هر چند به اينجا مربوط نمي شود اما منظور شما از باز كردن فروم چيست ؟؟به نقل از siavach :آقای مدیر انجمن اگه ممکن روش باز کردن فروم رو به من یاد بدین تا شاید بتونم به اهدافم جامه ی عمل بپوشونم
البته می دونم جاش اینجا نیست ولی من چاره ای ندارم
ممنون از شما
یاشاسین ایران میلتی
به نقل از siavach :گل بودو به سبزه نیز آراسته شد
شما که می فرمایید ترکی زبانی است برپایه دشنام
من کی به زبان تو توهین کردم عالی جناب artoopat
كی بود که اجداد دیگران رو جزو گرگان خون خوار معرفی کرد
باز هم كه بدون دقت خوانديد. من كي چنين سخني گفتم؟ هميشه نوشتههاي را اينگونه سرسري ميخوانيد؟ بار ديگر به آن متن مراجعه كنيد كه نوشته شده است يونسكو سومين زبان دشنام جهان را تركي اعلام كرده است.که بود که زبان ترکی رو که بهترین و کاملترین آوا را دارد سومین زبان مخصوص فحاشی معرفی کرد
به نقل از AtoorPat :لابد اگر از تجزيه ايران و طرفداري از پانتركيزم و دشنام به ارمنيان بيگناه سخن گفته شود با موضوع مرتبط خواهد بود! و شايد هم لايق آن باشد كه با آب طلا نوشته شود!
يكي از كارهاي تازهء فردي معلوم الحال بنام اعلمي خواندن شعر الا تهرانياي شهريار بود. شهريار خود اين شعر را از ديوانش برداشته بود منتها اعلمي براي تفرقهافكني و ايجاد نفرت بين اقوام آنرا در صحن مجلس خواند و بلوا به پا كرد.
با سپاس از كورش گرامي، اكنون كه اين همه به استان آذربايجان شرقي بودجه اختصاص يافته است اعلمي و ديگر پانتركيستها لب از لب باز نميكنند كه مثلا اين بودجهها مال همهء مردم ايران است نه فقط براي تبريز! دليل جدا شدن اردبيل از تبريز براي همين بود كه بودجههاي تخصيصي به جاي آنكه عدلانه به همهء استان داده شود، بيشترش در تبريز خرج ميشد. اكنون هيچ شهر و شهرستان و ده و روستا در استان آذربايجان شرقي يافت نميشود كه پشت سر مسئولين تبريز بد نگويند و بيشترشان آرزوي دارند كه همچون استان اردبيل جدا شوند. امروزه اردبيل كه جاي خوش آب و هوايي هم هست، پس از چند سال كه از استان شدنش ميگذرد چنان پيشرفت كرده است كه همه آرزوي گردش در آن سامان را دارند.
به نقل از jaberi :بنده آن مطالب را نیز غیر مرتبط می پندارم .
در ضمن این سوال من به شما ربطی ندارد بگزارید کسی که نوشته جواب دهد در ضمن در هر حالت مطالبی که کوروش گفته است مرتبط نیست .
شما چرا سعی دارید صورت مسئله را پاک کنید؟
کسانی تفرقه افکنی میکنند که در بالای شهر تهران دور منقل نشسته و شاهنامه خوانده و به قومیت های شریف ایرانی از جمله ترک و عرب توهین می کنند نه کسی که در خانه ملت از گرفتن حقوق ملت دم می زند.
در باره بودجه نیز من هیچ نظری نمیدهم چون بسیار بسیار بی ربط بوده و نشان از کوته فکری شما و همپالگی هایتان دارد .
وقتی با دلیل و برهان مواجه می شوید . به هر سو دست درازی می کنید و سعی می کنید بین ما تفرقه افکتی کنید.
اردبیل یا تبریز یا اهواز و یا حتی اصفهان و .. فرقی نمیکند همه ما یک هدف داریم و آن اعتلای ایران و احقاق حقوق شهروندی و ... است.
که حقوق از دست رفته ما ترک های ایران می تواند دست آوردی از هدف کلی ما و برادران فارسی زبانمان باشد.
دورود بر ایرانی درود بر ایران آزاد و آباد که در آن ما نیز به حقوقمان خواهیم رسید.
لعنت بر تفرقه افکنان از ترک گرفته تا فارس....
نخست اینکه این یک بازگویی بود. من سخن کس دیگری را بنام خودم نمیگذارم و در ان تغییری ایجاد نمیکنم. ربطش هم به این بود که هم میهنان اذری بدانند بودجه ی کم و نداشتن نشریه و تلوزیون به زبان ترکی و تدریس نشدن زبان ترکی دروغ 100% هست. در آذرآبادگان همه ی اینها وجود دارد بودجه را هم که میبینیم و مدرک و سند هم از این معتبر تر دیگر نمیتوان یافت.به نقل از jaberi :یک بازگویی بی محتوا و غیر مرتبط با موضوع.
در ضمن جناب اعلمی پانترک نیست . این شما هستید که از روی ضعف و خباثتی که در فطرت پلیدتان هست شخصیتی بسیار مردمی و دلسوز را مثل خودتان نژاد پرست معرفی می کنید.
ایتین آغزینن دنیز (دریا) میندار اولماز.
آقاي كورش خان ( آريا خان )به نقل از korosh bozorg :پس سرانجام فشارها هوده داده و پیام و بازگویی من پاک شد!
ا زهمان زمانی که چند آی دی تک پست ه به اینجا سرازیر شدند آن هم همزمان! همه چیز دستگریم شد.
بسیار خوب با اینکه بارها و بارها در این جستار آسان و با مدرک و سند ثابت شده که آذری ها نه ترک بلکه آریایی هستند و زبانشان تا 400 سال پیش آذری پهلوی یک زبان ایرانی بوده, باز هم دوستان کا را آغاز کنند و سند و مدارک خود را برای ترک خواندن آذری ها و فرهنگ چند هزار ساله ی ترکی و زبان ترکی باستان و اصلا ربط اینها با آذریها بگویند و بیاورند.
نغز است که کاربر atabay danyeli تنها در این پیام واپسین خود هر گونه تهمت و ناسزایی میگوید و در پایان پند و اندرز هم میدهد.
در هر روی شما که با گرداننده ی تالار پیوند خوبی دارید میتوانید درخواست خود را در پیام ویژه بفرستید تا زودتر و بهتر رسیدگی شود.
نغز است که کاربر atabay danyeli تنها در این پیام واپسین خود هر گونه تهمت و ناسزایی میگوید و در پایان پند و اندرز هم میدهد.
شوخی و مزه چاشنی حرف جدی کردن ایراد ندارد ، اما توهین به اقوام بیماری است و جلوگیری از این هم میکند که و قت دوستان صرف مسایل جدی بشود
با تشکر از بهروز عزیز، من سعی کردم تقریبا تمامی نظرات را از ابتدا مطالعه کنم اما در یک مورد از شما گله مند هستم
به نقل از Behrooz :
زیاده جسارت است دوست من ( آقای ا.ه )
اما شما آنزمان عضو نبودید و اطلاع کافی از موضوع ندارید !!!!
به ایشان در زمان مناسب اخطار در این مورد داده شد و چون موثر واقع نشد دسترسی ایشان هم برای مدت چند روز محدود گردید .
به نقل از korosh bozorg :پس سرانجام فشارها هوده داده و پیام و بازگویی من پاک شد!
از همان زمانی که چند آی دی تک پست ه به اینجا سرازیر شدند آن هم همزمان! همه چیز دستگریم شد.
بسیار خوب با اینکه بارها و بارها در این جستار آسان و با مدرک و سند ثابت شده که آذری ها نه ترک بلکه آریایی هستند و زبانشان تا 400 سال پیش آذری پهلوی یک زبان ایرانی بوده, باز هم دوستان کا را آغاز کنند و سند و مدارک خود را برای ترک خواندن آذری ها و فرهنگ چند هزار ساله ی ترکی و زبان ترکی باستان و اصلا ربط اینها با آذریها بگویند و بیاورند.
در هر روی شما که با گرداننده ی تالار پیوند خوبی دارید میتوانید درخواست خود را در پیام ویژه بفرستید تا زودتر و بهتر رسیدگی شود.
به نقل از radkish :با درود به همه ي دوستان
من مدتي بود كه تنها به خواندن نظرات اعضا مي پرداختم اما در اين مدت به نظرم چند نكته آمد كه بايد عرض كنم
نخست ؛ در آذربايجان چون تمام ايران يك بحران هويت وجود دارد كه به دليل سياست هاي 27 ساله ي حاكميت است ، زيرا سياست فرهنگي حكومت ايران بر مبناي پان اسلاميست بوده و هويت ملي به حاشيه رانده شده است .
بي توجهي به هويت ملي سبب شده كه مباني هويت ملي مثل زبان فارسي و يا مفاخر ملي به غلط فهميده شوند و ارزش كار هاي آن ها به درستي درك نشود . براي نمونه مدتي است رويكرد ابلهانه اي از برخي فعالان قوميتي!!! آذربايجاني نسبت به زبان پارسي، حكيم توس، هخامنشيان و كوروش بزرگ و…بسياري زمينه هاي هويت ملي شاهد باشيم.بعنوان مثال دست اندر كاران سايت شمس تبريز كه خواستار توجه به زبان تركي هستند ا به ياوه گويي در مورد كوروش بزرگ ، زبان فارسي و هخامنشيان، فردوسي مي پردازد ، مگر با توهين به پارسي زبان ها و بزرگمردان ايران مشكل كم توجهي به زبان توركي حل مي شود؟
و يا در نوشته هاي اين به اصطلاح فعالان قوميتي زبان فارسي به عنوان زبان قوم فارس !! مورد هجوم قرار مي گيرد .در صورتي زبان فارسي يك زبان ملي است و منحصر به مرزهاي كنوني ايران نبوده است و آذريان نامداري چون نظامي ، خاقاني و قطران تبريزي و...در سرافرازي زبان پارسي كوشيده اند
دوم ؛ دانشمندان ايرانيي كه به مسئله ي تغيير زباني آذربايجان پرداخته اند بيشتر آذري بوده اند؛استاداني چون يحيي ذكا، سيد احمد كسروي تبريزي،شادروان علي دهقان،دكتر تقي اراني و… مسئله تغيير زباني آذري ها يك واقعيت تاريخي است كه اسناد بسياري در مورد آن وجود دارد و ياوه هاي برخي تجزيه طلبان كه از توطئه ي فاشيسم فارس!!! در تحريف تاريخ حرف مي زنند ناشي از اغرض آن ها است .
سوم؛ قوميت از سه عنصر نژاد، فرهنگ و زبان تشكيل شده است . در سراسر سرزمين ايران بزرگ بيشينه ي مردمي كه به زبان هاي آريايي سخن مي گويند(؛ پارسي زبان ها، كرد ها، پهلوي زبان هاي مركز ايران، بلوچ ها، تات ها و تالشي ها، پشتون ها ، تاجيكان ، مازندراني ها، گيلاني ها، زرتشتيان و ارمنيان و...) داراي فرهنگي ايراني آريايي، زباني آريايي و نژاد يكسان ؛سفيد پوست از دو شاخه ي (irano_afghan , Armenoid ) هستند ، (البته اقليتي نژاد مغولي فارسي زبان در افغانستان و اقليتي آلوده به نژاد نگروييد در حاشيه ي خليج فارس هستند كه جز قوميت هاي آريايي به حساب نمي آيند). مردم آذربايجان نيز علي رقم دگر گوني زباني هم از لحاظ فرهنگي و هم از لحاظ نژادي آريايي هستند ؛ آذري ها از نژد سفيد و بيشتر از شاخه ي ارمني سان هستند . اين موضوع كه نژاد آذري ها و اراني ها (مردم جمهوري آذربايجان) با نژاد همسايگان آريايي زبانشان تفاوتي ندارد را پژوهش هاي علم ژنتيك نيز ثابت كرده است و البته اين موضوع با ديدن ريختار آذري ها كاملا مشهود است . اما در آذربايجان اقليتي نژاد ترك نيز وجود دارد. اين اقليت از لحاظ نژادي داراي آميختگي زياد با نژاد زرد است و ريختار كاملا مشخصي دارد ؛چشمان مورب و تنگ، گونه هاي ضمخت و مشخص . اين اقليت به مرور و به ويژه در چهار صده ي اخير به آذربايجان يورش آوردند و در آنجا سكني گزيدند و سبب تغيير زباني آذربايجان گشتند.
چهارم؛كساني كه بر ترك بودن آذربايجانيان اصرار دارند دو فرضيه را مي توانند پيش بگيرند .
1. آذربايجان از ابتداي تاريخ مسكون اقوام ترك(شاخه اي از نژاد زرد و آلتاييك زبان) بوده است.
2.مردم بومي و آذري زبان(گويشي از زبان پهلوي)نابود شده اند و ايلات ترك زرد پوست در تمام آذربايجان پخش شده اند
از اعضا ترك گرا تقاضا مي كنيم براي اثبات اين دوفرضيه به ارائه ي اسناد و دلايل علمي و بي طرف بپردازند و از مطالب بي سند و تهي بپرهيزند.همچنين از دوستاني كه اين دو فرضيه را رد مي كنند تقاضا دارم به اظهار نظر بپردازند و مطالبي كه در پست هاي قبلي شان بود به صورت چكيده بيان كنند
پنجم؛ زبان تركي مثل هر زباني قابل احترام است و من و دوستان ميهن پرست نيز به اين زبان احترام مي گذاريم. حذف زبان تركي و يا ادامه ي آن تصميمي است كه نخبگان آذري ميتوانند بگيرند ولي تا زماني كه در آذربايجان يك نفر به تركي سخن مي گويد اين زبان مورد احترام همه ي ايرانيان است