به نقل از turkvox :
به نظر شما هرکس از زبان و تاریخش دفاع کنه مشکوک میشه؟؟؟
شما ها عادت کردین که از هر قومی به راحتی بد گویی و انتقاد کنید
و اگر کسی در جلوی شما سد شد بهش تهمت بزنید : از قبیل:
پان ترک و تجزیه طلب و ....
در ضمن اون "بوز قوردی " رو که شما گفتین , من به عنوان یک نماد با ارزش , اون رو قبول دارم.
نخست اینکه من کاری نکرده ام که جنابعالی جلوی بنده سد شوید. بنده با هیچ قومی مشکل ندارم. بنده تاکنون دوستان آذری، کرد، ترکمن داشته ام و خدا را شکر با هیچ کدام مشکلی ندارم ولی ظاهرا شما با بقیه مشکل دارید. شما کاملا حق دارید که از حقوق قومی تان دفاع کنید ولی نه از راه نادرست.
آیا گذاشتن لینک (
www.turan.info ) که در آن نقشه ای از سرزمین ترکان ارایه شده است و قسمتی از ایران را تحت عنوان اذربایجان جنوبی نامیده و شمال عراق، مناطق غربی و قسمتی از شمال غربی ایران را ترک نشین نشان داده است (یعنی کردها هم ترک هستند!!!!!!!!) دفاع از حقوق ترک هاست یا ....
چرا مغولستان را جزء مناطق ترک نشین به حساب نیاورده اند مگر چنگیزخان قهرمان پان ترکیست ها نیست؟
نوشتن مطالب زیر در پست 257 که AtoorPat هم به آن اشاره کرد چه معنایی دارد؟ ظاهرا جنابعالی فارس ها و افغان ها را داخل آدم به حساب نمی آورید؟ به نظر شما فاشیست به کی می گویند؟ به چه کسی تجزیه طلب می گویند؟
شما خود را ترک می دانید اما آیا ایرانی می دانید که این چنین درباره تجزیه ایران حرف می زنید؟
بقیه دوستان اگر خدا را ترک می دانند ولی ایرانی هم می دانند ولی شما ...
به نقل از turkvox :
از اون طرف عرب ها هم واسه خودشون دولت تشکیل میدن
کردها که واسه خودشون دولت هستند و
این سیستانی ها و مناطق پایین هم که کلا جدا هستند
و خلیج پارس و کیش اینا رو هم کشور های عربی از همین الان به نام خودشون ثبت کردند
این وسط میمونه چند تا پارس
اونا هم با افغانستان متحد میشوند
جنابعالی با Copy و Paste مطالب سایتهای پان ترکیسم به جای ارایه مطالب مربوط به موضوع ، به دروغ پردازی در مورد هخامنشیان، آریایی ها و ... پرداختید. تا به حال کتابهایی در مورد کتیبه های مربوط به تخت جمشید توسط دانشگاه شیکاگو منتشر شده است که خدا را شکر محققان و نویسندگان این کتابها
امریکایی هستند. به نظر شما توهین به آریایی ها توهین به بلوچ ها و کردها و ... که آریایی هستند محسوب نمی شود؟ به نظر شما فاشیست به کی می گویند؟
شما که شعری از شهریار را می آورید در این شعر، شهریار به تهرانی ها اشاره می کنند نه به فارس ها یا آریایی ها یا .... در تهران غیر از فارس، اقوام دیگری هم ساکن هستند ولی
ظاهرا شما همه تهرانی ها را فارس می دانید؟
و در اخر هم می گویید که شما را عصبانی کردند که این حرف ها را زدید!!!!!!
همان طور که قبلا گفتم
ترک بودن یا نبودن یک آذری به خودش مربوط است و نه من و نه هیچ کس دیگری نمی تواند و حق هم ندارد که به اجبار نظر او را عوض کند. در این تاپیک هم بحث سر این است که آیا آذری ها ترک هستند یا نه و دوستان نظرات خودشان را ارایه می دهند ولی کسی نگفت که چنابعالی ترک نیستید.
امیدوارم که در مورد شما اشتباه کرده باشم ولی اگر عقاید پان ترکیستی دارید
یک نگاهی به یوگسلاوی سابق و جنگ های داخلی اش بیندازید.
بهروز عزیز اگر این بار جسارت نیست لطفا لینک ها و مطالب هر دو طرف را با حساسیت بیشتری دنبال کنید.
موفق باشید
پاینده ایران