درخور و مناسب را داده ام.
همچنین اگر ادعای 10500 سال را میکنیم به پشتوانه ی اسطوره ها و پژوهش های زمین شناسی و از همه مهتر همین پژوهش ژنتیک هست که یک هم میهن آذری در دانشگاه کمبریج انجام داده و ریشه ی همه اقوام ایرانی غیر فارس زبان را ایرانیان یکی میداند و پیشینه ی آنها را دست کم 10500 سال میداند. این ادعاها با این پشتوانه های علمی و دقیق هست و خیال بافی همچون شماها. تمدن 7200 ساله و زبان ترکی باستان و آذری ها ی ترک و :D
پای افسانه های دینی و سامی را بمیان نکشید در اینجا با افسانه و داستان و ... کاری نداریم در اینجا تنها با مدرک و سند سخنها پذیرفتنیست که اگر اینگونه نباشد پشیزی ارزش نخواهد داشت.(حضرت نوح کدام است؟!)
همچنین ترکیه سالهاست دارد دست و پا میزند به اتحادیه اروپایی بپیوندد اما هنوز که هنوز هست نتوانسته این کار را بکند.

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله عزیزم میدانم که لینکهای شما که هرروز جبراییل از طرف خداوند برای شما میاورد تماما درست هستند و لینک های من هم لابد مشتی پان ترکیسم نوشته
تو تاریخ 400 سال پیش که میگی اون زمان ما آذری بودیم رو نمی فهمی حالا دیگه تاریخ 10500 ساله رو کاملا به یاد
داری آخه یاوه گو تو که احمد کسروی رو جزو بزرگترین نویسندگان می دانی یه نگاه به تاریخ هجده ساله آذربایجان
بنداز تا بفهمی ارمنی ها چه کسانی بودند حتما میگی که اون تاریخ رو هم پان ترکهای خیالی شما نوشتند
تو که اینقدر سنگ ارمنی رو به سینه می زنی اگه واقعا دل و جرات داری یه سری به قارا باغ آذرباجان شمالی(آران)
بزن اگه با دیدن صحنه های دهشتناک قش نکردیو نمردی حتما ارمنی هایی که از نزاد پاک آریایی هستند زنده نمی زارندت
در ضمن کوروش بزرگ درست که تلاشش خشنودی یهودیان بود اما خدمات بزرگی رو برای کشورش کرد همانند محمد رضا شاه پهلوی و من به عنوان یک ایرانی روا نمی دانم که یوسر تو korosh bozorg باشد
تو اگه قانون نامه کوروش رو بخونی می فهمی من چی می گم
در ضمن آذربایجان لقمه بزرگی که از گلوی تو پایین نمیره و به زودی خواهی مرد
با اینکه اجداد مرا گرگ وحشی خواندی ولی من به هیچ کس توهین نمیکنم و این از خصوصیات بارز یک آزادیخواه
مبارز است که به اجداد کسی توهین نمیکنه کوروش مردی بود که دست نوازش بر سر همان گرگان وحشی که میگی
کشید تا گذشته ای را که چون آریایی ها تا به سرزمین ایران وارد شدند چون مردم ساکن رضا نمی دادند با آنان به جنگ پرداختند و کشتار مخوفی به را انداختند را فراموش کنند اما تو چی از داشناک های ارمنی که قتل را مثل آب خوردن انجام میدهند حمایت میکنی و نام کوروش رو
بر می گزینی
شگفتا

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از siavach :
ترکي سومين زبان زنده و با قاعده دنيا (به نقل از مجله پيام يونسکو) ...

اكنون اگر شما لطف كنيد و اين شمارهء‌ مجله پيام يونسكو (سال انتشار و شماره صفحه) را بفرماييد، جهان پانتركيستها را از نگراني در خواهيد آورد.

به دليل بي محتوا بودن برخي از قسمت ها اديت شد .

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Xelil :
خواهشا اگر مطلبی را از روی باد هوا بیان می کنید .

اختيار داريد، ما كه پانترك نيستيم كه از اين كارها بلد باشيم!

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گل بودو به سبزه نیز آراسته شد
شما که می فرمایید ترکی زبانی است برپایه دشنام
من کی به زبان تو توهین کردم عالی جناب artoopat
آقای مدیر انجمن دیگه این شونیستها شورش را در آوردن
در کدامین پست خود من گفتم که زبان فارسی گویش عربی است ؟
زبان پارسی با من عجین شده من چگونه به زبان خود توهین کنم و اون رو از گویش های عرب جاهلی معرفی کنم
کی بود که اجداد دیگران رو جزو گرگان خون خوار معرفی کرد
که بود که به اینو اون پان ترک حواله می کرد
که بود که زبان ترکی رو که بهترین و کاملترین آوا را دارد سومین زبان مخصوص فحاشی معرفی کرد
آقای مدیر انجمن شما رو به خدا من نه به آریایی و پارس و حتی کوروش نیز توهین نمیکنم
آیا به نظر شما اگر ما هم روش اونها رو پیش گیریم و شروع به توهین به زبانهای دیگر کنیم حرفمون رو درک خوهند کرد

الله اعلم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
آقای مدیر انجمن شما رو به خدا من نه به آریایی و پارس و حتی کوروش نیز توهین نمیکنم
آیا به نظر شما اگر ما هم روش اونها رو پیش گیریم و شروع به توهین به زبانهای دیگر کنیم حرفمون رو درک خوهند کرد

نيازي به انجام چنين كاري نيست . شما ميدانيد و من هم ميدانم . بگذاريد هر چه ميزان كه مي خواهند توهين كنند .

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما مدیر محترم اسم شما که در سمت چپ است رو نه با رنگ بنفش بلکه باید با رنگ طلایی نوشت
این پاچه خاری نیست حقیقتی است که از ته دل نشئت می گیرد

واقعا مخلصتم

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از siavach :

دیگه هم است
ننه من غریبم بازی بسه!
اگر به برگهای پیشین مراجعه کنید بارها و بارها این ادعا انجام شده که زبان پارسی لحجه یسه سوم عربیست!!!! جالب اینکه این مطلب که به یک جک دسته اول میماند را به یونسکو هم ربط میدهند!!! در حالی که یونسکو روحش بی خبر است. این را شاید بچه ها هم بدانند که دو زبان با ساختاری متفاوت( یکی هندواروپایی و دیگری سامی) نمیتوانند لحجه ی آن دیگری بشوند و ... اینها گمان کرده اند در یونسکو هم مشتی بی سواد هستند! این ادعاهای پوچ تنها میان توده ی مردم و ناآگاهان شاید کاربردی داشته باشد وگرنه اینجا کسی جدی نمیگیرد.
من اگر اجداد ترکها را گرگ خواندم دروغی نگفتم. این یک حقیقت هست و میدانیم که اسطوره ی ترکها همان ماده گرگ خاکستریست و گروه نزادپرست گرگ های خاکستری ترکیه هم از این الهام گرفته اند. پس سفسته نکنید و به اسطوره های ترکها هم توهین نکنید!
نمیتوانید با ننه من غریبم بازی درآوردن و به صرف اینکه گرداننده ی این تارنگار یک آذری هست کاری را پیش ببرید. بهتره به فکر سند و مدرک برای ادعاهایی که اینجا بازگویی کردید و پاسخ با مدرک و سند گرفته اند باشید.
همچنین من اگر شما را دروغ گو میدانم به این خاطر هست که سرراست و مستقیم یک دروغ گفتید آن هم اینکه اربابانتان در ترکیه و کشور ترکیه سالهاست هموند اتحادیه ی اروپایی هست!!!!! این یک دروغ آشکار هست. دست کم چیزی میگفتید که نیاز به پژوهش زیادی داشته باشد. من با جستجوی این دو واژه "ترکیه" و "اتحادیه اروپایی" این پیوند ها و لینک ها را پیدا کردم و گذاشتم و دروغتان ثابت شد. بهانه ی این دروغگویی چیست؟ یا به قولی این را چگونه میخواهید ماست مالی کنید.
توهین های زیادی به مردم ایران و زبان رسمی مردم ایران در این جستار شده و گرداننده با کاربران و پیامهایشان مدارا کرده که بگمانم همین شیوه بهتره هست تا گفتگو دنبال شود. اما از شما خواهش میکنم پیام های و کپی پیست های از روی احساس اینجا نگذارید و ننه من غریبم بازی در نیاورید. اگر سخنی دارید و ادعای تاریخی و فرهنگی در خدمتیم.

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون کوروش بزرگ ملعون که نوشتم تو هستی که واقعا حق دارم و لایقته یه نگاهی به پستهات بندازی میفهمی در ضمن اگه کسانی به شما عرب گفتن هیچ ربطی به من نداره البته به خاطر این قضایا به اندازه کافی با اعراب جنگیدم مثلا همین قضیه خلیج پارس
جنگ زبانی و سلاحی من نه به خاطر شما بلکه به خاطر عشق خودم یعنی زبان پارسی بوده و عنوان پارس رو نماینده کشورم می دونستم
از قدیم گفته اند طرف برای اینکه مخالفتش رو با گرگ خطرناک اعلام کنه دست یاری به مار افعی خطرناکتر دراز میکنه
البته این توهین به شما نیست این رو گذاشتم تا عمق فاجعه رو درک کنید من هیچ علاقه ای نه به ترکیه و نه هیچکدام از کشورهای اروپایی ندارم و به خاطر کارهایی که کردن می خواهم سر به تنشون نباشه
همین

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هممون می دانیم مردم آذربايجان نسبت به ما آزاديخواهان کمک هاي ضروريي کردن پس مردم آذربايجان بيدار هستن و شونيست ها تاکنون نتوانسته اند در اين مناطق کاري از پيش ببرن نمونه اش همین وقایع اخیر که بیشتر کاغذهای حظور در تظاهرات رو خود پخش کردم و اون ها نیز آمدند آفرین به اونها
مساله مهم اينکه افراد ساده و پاکدروني که ممکن است اتفاقي يا به هر صورت ديگر از اين فروم گذري کرده باشن
يا اسير عده پان تورکيسم بد ذات شوند که قصدشان چيزي جز جدايي طلبي نيست و مي خواهند ما رو از وطن عزيزمان ايران جدا کرده و به کشوري که حتا مردمانش فرهنگشان پايين تر از ايرانيان است و عاشق دزدي و شراب خواري و کارهاي غير اخلاقي هستند بچسبانند (ترکیه)
يا اسير عده اي شونيست-پان فارسيسم-پان ايرانيم-فاشيزم و پان آرياييست شوند که همه اين ها پيوند برادي
بسته اند و اينها قطعا هزار بار خطرناکتر و مخوفتر از پان ترکها خواهند بود
قطعا يک پان ترک را مي توان با زبان درست کرد اما کسي که جزو دسته دوم شود هيچگاه و با اسلحه نيز درست نميشوند تنها راهش نيز پيشگيري است
بر ما آزاديخواهان است که نگذاريم انسانهاي پاک درون اسير هيچ يک از اين دو عنصر شوند
ما ترک هستيم نه آذري ولي چيزي که بر تن لرزه مي اندازد اين است که روزي برسد(خدا نکند اونروز را ببينيم)
که ما از ايران به وسيله پان ترکها جدا شويم و خونهاي شهيدانمان پايمال شود و ناممون رو تجزييه طلب بخونن
من از اين وحشت دارم و تمامي مطالبم هم حول اين اعتقادم ميگرده اگر هم مطلبي بوده که باعث رنجش اقوام
و ملل ديگر شده مانند"عرب جاهل"و یا"کوروش ملعون"دوست دارم همونطوري که من گذشت مي کنم اونها نيز گذشت کنند
در ضمن من هيچ کينه از هيچ کس به دل ندارم حتي از اون آقاي عزيز atoorpat که زبان مادري من رو سومين زبان فحاشي دنيا معرفي کردن
همچنين آقاي korosh bozorg که اجداد منو گرگان وحشي و خونخوار بيان کردن

قربون صفاي همه ايرانيان عزيز

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن جناب آقای کوروش درست که من قلبمو از کینه شما پاک کردم
چاکرتم هستم
حتی می دونم اگه بازم این مطالب رو ببینی یه چیزی می نویسی که سرشار از نفرت باشه
بزارید دیگه همینجا تمومش کنیم چون واقعا وقت تلف کردنه که ما به جا اعلان برادری به هم دیگه داریم به هم زخم زبان میزنیم
بزار اگه ممکن این آخرین پست اینجا باشه
اگه ممکنه بیا هردو در کنار هم غرورو خود بینی رو کنار بذاری یک فروم با عنوان اینکه"چه کاری باید انجام داد تا ایران
دوباره متمدن بشه" ایجاد کنیم تا یک منبع بزرگی باشه برای جوانان گمراهی مثل من و شما
به خدا بیشتر از اون که ناراحت آذری بودن یا ترک بودن باشم نگران مملکتم هستم که هرجا بری سره حمله نظامی آمریکا باهم بحث می کنن
تو رو خدا ایرانی بودنمون رو به یاد داشته باش و زخم زبان رو کنار بگذار که هزار بار بدتر از زخم شمشیر است
تورو خدا نذار یه مساله کوچولو که اختلافی بین من و شما به وجود نمیاره باعث جنگ داخلی بشه

ازت خواهش می کنم

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از siavach :
در ضمن جناب آقای کوروش درست که من قلبمو از کینه شما پاک کردم
چاکرتم هستم
حتی می دونم اگه بازم این مطالب رو ببینی یه چیزی می نویسی که سرشار از نفرت باشه
بزارید دیگه همینجا تمومش کنیم چون واقعا وقت تلف کردنه که ما به جا اعلان برادری به هم دیگه داریم به هم زخم زبان میزنیم
بزار اگه ممکن این آخرین پست اینجا باشه
اگه ممکنه بیا هردو در کنار هم غرورو خود بینی رو کنار بذاری یک فروم با عنوان اینکه"چه کاری باید انجام داد تا ایران
دوباره متمدن بشه" ایجاد کنیم تا یک منبع بزرگی باشه برای جوانان گمراهی مثل من و شما
به خدا بیشتر از اون که ناراحت آذری بودن یا ترک بودن باشم نگران مملکتم هستم که هرجا بری سره حمله نظامی آمریکا باهم بحث می کنن
تو رو خدا ایرانی بودنمون رو به یاد داشته باش و زخم زبان رو کنار بگذار که هزار بار بدتر از زخم شمشیر است
تورو خدا نذار یه مساله کوچولو که اختلافی بین من و شما به وجود نمیاره باعث جنگ داخلی بشه

ازت خواهش می کنم
همين درسته دوست من

siavach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مدیر انجمن اگه ممکن روش باز کردن فروم رو به من یاد بدین تا شاید بتونم به اهدافم جامه ی عمل بپوشونم
البته می دونم جاش اینجا نیست ولی من چاره ای ندارم

ممنون از شما
یاشاسین ایران میلتی

بالا