• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب بهروز

روان نژندي تازه وارد سعي در انحراف بحث دارد و به نمايش شخصيت خود در تاپيك مي پردازد. تقاضا دارم قوانين تاپيك را در مورد اين فرد اجرا كنيد. اميدوارم قوانين شامل ترك گرايان هم بشود !

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش می کنم , آیدین جان یکم مراعات کنید .
هر چه قدر طرف مقابل بد باشد ما نباید با بی ادبی جواب آن ها را بدهیم !
همه ما ترک ها موافق و پیرو دموکراسی هستیم.

روان نژندي تازه وارد سعي در انحراف بحث دارد و به نمايش شخصيت خود در تاپيك مي پردازد. تقاضا دارم قوانين تاپيك را در مورد اين فرد اجرا كنيد. اميدوارم قوانين شامل ترك گرايان هم بشود

شما باز که "ترک گرایان " رو استفاده کردید.
برادر من این اشتباه است
مگه ترک هم به ترکی گرایش پیدا میکنه؟؟
چیزی که تو رگ های اون جریان داره , لازم به گرایش نداره که !!!

mehrdad1125

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از turkvox :
به نظر شما هرکس از زبان و تاریخش دفاع کنه مشکوک میشه؟؟؟
شما ها عادت کردین که از هر قومی به راحتی بد گویی و انتقاد کنید
و اگر کسی در جلوی شما سد شد بهش تهمت بزنید : از قبیل:
پان ترک و تجزیه طلب و ....

در ضمن اون "بوز قوردی " رو که شما گفتین , من به عنوان یک نماد با ارزش , اون رو قبول دارم.

نخست اینکه من کاری نکرده ام که جنابعالی جلوی بنده سد شوید. بنده با هیچ قومی مشکل ندارم. بنده تاکنون دوستان آذری، کرد، ترکمن داشته ام و خدا را شکر با هیچ کدام مشکلی ندارم ولی ظاهرا شما با بقیه مشکل دارید. شما کاملا حق دارید که از حقوق قومی تان دفاع کنید ولی نه از راه نادرست.

آیا گذاشتن لینک (www.turan.info ) که در آن نقشه ای از سرزمین ترکان ارایه شده است و قسمتی از ایران را تحت عنوان اذربایجان جنوبی نامیده و شمال عراق، مناطق غربی و قسمتی از شمال غربی ایران را ترک نشین نشان داده است (یعنی کردها هم ترک هستند!!!!!!!!) دفاع از حقوق ترک هاست یا ....
چرا مغولستان را جزء مناطق ترک نشین به حساب نیاورده اند مگر چنگیزخان قهرمان پان ترکیست ها نیست؟

نوشتن مطالب زیر در پست 257 که AtoorPat هم به آن اشاره کرد چه معنایی دارد؟ ظاهرا جنابعالی فارس ها و افغان ها را داخل آدم به حساب نمی آورید؟ به نظر شما فاشیست به کی می گویند؟ به چه کسی تجزیه طلب می گویند؟
شما خود را ترک می دانید اما آیا ایرانی می دانید که این چنین درباره تجزیه ایران حرف می زنید؟ بقیه دوستان اگر خدا را ترک می دانند ولی ایرانی هم می دانند ولی شما ...

به نقل از turkvox :
از اون طرف عرب ها هم واسه خودشون دولت تشکیل میدن
کردها که واسه خودشون دولت هستند و
این سیستانی ها و مناطق پایین هم که کلا جدا هستند
و خلیج پارس و کیش اینا رو هم کشور های عربی از همین الان به نام خودشون ثبت کردند
این وسط میمونه چند تا پارس
اونا هم با افغانستان متحد میشوند

جنابعالی با Copy و Paste مطالب سایتهای پان ترکیسم به جای ارایه مطالب مربوط به موضوع ، به دروغ پردازی در مورد هخامنشیان، آریایی ها و ... پرداختید. تا به حال کتابهایی در مورد کتیبه های مربوط به تخت جمشید توسط دانشگاه شیکاگو منتشر شده است که خدا را شکر محققان و نویسندگان این کتابها امریکایی هستند. به نظر شما توهین به آریایی ها توهین به بلوچ ها و کردها و ... که آریایی هستند محسوب نمی شود؟ به نظر شما فاشیست به کی می گویند؟

شما که شعری از شهریار را می آورید در این شعر، شهریار به تهرانی ها اشاره می کنند نه به فارس ها یا آریایی ها یا .... در تهران غیر از فارس، اقوام دیگری هم ساکن هستند ولی ظاهرا شما همه تهرانی ها را فارس می دانید؟

و در اخر هم می گویید که شما را عصبانی کردند که این حرف ها را زدید!!!!!!

همان طور که قبلا گفتم ترک بودن یا نبودن یک آذری به خودش مربوط است و نه من و نه هیچ کس دیگری نمی تواند و حق هم ندارد که به اجبار نظر او را عوض کند. در این تاپیک هم بحث سر این است که آیا آذری ها ترک هستند یا نه و دوستان نظرات خودشان را ارایه می دهند ولی کسی نگفت که چنابعالی ترک نیستید.

امیدوارم که در مورد شما اشتباه کرده باشم ولی اگر عقاید پان ترکیستی دارید یک نگاهی به یوگسلاوی سابق و جنگ های داخلی اش بیندازید.

بهروز عزیز اگر این بار جسارت نیست لطفا لینک ها و مطالب هر دو طرف را با حساسیت بیشتری دنبال کنید.

موفق باشید
پاینده ایران

mehrdad1125

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از A I D I N :
اخه بيچاره!بدبخت!به شما چه مربوطه شما يه مشت ادم بي فرهنگ ...هستيد .خفه ميشي يا ....
شما بي شعور ترين ادم هايي هستين كه من تا حالا ديدم!!!(فقط اين دو سه نفر كه بحثم شد رو ميگم)

آقای AIDIN، اگر در یک بحث کسی به دیگری بد و بیراه بگوید یعنی فرهنگ، لابد دیگران هم که بد و بیراه نمی گویند بی فرهنگ هستند؟
انسان بودن و ایرانی بودن فعلا از همه چیز مهمتر است.

بهروزجان لطفا این تاپیک را ببندید ظاهرا بعضی از دوستان ظرفیت ندارند. فکر می کنم اینجا باید بحث کنیم نه اینکه بجنگیم و فحش بدهیم؟

پاینده ایران

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از turkvox :
خواهش می کنم , آیدین جان یکم مراعات کنید .
هر چه قدر طرف مقابل بد باشد ما نباید با بی ادبی جواب آن ها را بدهیم !
همه ما ترک ها موافق و پیرو دموکراسی هستیم.

شما باز که "ترک گرایان " رو استفاده کردید.
برادر من این اشتباه است
مگه ترک هم به ترکی گرایش پیدا میکنه؟؟
چیزی که تو رگ های اون جریان داره , لازم به گرایش نداره که !!!

شما و همفكرانت كه با برخي مطالب اين تاپيك مبني بر ترك نبودن آذربايجاني ها ، مخالف هستيد .دو فرضيه پيش رو داريد كه در چند پست قبلي ام پيشنهاد كردم.اگر اصرار بر ترك بودن آذري ها داري اين گوي و اين ميدان حالا هم كه مي خواهي با برهان و علت!! جواب بدهي ، بسم الله

يكبار ديگر عرض مي كنم كه در آذربايجان نژاد ترك وجود دارد اما اين نژاد در اقليت است .اين نژاد فرزندان تركان مهاجمي هستند كه طي چندين قرن به آذربايجان آمدند و زبانشان را به مردم بومي تحميل كردند.ريختار اين ترك تباران كاملا مشخص است( چشمان تنگ و مورب، گونه هاي ضمخت و... كه خصوصيات نژاد زرد است،)
اما بيشينه ي آذري ها ايرانيان آذري(شاخه از از زبان پارسي ميانه) زباناني بودند كه در اثر استيلاي طولاني و سفاكانه ي ترك ها دچار تغيير زباني شدند. جالب اينجا است كه خود آذري ها در بيان اين حقيقت تاريخي پيشگام بودند . بزرگاني چون احمد كسروي تبريزي ، يحيي ذكا، دكتر منوچهر مرتضوي و بسياري ديگر كه دوست فرهيخته ي مان آتروپات معرفي كرد

اما در تورك بودن تو بحثي نيست. شايد تو از اقليت ترك تبار آذربايجان باشي اين به خودت مربوط است. اما نمي تواني بيشيينه ي آذري ها را بخاطر ترك زبان بودن ترك نژاد بخواني

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Most (91.6%) haplotypes belonged to haplogroups A, B, C, D, F, G, M*, and Y, which are specific for East Eurasian ethnic groups; 8.4% haplotypes represented Caucasian haplogroups H, HV1, J, T, U, and W

بنا بر پژوهش هاي ژنتيكي ياقوت ها از خالص ترين ترك ها به حساب مي آيند .اين شاخه نژاد ترك داراي 91 در صد ژن هاي شرق اوراسيا(ژن هاي نژاد مغولي) و 8.4 در صد ژن هاي نژاد سفيد(قفقازيستان) اين شاخه از تركان در سيبري زندگي مي كنند و ريختار كاملا زرد پوستي دارند

Phylogenetic analysis testified to a common genetic substrate of Yakuts, Mongols, and Central Asian (Kazakh, Kyrgyz, Uigur) populations. Yakuts proved to share (55.5%) mtDNA haplogroups with the Central Asian ethnic groups and Mongols

بررسي شواهدي بر مبناي تكامل نژادي نشان داده است كه مواد ژنتيكي ياقوت ها، مغول ها و طوايف ترك آسياي مركزي(قزاق ها، قرقيز هاو اويغور ها )يكسان است.ياقوت ها داراي 55 درصد ژن هاي مشترك با مغول ها و تركان آسياي مركزي هستند.

چند عكس از چهره ي ياقوت ها,++ +,+
lik.jpg

siroos1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما يه بار اومديم اينجا و از پانتركيستها بد گفتيم و از ايران دفاع كرديم زود پستم رو پاك كردن
فكر كردم شايد حرفم تند بوده ولي حالا ميبينم كه ظاهرا به پانتركيستها اجازه فحش دادن هم داده ميشه ولي اگه كسي بخواد مقابله كنه پستش پاك ميشه!!!

دوستان نژاد پرستي خوب نيست ما همه ايراني هستيم گول حرفاي فاشيستي پانتركها كه از باكو فرار كردن رو نخورين. زندگي خيلي سخت تر از اينه كه بخواهيم با افكار پوسيده و نخ نما شده خود را نژاد برتر بدونيم

عاقبت كساني كه تركها رو برتر ميدونن جز جنگ و خونريزي چيز ديگري نداره
از ما گفتن بود

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2003 study found that: "Y-chromosome haplogroups indicate that Indo-European-speaking Armenians and Turkic-speaking Azerbaijanians are genetically more closely related to their geographic neighbors in the Caucasus than to their linguistic neighbors elsewhere​

پژوهشي در سال 2003 نشان داده است كه اراني ها( اين پژوهش در جمهوري آذربايجان انجام شده ) از لحاظ ژنتيكي در كروموزوم ايگرگ (كوروموزومي حاوي ژن هاي تبار پدري) به هندو اروپايي زبانان ارمني بسيار نزديك ترند تا همسايگانشان در قفقاز و همزبانان شان(تركزبان ها)

Dr. Maziar Ashrafian Bonab (an Iranian Azarbaijani).[47] Bonab remarked that his group had done extensive DNA testing on different language groups, including Indo-European and non Indo-European speakers, in Iran.[48] The study found that the Azerbaijanis of Iran do not have a similar FSt and other genetic markers found in Anatolian and European Turks. However, the genetic Fst and other genetic traits like MRca and mtDNA of Iranian Azeris were identical to Persians in Iran​

خلاصه؛ بنا بر پژوهش ژنتيكي به سرپرستي دكتر مازيار اشرفيان بناب(ايراني آذري) بر روي نمونه هاي ژنتيكي گسترده ي از هندو اروپايي زبان ها و غير هندو اروپايي زبان هاي ايران ، مشخص شده است كه شاخص هاي ژنتيكي آذري ها بسيار نزديك به پارسي زبان ها است و شباهتي به مردم آنا تولي ندارد.

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نژاد مردم تركيه

A genetic testing has revealed that as much as 30% of Turks have varying degrees of Central Asian ancestry.[31] Although, result of another genetic testing suggests that the actual Centeral Asian ancestry could be less than 9%​
,+,+
در پژوهش هاي ژنتيكي كه در تركيه انجام شده مشخص شده است كه تنها 30 در صد از مردم تركيه داراي درجه اي از تبار آسياي مركزي (تركمنها ، اوزبك ها ؤ اويغور ها ، قزاق و قرقيزو .. دارد) هستند. البته در پژوهشي ديگر تبار آسياي مركزي مردم تركيه كمتر از 9 در صد شناخته شده است .

نتيجه گيري؛
بر اساس شواهد علمي دانش ژنتيك بيش از هفتاد در صد مردم تركيه و اكثريت مردم آذربايجان و اران داراي تباري بومي هستند كه به دليل سيطره ي سفاكانه ي تركهاي زرد پوست مهاجر كه از آسياي مركزي بودند ، زبانشان به تركي ديگرگون شد
ترك نژادان واقعي ياقوت ها ؤ ترك هاي آسياي مركزي(اويغور ها و تركمن ها واوزبك ها و...) هستند كه هم از لحاظ ريختار و چهره شبيه هم هستند و هم پژوهش هاي ژنتيكي ثابت كرده است . البته اين تركان با برادران نژادي شان مغول ها پيوند ژنتيكي محكمي دارند

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
من مشكلي با بستن تاپيك را ندارم . اگر همه دوستان اين نظر را دارند اينكار را مي كنم .

اما من دوست داشتم كه اين تاپيك باز باشد كه نظرات منتشر شود . اما برخي از دوستان مدام سعي در تحريك كردن كاربران جوان دارند و متاسفانه برخي از كاربران جوان ما هم نمي توانند كنترل داشته باشند و ناآگاهانه به اين دام مي افتند .

ايشان در مطلبي فروم و كاربران را تهديد مي كنند
ديگر از سوي قوه قضايه پيگيري نكرديم
و مي خواهند از آب گل آلود ماهي بگيرند و با تهديد و ايجاد رعب و وحشت كاربران را ملزم به خاموشي كنند .

از سوي ديگر بارها سعي كرده اند كه با چپي و توده اي خواندن بنده نهايت سود را از اين مساله ببرند كه به عنوان مثال من از نام قوه اي كه آورده اند بترسم و با كاربران مخالف ايشان برخورد كنم ؛ با اينكه بنده بارها مواضع اعتقادي خودم را صريحا اعلام كرده ام اما ايشان باز هم بر سر اين تهمت هاي ناروا لجاجت مي كنند .

حتي ايشان سخن از ايجاد انجمن جديدي به نام تاريخ مي كنند كه احتمالا هم خود را براي اين انجمن به عنوان مدير كانديد معرفي خواهند نمود .

ايشان غافل از اين هستند كه بنده تمام مطالب ايشان را مي خوانم . حتي ميدانم در فروم ها و انجمن هاي ديگر با چه عنواني مطلب مي نويسند كه شك كسي را هم بر ايشان نرود .

ايشان حتي در گروهي در اينترنت با نام كاربري " ماشا... خسروياني " مطلب مي نويسند و با مدير همان گروه هم مشكل دارند و مدام ايشان را به همين تهمت هاي ناروا متهم مي كنند و حتي همين مطالب را در فروم هاي تخصصي كه هيچ ارتباطي با موضوع مورد بحث ندارد ارسال مي نمايند و وقتي با reject شدن مطلب خود آنهم به اين دليل كه اين سخنان مربوط به اين فروم نمي باشد ، شروع به جبهه گيري و تهديد مي كنند . حتي انجمن هايي را كه ايشان در آنجا تدريس مي كند بنده مي شناسم . حالا ممكن است اين شخصي كه اين مطالب را ارسال مي كند يك منشي بيشتر نباشد و مطالب در اختيار ايشان قرار مي گيرد و تحت عنوان اين نام كاربري ارسال مي شود . به اعتقاد من پشت اين نام كاربري يك گروه وجود دارد ( با توجه به حجم مطالبي كه در انجمن هاي مختلف ارسال مي شود و همه هم هدفدار هستند و البته سعي مي كنند با تهمت زدن به مديران انجمن ها اين اهداف را پوشش دهند . بيشتر از اين نمي توانم توضيح دهم )

نشانه اين اتهام ها هم فقط به سوي من نشانه نرفته است . مديران تمام انجمن هايي كه ايشان ( اين گروه ) در آنها به فعاليت مي پردازند با اين اتهام ها آشنا هستند .
از نظر ايشان هر مديري ( در هر انجمني ) با نظرات ايشان موافق نباشد ، يا عامل رژيم هست يا اينكه چپي و توده اي !!!!!

براي بار آخر به اين كاربر تذكر داده مي شود .
اگر به اين روند ادامه بدهند قطعا دسترسي ايشان براي هميشه محدود خواهد شد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
انجمن هايي هستند كه افراد اين گروه به صورت رايگان مشغول تدريس برخي مطالب هستند و چه بسيارند كه دختران و پسران جواني كه در اين كلاسها توسط اين گروه شستشوي مغزي مي شوند .
شما وقتي در اين كلاسها ثبت نام مي كنيد هيچ شهريه اي از شما دريافت نمي شود و تمام دوره هاي كلاس رايگان است حتي كتاب و مجله و مقاله چاپ شده اين انجمن .

هيچ وقت از خود سوال كرده ايد كه سرمايه اين كلاسها را چه كسي تامين مي كند كه سالها است كه به صورت رايگان برگزار مي شود ؟؟؟
چه كسي هزينه چاپ كتاب و مقاله و توزيع رايگان آنرا بين دانشجويان اين كلاسها بر عهده دارد ؟؟؟ و از اين كار چه اهدافي را دنبال مي كنند ؟؟؟؟

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من آيدين جان

در پست بالايي توضيح دادم كه نبايد كنترل را از دست داد و به نوشتن اين جملات پرداخت كه در شان نيست .

من پست شما را اديت مي كنم و خواهشي دارم كه ديگر بدين منوال ادامه ندهيد .

موفق باشيد

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از siroos1 :
ما يه بار اومديم اينجا و از پانتركيستها بد گفتيم و از ايران دفاع كرديم زود پستم رو پاك كردن
فكر كردم شايد حرفم تند بوده ولي حالا ميبينم كه ظاهرا به پانتركيستها اجازه فحش دادن هم داده ميشه ولي اگه كسي بخواد مقابله كنه پستش پاك ميشه!!!

دوستان نژاد پرستي خوب نيست ما همه ايراني هستيم گول حرفاي فاشيستي پانتركها كه از باكو فرار كردن رو نخورين. زندگي خيلي سخت تر از اينه كه بخواهيم با افكار پوسيده و نخ نما شده خود را نژاد برتر بدونيم

عاقبت كساني كه تركها رو برتر ميدونن جز جنگ و خونريزي چيز ديگري نداره
از ما گفتن بود
جناب سيروس پست شما به اين دليل پاك شد كه چند صفحه فقط به فحاشي و تندروي پرداخته بوديد كه البته شايسته نبود .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از ashkanbuffon :
چی شد پس؟ حرفاشو پاک کردید؟
خواهش مي كنم از درگيري و فحاشي به يكديگر حذر كنيد .
در غير اين صورت مجبور مي شوم تاپيك را ببندم .

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشكلي با بستن تاپيك را ندارم . اگر همه دوستان اين نظر را دارند اينكار را مي كنم .
بسته شدن تاپيك مشكلي را حل نمي كند و اين خواسته ي عده ي ترك گرا است كه با هتاكي ها و نمايش فرهنگ و سطح شعورشان مي خواهند موضوع بحث را منحرف كنند . تازه وارداني كه به محض ورود به تاپيك به دروغ پردازي و هتاكي مي پردازند و حضورشان در تاپيك فقط براي مضحكه است تا بحث علمي

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از radkish :
بسته شدن تاپيك مشكلي را حل نمي كند و اين خواسته ي عده ي ترك گرا است كه با هتاكي ها و نمايش فرهنگ و سطح شعورشان مي خواهند موضوع بحث را منحرف كنند . تازه وارداني كه به محض ورود به تاپيك به دروغ پردازي و هتاكي مي پردازند و حضورشان در تاپيك فقط براي مضحكه است تا بحث علمي
آنهايي كه تهديد مي كنند چي ؟؟؟
نظر شما در مورد آنها چيست ؟؟؟
اگر عادلانه قضاوت مي كنيد با كسي كه كاربران را با تهديد به فيلتر كردن فروم مي خواهد مجبور به خاموشي كند چه بايد كرد ؟؟؟
با كسي كه بر خلاف مفاد مرامنامه فروم مدام مدير را متهم به مطالب واهي مي كند چه بايد كرد ؟؟؟

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Behrooz :
آنهايي كه تهديد مي كنند چي ؟؟؟
نظر شما در مورد آنها چيست ؟؟؟
اگر عادلانه قضاوت مي كنيد با كسي كه كاربران را با تهديد به فيلتر كردن فروم مي خواهد مجبور به خاموشي كند چه بايد كرد ؟؟؟
با كسي كه بر خلاف مفاد مرامنامه فروم مدام مدير را متهم به مطالب واهي مي كند چه بايد كرد ؟؟؟
من در مورد اختلاف شما با جناب آتروپات دخالتي نمي كنم . رفتار ها و گفته ها در تاپيك وجود دارد و هر كس مي تواند قضاوت كند.
اما برخورد شما در اخطار دادن به ميهن گرايان و ترك گرايان متفاوت است . جواب فحاشي فردي مثل آيدين اخراج او از تاپيك است نه خواهش!!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از radkish :
من در مورد اختلاف شما با جناب آتروپات دخالتي نمي كنم . رفتار ها و گفته ها در تاپيك وجود دارد و هر كس مي تواند قضاوت كند.
اما برخورد شما در اخطار دادن به ميهن گرايان و ترك گرايان متفاوت است . جواب فحاشي فردي مثل آيدين اخراج او از تاپيك است نه خواهش!!
دوست من

اخراج يك كاربر به اين راحتي كه شما مي فرماييد نيست .

در مرحله اول تذكر است . در مرحله بعد اديت كردن پست هايي كه اين روال را دارند . در مرحله آخر كه كاربر توجهي به اخطارها نمي كند مجبور هستيم دسترسي را قطع كنيم .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از Behrooz :
دوست من

اخراج يك كاربر به اين راحتي كه شما مي فرماييد نيست .

در مرحله اول تذكر است . در مرحله بعد اديت كردن پست هايي كه اين روال را دارند . در مرحله آخر كه كاربر توجهي به اخطارها نمي كند مجبور هستيم دسترسي را قطع كنيم .
من در مورد اختلاف شما با جناب آتروپات دخالتي نمي كنم

از اتفاق من اختلاف را بسيار هم نيك مي دانم . من بر روي مسائل شخصي قضاوت نمي كنم كه اگر روي اين مساله حساسيت داشتم دسترسي ايشان خيلي وقت بود كه بسته شده بود . من به دليل همين اختلاف نظر از روز اول هم مايل بودم كه ايشان حضور داشته باشند . در بحثي كه همه موافق موضوعي باشند اصلا پيشرفتي وجود ندارد .

برخورد من هم در مورد همه يكسان است كه اگر نبود الان اين تاپيك بسته شده بود ( اگر هم باز مي ماند ) و همه كساني كه به زعم شما با نظر گروهي خاص مخالف بودند از فروم اخراج مي شدند اما مي بينيد كه اين اتفاق نيفتاده است . پس عادلانه قضاوت نماييد و شرايطي نباشد كه به خاطر تعصب بر روي عقيده اي اينگونه نمايان شود كه قاضي خوبي نيستيد .
دوستان در اين مورد دقت بفرمايند كه مرامنامه فروم را به دقت بخوانند .

من توضيحات بيشتر خودم را در پستي بالاتر نوشتم .

بالا