• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
باز هم كه داريد مطالب خارج از بحث را پيش مي كشيد .
هر گونه بحثي خارج از اين تاپيك فقط در گفتگوي آزاد و يا در پيام خصوصي .

قرار بود اينت 2 كاربر عزيز به مطالب پاسخ دهند كه تا امروز پاسخي داده نشده است .

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
180.gif
اين تاپيك خيلي بي محتواست از مدير محترم مي خام اينجا رو تخته كنن!
237.gif
237.gif

از همه فارس ها بجز چند تا از دوستام و فاميلام دلم شكست
258.gif

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از A I D I N :
180.gif
اين تاپيك خيلي بي محتواست از مدير محترم مي خام اينجا رو تخته كنن!
237.gif
237.gif

از همه فارس ها بجز چند تا از دوستام و فاميلام دلم شكست
258.gif

دوست و همزبان عزیز ناراحتی و شکستن دل شما را درک میکنم . ولی چرا همه فارس ها؟ آیا اندک شماری نژاد پرست را نماینده مردم شریف فارس می پندارید؟

انسانهای متمدن و شریف در هر قومیتی موجود می باشد.

جناب بهروز پاسخ بنده را به منزله انحراف تاپیک مگزارید مشتاقانه منتظر شنیدن نظر دوستان پیرامون ادعایشان هستم.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سخنان جناب جابري تاييد مي شود . هيچوقت نبايد سخنان و رفتار يك عده اقليت نژادپرست را به حساب همه انسانها گذاشت . طيف عمومي جامعه ايران از تمامي گروههاي نژاد پرست ( به هر فرقه اي كه تعلق داشته باشند ) متنفر مي باشد .

از اين پس هر يك از كاربران كه ادعايي را مطرح كرد بايد حتما با مدارك كافي آنرا اثبات نمايد .

هدف از اين گفتگوها ارتقا سطح دانش كاربران ديگر است نه حقانيت بخشيدن به يك تفكر .

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sia_torkeh :
جناب radkish ممنون هستم چون واقعا من هم در قتل کسروی شک داشتم
:
شما كه در درستي چگونگي قتل كسروي شك داري ، چگونه در بحث از آن استفاده مي كني؟ برو و پست كذاي ات را در مورد كسروي بخوان تا بفهمي دروغ ها و ياوه ها چگونه پشت سر هم مي آيد تا حقيقتي تاريخي را نفي كند. آخر ، انسان! چگونه مطالبي دورغي را كه در باره ي آن شك داري ، در بحث به عنوان ادله ارائه مي كني؟
شما تمامي رواياتتان درست و من هم هيچ کدام را نشنيده ام سفرنامه ناصر خسرو را که
خوانده اي
در اين سفرنامه نوشته است در تبريز قطران نام شاعري را ديدم که شعر نيکو مي سروده ولي زبان فارسي نمي دانسته

کتاب سفرنامه ناصرخسرو
شواهد علمي زيادي را رها مي كني و به يك نوشته ي تارخي استناد مي كني كه "قطران فارسي نمي دانست" . منابعي كه من آوردم مداركي است كه توسط بسياري مورخان و نويسندگان ايراني(اغلب آذري) و خاور شناسان ارائه شده. اما در مورد استناد شما به ناصر خسرو؛مگر مردمي كه در ايران فارسي نمي دانند و يا زبان اولشان فارسي نيست همه ترك هستند؟ پس با ين حساب كرد ها و بلوچ ها و مازندراني ها وگيلك ها و... بسياري آريايي زبان هاي ديگر ترك محسوب مي شوند!!!!
در هزار سال پيش زماني كه ناصرخسرو قبادياني سفر خويش را در ايران انجام مي داد .در بسياري از سرزمين هاي ايران ،ديگر زبان هاي آريايي رواج داشت و پارسي گويش سرزمين ناصرخسرو ( مرو ) و خراسان بود اما اين زبان فخيم در سرتاسر ايران بزرگ به عنوان زبان رسمي و نوشتاري بكار مي رفت( در 100 سال پيش در تمامي كردستان و قفقاز نيز پارسي زبان رسمي بوده است و در تمامي مكتب خانه ها آموزش داده مي شد)
در ساتراپ (ايالت) پهله( در پس از اسلام موسوم به جبال شد) كه شامل استان هاي اصفهان ، آذربايجان، همدان، ري ، و مركزي و كرمانشاه بود ، زبان پهلوي رايج بوده است(ابن نديم در الفهرست (قرن 9 میلادی) ). اين زبان به مرور در بسياري سرزمين ها با زبان هاي فارسي و يا تركي جانشين شد. زبان پهلوي با زبان پارسي نزديك بود اما داراي ساختاري متفاوت بود و يك زبان متفاوت به حساب مي آمد . اكنون زبان هاي رايج در مركز ايران موسوم به گويش هاي مركزي ايران بازماندگان راستين اين زبان هستند و زبان هاي تاتي و تالشي پراكنده در قزوين و آذربايجان فرزندان اين زبان به حساب مي آيند . بسياري از زبانشناسان نزديكي زبان هاي مركزي ايران( رايج در شهرستانهاي نطنز، نايين، اردستان و در ميان زردشتيان يزد) و گويش هاي تاتي و تالشي ، را نشان داده اند.
در گذشته اي نچندان دور در اغلب شهرستانهاي اصفهان و اراك گويش هاي بجا مانده از زبان پهلوي رايج بود و لي با آموزش گسترده ي پارسي گويش هاي زبان پهلوي منسوخ شد و امروزه نيز در شهرستانهاي غرب استان اصفهان اين زبان ها رو به فراموشي است.

در سفرنامه ي ناصر خسرو هيچ اشاره اي به زبان تركي در آذربايجان نشده و اينكه قطران فارسي را خوب نمي دانسته ناشي از رواج گسترده ي زبان پهلوي آذري در اين ناحيه بوده است .زيرا تمامي تاريخ نويسان و جغرافي نويسان قرون گذشته ي ايران، رواج زبان پهلوي آذري را تاييد مي كنند.

حال ببينيم نظر قطران در مورد ترك ها چه بوده است .قطران تبریزی درباره ترکان می سراید:

چه ارزد غدر با دولت چه ارزد مکر با دانش // اگر چه کار ترکان هست مکاری و غداری

نظر شاعران ديگر آذري در مورد ترك ها؛
خاقانی شیروانی می سراید:
آشنای دل بيگانه مشو / آب و نان از در بيگانه مخور

نان ترکان مخور و بر سرخوان / با ادب نان خور و ترکانه مخور

خون خوری ترکانه کاین از دوستی است//
خون مخور ، ترکی مکن ، تازان مشو //
کشتیم پس خویشتن نادان کنی//
این همه دانا مکش ، نادان مشو//

نظامی گنجوی می سراید:

تُرکی صِفَت وَفای ما نيست // تُرکانِه سُخن سِزای ما نيست
آن کز نَسَبِ بُلَند زايد// او را سُخن بُلند بايد

به نِفرين تُرکان زَبان بَرگُشاد // که بی فِتنِه تُرکی زِ مادَر نَزاد

شيوه ي بحث كردن شما جالب است . براي اثبات نظرات خود اول از دلايل غلطي كه خودت هم در آن شك داري استفاده مي كند و زماني كه قافيه تنگ مي افتد به هر سندي هر چند نامربوط چنگ مي زني و جالب تر اينكه در بحثي وارد مي شوي كه از بسياري از اسناد تاريخي و مهم آن اطلاع نداري.
جناب سيا تركه، براي رسيدن به حقيقت در مورد هر مبحثي ، ابتدا بايد بدون هيچ پيش فرضي به مطالعه پرداخت و سپس پس از بررسي كامل قضاوت كرد ، نه اينكه بي هيچ مطالعه ي و با ذهني پر از شك و غرض ، پيشاپيش فرضي را پذيرفته و بخواهي با هر دستاويزي هم كه شده بحث كني و فرضت را اثبات كني.
فکر کردین 35 میلیون ترک ایرانی بیکارن که بیان با افرادی مثل شما سرو کله بزنن

امار 35 مليون ترك هم بايد از نظراتي باشد كه در آن شك داريد و از آن استفاده مي كنيد.اما در مورد جمعيت ترك زبانان ايران؛
"در مرداد 1370، هنگام صدور شناسنامه براي نوزادان، درباره زبان ٤٩ هزار و ٥٥٨ مادر در سطح كشور سوال مطرح شد كه نتيجه حاكي از سهم حضور ٥٣٬٨ درصدي زبان هاى غيرفارسي در ايران بود. بر اساس نمونه گيري مذكور، توزيع سهم هر يك از زبان ها (به درصد) به اين شرح بود: ٤٦٬٢ فارسي؛ ٢٠٬٦ تركي آذربايجاني؛ ١٠ كردي؛ ٨٬٩ لري؛ ٧٬٢ درصد گيلكي و شمالي؛ ٥٬٣ عربي ؛ ٢٬٧ بلوچي؛ ٠٬٦ تركمني؛ ٠٬١ ارمني؛ و ٠٬٢ ساير زبان ها ". پس اگر گويش‌ها و زبان‌هاي هم خانواده با فارسي را با آمار فوق جمع شود٬ زبان‌هايي كه "آريايي (ايراني)" خوانده مي شوند حدود ۷۶٪ ايران را دربرمي گيرند.

در دانشنامه‌ي عمومي بریتانیکا می خوانیم:
"ایران کشوری است چند‌زبانی که در آن نیمی پارسی‌زبان هستند و یک چهارم ديگر به زبان‌های هندوايرانی ديگر تکلم کنند. حدود يک پنجم جمعيت ايران ترکزبان است".

براساس سرشماری کشور در سال 1335 که داده های آن در کتاب : فرهنگ جغرافیای ایران تحت نظارت سرتیبپ حسینعلی رزم آرا تدوین گشت، جمعیت ایران در سال 1335 حدود 14 ملیون نفر بود. از این 14 ملیون تعداد جمعيت مناطق ترکی زبان 2451061 و تعداد مناطق دوزبانه فارسی-ترکی 877627 و تعداد مناطق سه زبان فارسی-ترکی-کردی 187464 نفر و تعداد مناطق ترکمنی 97491 بوده است. اگر دست بالا را بگیریم و تمام مناطق ترکمنی و فارسی-ترکی و فارسی-ترکی-کردی را با تمام مناطق ترکی زبان بنا بر اطلاعات این کتاب جمع بندی کنیم، حدود 23 تا 24% جمعیت ايران ترکی زبان می شوند.

(بنگرید به مقاله: نگاهی دیگر به داده های زبانی و مذهبی ایران معاصر، احسان هوشمند، فصلنامه گفتگو، شماره 43، مهر 1384) http://www.magiran.com/magtoc.asp?mgID=1929&Number=43&Appendix=0

همچنین دولت ايران در 1375 سرشماري هايی نيز در استان هاي كشور انجام داد:

http://www.statoids.com/uir.html

بر طبق این آمار جمعیت استان های ایران به شرح زیر است :
استان / ساکن در شهر / ساکن در روستا
آذربایجان شرقی 2004484- 1320788
آذربایجان غربی 1315161 1181119
اردبیل 568448 596916
اصفهان 2914874 1007087
ایلام 259687 217634
بوشهر 394489 332884
تهران 9404754- 1771306
چارمحال و بختیاری 342905 417005
خراسان 3421937 2622134
خوزستان 2342514 1367945
زنجان 489518 547301
سمنان 342455 158991
سیستان و بلوچستان 794528 908579
فارس 2163119 1598913
قم 777677 75269
کردستان 705715 640668
کرمان 1060075 922883
کرمانشاه 1098282 670459
کهکیلویه و بویر احمد 213563 327685
گیلان 1049980 1191480
لرستان 850016 717059
مازندران 1783218 2237946
مرکزی 701547 527265
هرمزگان 443970 613326
همدان 810640 867115
یزد 564233 186536
مجموع کل جمعیت ایران در سال 75(هجری شمسی) برابر 60055488 نفر بود. حال این آمار را بررسی می کنیم :
استانهایی که با دقت بالاتر از 95 درصد ترك زبان هستند عبارت اند از :
آذربایجان شرقی، زنجان، اردبیل و مجموع جمعیت آن ها برابر است با 4698463 نفر. اگر فرض کنیم 50 درصد جمعیت آذربایجان غربی نیز ترك زبان هستند این عدد به 6361099 نفر می رسد (هرچند که نقشه ها بیشینه مردم آن جا را کردزبان معرفي مي كنند). بنابراین آمار، ايرانيان ترك زباني که در مناطقی زندگی می کنند که درآن ها زبان تركي تکلم می شود حدود 10.5 درصد جمعيت کل کشور را دربر مي گيرند.
البته کسان دیگری هستند که آذربايجاني تبار می باشند ولی در محیط کار و جامعه آنان زبان ترکی حاکم نیست؛ مثل آذريايجاني هاي مقيم تهران. آذربايجاني هاي تهران در آمیزش با فرهنگ های تمام کشور قرار گرفته اند ، بسیاری از آنان با افرادی که از گوشه و کنار کشور در تهران جمع شده اند ازدواج کرده اند. بسياري از آنان حتا تكلم به تركي را نيز نمي دانند.
حال با همه اين احوال اگر 30 درصد جمعيت تهران را هم ترك زبان بدانيم يعني از ۱۲ ميليون ۴ ميليون.
جمعيت مناطق ترك زبان اطراف اراك و قزوين و همدان و گیلان را هم اگر با مراجعه به آمار جمعيتي آن شهرها محاسبه شود، حداكثر حدود يك ميليون مي شود. كه جمع كل آنان مي شود: ۱۱.۳۶۱.۰۰۰
يعني 18.9 درصد جمعيت كل كشور
من نماینده مردم اردبیل هستم در پرشین تولز
يك استان با بيش از يك ونيم ميليون جمعيت ، چه نماينده ي دانشمندي دارد !!
در اثر همین عقاید چپتون اگه برین به یکی از همین شهرهای آذربایجان و فارسی صحبت کنین
مردم همچین بهتون می تازن که از رفتنت پشیمون می شی آذری همین ها هستند دیگه
در ضمن طوری وانمود نکنید که مردم آذربایجان خیلی عاشق ترک زبانشان و تغییر آن به فارسی هستند
البته اگر جاهلاني در اردبيل يافت ميشوند كه صرفا به خاطر فارسي حرف زدن به آدم بتازند ، جاي خجالت داره و بيشتر براي شما جاي شرمندگي داره كه خودت را نماينده ي استان اردبيل در پرشن تولز مي داني .
به آن جاهلان هم بفرماييد بروند به نخبگان آذري همزبان خود بتازند زيرا بيشتر نويسندگان و دانشمندان ايراني كه مسئله ي تغيير زباني اذري ها را از آذري به تركي مطرح كردند خود آذري بودند.
ديگر اينكه من در چند پست قبلي ام خواهان نابودي زبان توركي نشدم. اين زبان قابل احترام است زيرا زباني است كه آذري ها نزديك چهارسده است با آن سخن مي گويند. اصلا براي من زبان سواحيلي يا مغولي و يا زبان هر ملل بي تمدن و ابتدايي ديگري نيز قابل احترام است . زبان توركي نيز چون از صورت زبان بيابانگردان و غارتگران خارج شده و چندين سده است به عنوان زبان ادبي و كمتر از صد سال است كه زبان علمي شده ( با حاكميت دولت توركيه و نابودي عثماني)، مي تواند به عنوان زبان ملل متمدن بكار آيد.
اما من چندان علاقه ي به نابودي زبان توركي در آذربايجان ندارم اما آذري هاي چون تقي اراني ماركسيست ( كه در زندان رضاشاه جان باخت) آرزوي كمرنگ شدن اين زبان را در آذربايجان داشتند
توی آذربایجان اتحاد حرف اول رو می زنه مثلا همین تظاهرات اخیر توی سولدوز(نقده) ریش سفیدها برای جوانترها
با فرغون سنگ می آوردن تا به طرف مامورین بندازن
همه هم میدونن که یک کاریکاتور نمیتونه باعث چنین جنبشی بشه
پس خواهشا اگه مطلبی برا گفتن نداری جنایتهای رضا خان و پسر کوچولوی عزیزش رو انکار نکن
همچین میگه تو ترک هستی و بقیه آذربایجان آذری هرکی هم ندونه فکر میکنه هر روز یه درگیری توی آذربایجان
درگیری ترک و آذری صورت میگیره که جمعیت آذری به دلیل زیاد بودن نفرات پیروزانه داره جمعیت ترک رو از آذربایجان بیرون میکنه
اي كاش در ايران اتحاد حرف اول و آخر را ميزد. در مورد برخي وحشي گري ها كه در آذربايجان رخ داد ، دخالت ها عليف مزدور و دستور اربابان اسراييلي و امريكايي اش ، عامل اصلي بود و البته اوباش هم كه هميشه عمال و حمالان اين حركت ها هستند با آن اغتشاشات و شعار هاي نژاد پرستانه
در مورد درگيري هم بايد بگم ، جمعيت ترك نژاد آذربايجان روحيه ي بسيار متفاوت با ديگر ايرانيان و آذر ي ها دارد. در ميان نخبگان آذري بيشتر ريختار ايراني و آذري اصيل ديده مي شود

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از jaberi :
دوست و همزبان عزیز ناراحتی و شکستن دل شما را درک میکنم . ولی چرا همه فارس ها؟ آیا اندک شماری نژاد پرست را نماینده مردم شریف فارس می پندارید؟

انسانهای متمدن و شریف در هر قومیتی موجود می باشد.

جناب بهروز پاسخ بنده را به منزله انحراف تاپیک مگزارید مشتاقانه منتظر شنیدن نظر دوستان پیرامون ادعایشان هستم.
گذاشتن لينكي در پست هايتان كه در نقشه ي سرزمين هاي ترك، آذربايجان را به نام آذربايجان جنوبي ناميده كرد ها را ترك به حساب آورده نژاد پرستي نيست؟؟؟ حتما كرد ها را مثل بوزقوردها ي آتا تورك پرست، ترك كوهي مي داني؟؟ آيا اين چرنديات نژاد پرستي نيست؟؟؟

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب جابري
از نژاد شما ترك ها در شگفتم. از ترك هاي ياقوت كه هم ريختارشان و هم ژن هايشان كاملا مغولي وزردپوست است تا سفيدپوستان آناتولي و آذري و اراني ؤ چگونه مي توانند از يك نژاد باشند .

در ضمن در صفحه هاي پيشين جنابعالي و اين همپالكي هاي شما بودند كه براي ادعاهايتان ، سندي نداشتيد . نمونه اش همين سيا تركه، ايشان بعد از چند پست ، وقتي دروغ بودن ادعايش ثابت مي شود تازه مي فرمايند كه در آن مورد شك داشتند. نمي دانستيم كه از شكيات هم مي توان به عنوان ادله و دلايل استفاده كرد.

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از radkish :
گذاشتن لينكي در پست هايتان كه در نقشه ي سرزمين هاي ترك، آذربايجان را به نام آذربايجان جنوبي ناميده كرد ها را ترك به حساب آورده نژاد پرستي نيست؟؟؟ حتما كرد ها را مثل بوزقوردها ي آتا تورك پرست، ترك كوهي مي داني؟؟ آيا اين چرنديات نژاد پرستي نيست؟؟؟

نه خیر نیست . اگر به نقشه از روی تعصب نگاه نمیکردید ، متوجه می شدید که در نقشه مناطق ترک نشین به تفکیک مرزها نشان داده شده است ( حتی آذربایجان ایران . جمهوری آذربایجان نیز متحد نشان داده نشده است )

و اگر زبان انگلیسیتان خوب بود می فهمیدید که چرا این سایت تاسیس شده است. این نقشه کسانی را نشان می دهد که ترک هستند . و لا غیر.

در باره کردها ، آریایی دانستن کردها و تمام قومیت های ایرانی نژاد پرستی نیست؟

مطلب دیگر اینکه این نقشه مناطقی را نشان می دهد که از نژاد اصیل ترک هستند و خواستگاه ترکان است .

نه همه ترکها را ( مثل ترک های طهران که در نقشه نشان داده نمیشوند )

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از radkish :
جناب جابري
از نژاد شما ترك ها در شگفتم. از ترك هاي ياقوت كه هم ريختارشان و هم ژن هايشان كاملا مغولي وزردپوست است تا سفيدپوستان آناتولي و آذري و اراني ؤ چگونه مي توانند از يك نژاد باشند .

در ضمن در صفحه هاي پيشين جنابعالي و اين همپالكي هاي شما بودند كه براي ادعاهايتان ، سندي نداشتيد . نمونه اش همين سيا تركه، ايشان بعد از چند پست ، وقتي دروغ بودن ادعايش ثابت مي شود تازه مي فرمايند كه در آن مورد شك داشتند. نمي دانستيم كه از شكيات هم مي توان به عنوان ادله و دلايل استفاده كرد.

جناب راد کیش اگر به پست های من دقت کنید اکثر پستهای من به صورت سوالی می باشد . و در چند مورد اعتراض و پیشنهاد. من ادعایی نکرده ام که سند ارئه دهم.

در ضمن هر کس مسئول پست های خودش می باشد اگر با سیا مشکلی دارید با خودش مطرح نمایید.

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
درود بر مدیر با تجربه جناب بهروز.

من علاقه ای به بیان مطالب فوق نداشتم و لی باید در برابر جناب راد کیش پاسخ می دادم.

همه کاربران توجه کنند اگر با من مشکلی دارند لطفا در پی ام مطرح کنند تا باعث انحراف موضوع نشویم . و از مدیر خواهش می کنم زین پس پست هایی را که با سوالی که مطرح نموده اید ارتباط نداشته باشد پاک کنید.

siroos1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sia_torkeh :
اگه برین به یکی از همین شهرهای آذربایجان و فارسی صحبت کنین مردم همچین بهتون می تازن که از رفتنت پشیمون می شی آذری همین ها هستند دیگه
من یه بار گفتم پانترکیست تو تبریز زیاده پستم رو پاک کردن حالا تو به جای یه شهر میگی در کل آذربایجان!!!

همین تظاهرات اخیر توی سولدوز(نقده) ریش سفیدها برای جوانترها با فرغون سنگ می آوردن تا به طرف مامورین بندازن

آخه پرتاب سنگ نسبت به حمل فرغون چند ده کیلویی خیلی سخت تره و چون پاترکیستها به ریش سفیدا احترام میذارن کارهای سنگین رو به اونا میدن که زودتر بمیرن و ارث و داراییش رو بخورن :D

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siroos1 :
من یه بار گفتم پانترکیست تو تبریز زیاده پستم رو پاک کردن حالا تو به جای یه شهر میگی در کل آذربایجان!!!

آخه پرتاب سنگ نسبت به حمل فرغون چند ده کیلویی خیلی سخت تره و چون پاترکیستها به ریش سفیدا احترام میذارن کارهای سنگین رو به اونا میدن که زودتر بمیرن و ارث و داراییش رو بخورن :D

پست های افراد نشان دهنده تربیت و شخصیت آنهاست.

بهروز به چه زبانی بر شما حالی کنه که پست بی ربط زدن ممنوع؟

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا برای مدیران این سایت متاسفم .

چرا به چند تا فاشیست (منظورم هم ترک ها و هم پارس ها است) اجازه میدن
تا جو سالم سایت رو خراب کنند . چرا اجازه میدید که به یک ملت توهین بشود؟؟
آیا تا به حال فروم خود را با دیگر فروم ها مقایسه کردید؟؟؟
من تعجب میکنم که تا حالا چرا این سایت فیلتر نشده.

من عاجزانه خواهش دارم که این تاپیک علاوه بر lock شدن پاک هم شود .
(در غیر این صورت متاسفانه .....)

موفق باشید

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از jaberi :
نه خیر نیست . اگر به نقشه از روی تعصب نگاه نمیکردید ، متوجه می شدید که در نقشه مناطق ترک نشین به تفکیک مرزها نشان داده شده است ( حتی آذربایجان ایران . جمهوری آذربایجان نیز متحد نشان داده نشده است )

و اگر زبان انگلیسیتان خوب بود می فهمیدید که چرا این سایت تاسیس شده است. این نقشه کسانی را نشان می دهد که ترک هستند . و لا غیر.

جناب جباري. به گمانم شما از كوچكترين اطلاعات جغرافيايي بي بهره ايد . آيا كردستان و كرمانشاه و گيلان ترك زبان است كه در اين نقشه ي مسخره جزو سرزمين ترك زبان ها به حساب آمده . شما يا چشمانتان درست كار نمي كند و يا هيچ چيزي از جغرافياي ايران نمي داني. كردستان و كرمانشاه و نيمه ي غربي اذربايجان شرقي كاملا كردنشين است و سرزمين گيلان نيز ا اكثرتي گيلك و تالش دارد اما در سايت ابلانه ي شما ايت سرزمين ها جزو سرزمين هاي ترك زبان ها به حساب آمده. اين سايت پان توركيستي كردستان عراق را به خاطر اندكي توركمن جزو سرزمين هاي تركان معرفي كرده است.
سرزميني كه در شمال عراق جزو كردستان حساب شده داراي اكثريتي كرد است كه امروزه در **** فدرالي عراق به دست كرد ها و به رهبري بارزاني اداره مي شود. جمعيت كرد اين ناحيه بيش از چند مليون است اما اقليت تركمن كمتر از چند صد هزار نفر كه در شهر كركوك پراكنده اند و آنجا هم در اقليت هستند . بنا بر آمار ها اقليتي 15 تا 20 درصدي كرد در تركيه زندگي مي كنند كه در جنوب غربي تركيه زندگي مي كنند . اما در سايت پان توركيستي http://www.turan.info شما همه ي كردستان تركيه جزو سرزمين ترك هاي اصيل!!! به حساب آمده و جالب تر اينكه به كردستان عراق و كرمانشاه و كردستان ايران و گيلان هم رحم نكردند
در باره کردها ، آریایی دانستن کردها و تمام قومیت های ایرانی نژاد پرستی نیست؟

زبان هاي كردي(كرمانج، سوراني، اورامي، زازا گوراني) همگي جزو زبان هاي هندو اروپايي هستند و از شاخه ي زبان هاي ايراني(آريايي). زبان اورامي با زبان اوستا نزديكي بسياري دارد و فهميدن واژه هاي اوستايي براي اورامي ها آسان تر از ما فارسي زبان ها است .زبان كوردي و فرهنگ كردي و نژاد كرد ها كاملا آريايي است . در كردستان دين هاي چون ايزدي و اهل حق وجود دارد كه چهر ه اي ديگرگون شده از آيين مزديسنا (زرتشتي) است. كرد ها خود را آريايي اصيل مي دانند و خود را خالص تر از ايرانيان ديگر مي شمارند.

نژاد پرستي كاري است كه بوزقورد هاي اغوز نژاد مي كنند . اين نوچه هاي آتاتورك كردهاي آريايي نژاد را تورك كوهي مي نامند. يعني كرد ها سفيد پوست آريايي نژاد را با ترك هاي زردپوست آلتايي زبان يكي مي كنند. حالا سفاهت را به اوج رسانده اند و در اين سايت پان توركيستي (http://www.turan.info) تماي كردستان تركيه و عراقو ايران را جزو سرزمين كذايي خودشان به حساب آوردند

مطلب دیگر اینکه این نقشه مناطقی را نشان می دهد که از نژاد اصیل ترک هستند و خواستگاه ترکان است .

نه همه ترکها را (د

ترك اصيل همان ياقوت ها و ترك هاي آسياي مركزي هستند كه همه زردپوست هستند و به برادران نژادي شان مغول ها مي مانند. ترك ها از نژاد منگولوييد (زردپوست) هستند و زبانشان كه آلتايي است همريشه با زبان مغول ها است . ترك زبان هاي سفيد پوست داراي منشا نژادي متفاوتي هستند كه به دليل استيلاي ترك هاي زردپوست اغوز، ترك زبان شده اند.

خواستگاه ترك ها در آساي مركزي است.سرزمين آناتولي و اران و آذربايجان از قرن يازده به بعد به اشغال ترك ها در آمد و دچار تغيير زباني شدند. در سايتي رسمي از سفارت تركيه آمده است؛
The Turks started to settle in Anatolia during the period of the Great Seljuk Empire in the early 11th century. The Malazgirt victory in 1071 against the Byzantines opened the doors for the Turks into Anatolia.​
تر ك ها در قرن 11 ميلادي در دوران سلجوقيان شروع به سكونت در آناتولي كردند. جنگ ملازگرد دروازه هاي آناتولي را به روي ترك ها گشود .
ترك هاي سلجوقي به رهبري طغرل از آسياي ميانه به ايران و سپس به آناتولي و اران وارد شدند. خاستگاه آنان آسياي مركزي بود ه است

مثل ترک های طهران که در نقشه نشان داده نمیشون
از اين سفيهان پان تورك كه امروز استان هاي كردستان و كرمانشاه و گيلان ما را به نام خودشان زده اند ، بعيد نيست كه فردا تهران و اصفهان و كل ايران را هم سرزمين تركان اصيل!!! معرفي كنند

atabay danyeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمام دوستانی که دل آنها برای ایرانی متحد ، مستقل ، سرافراز و بر خوردار از اخلاقیات ایزدی می طپد.

با تشکر از مدیر انجمن که برای به انحراف کشیده نشدن بحث ها تمام تلاش خود را بکار می بندد.
خواندم که مدیر محترم از اینجانب خواسته اند تا برای نوشته ها مستندات ارایه نمایم و به صورت طبیعی که حق دوستان و و ظیفه من است اعلام میدارد که " میشنوم و اطاعت میکنم "
شاید تعلل در ادامه بحث از آن ناشی شد که آقای آتورپات دستور دادند که دو زانو بنشینم و منتظر بمانم و از آنجائیکه اینجانب همواره در طول حیات در انتهای مصطبه مسند تلمذ را بر تخت ... تر جیح داده است، اینبار هم نشستم و گوش دادم ( هر چند که میدانستم از آن دالان نغمه ای بر نخواهد خواست).
اما مدیر محترم روش خردمندانه ای را پیش گرفتند و برای بحث ها مستندات خواستند که اینجانب هر چند که سعی در ارایه مطالب به صورت مستند داشته ام ، از این به بعد بر سعی خود خواهم افزود.

برای اینکه بحث ها به انحراف کشیده نشود ذکر چند نکته را خالی از فایده نمی داند:

1- اعمال هیچ دولتی را نمیتوان به پای ملت آن نوشت. در بحث از دولتها و سیاستها و ... آگر ستمگر ، اگر خونریز و ... هستند ، نمیتوان آن خلق و خو را به ملت ها نسبت داد.
2- دولت ترکیه و یا هر دولت ترک زبان دیگر هیچ ارتباطی به ملت بزرگوار آزربایجان نداشته و ما مسول و جوابگوی اعمال آنان نبوده و نیستیم. چنانکه هیچ دیوانه ای اعمال طالبان و ... را به حساب ملت فارس نمی نویسد.سرنوشت وتاریخ تاجیک ها و افغانها چه ربطی به ایران دارد؟
نه زبان ، نه نژاد و نه مذهب مشترک هیچکدام نمیتوانند عامل بوجود آمدن یک ملت باشند، سرنوشت و تاریخ مشترک است که یک ملت را می سازد. من به عنوان یک ترک مسلمان ایرانی هیچ بستگی و نقطه مشترکی با کشور و اهالی ترکیه و یا هر دولت ترک زبان دیگر ندارم. و جای تعجب دارد که عده ای جاهلانه حساب آنها را از ما بازخواست و عده ای هم نا آگاهانه خود را ملزم به جواب ببینند.مگر ملت غیرتمند آزربایجان در برخورد به غاصبین یهودی ، یونانی ، عربی ، ارمنی و مغولی غیر ار آن برخورد کرد که با غاصبین عثمانی؟ این تلقینات جدید که آقای آتور پات و همپالگیهاشان انجام میدهند از کجا آب میخورد؟ اگر آگاهانه است ( که خداکند نباشد) شکی نیست که این آدم سیاست امپریالیست را پیش میبرد که اینجا را هم تبدیل به یک عراق دیگر کنند. و اگر نا آگاهانه است که من جدا میخواهم آب در آسیاب انگلیس نریزد.
3- در ارتباط با دولت آزربایجان باید گفت که آنها یک دولت مسلمان ، ترک زبان و همسایه ما هستند و زمانی دراز آن سرزمین جزو خاک ایران محسوب میشده است( همچنانکه بخشی از افغانستان، پاکستان ، عراق و ترکیه زمانی نه چندان دور بخش از ایران بوده است). اگر تمایلی در اهالی آنجا در پیوستن به ایران وجود دارد مطلبی لست وابسته به خود آنها.
4- دوستانی ژنتیک شناس در این انجمن وجود دارد که مایه مباهات من است وقتی میبینم جوانهای هم وطنی با این مایه علم و ذکاوت داریم . فقط دوستانه میخواهم در دام نژاد پرستی نیفتند. ما در فلات قاره نمی توانیم سخن از نژاد یک دست کنیم. وگرنه با چسب دو قلوی رازی هم نمیتوانید حاشیه نشینان خلیج را به افاغنه محترم به هم بچسبانید. چه رشد به حقیر که اثبات کنم مثلا یاکوت ها چه نسبتی آزری ها دارند. این مطالب ما را به جایی نخواهد رساند. ترک زبان بودن آزری ها امروز یک واقعیت تاریخ است. تنها یک دیوانه به خود اجازه میدهد که به ترک ها توهین بکند و باز هم بنویسد که من اصلا توهین بلد نیستم. از دوستان میخواهم آگاهانه عمل کنند و در دام کسانی که از سر عقده های حقارت تاریخی خود در رنج بوده و حقایق را تحریف و کتمان میکنند نیفتند.
کسی که از لحاظ تاریخی مثلا حتی وجود کتیبه های اورخون را نفی میکند مشخص است که این آدم یا مریض است یا وابسته ، و تبعیت کردن از حرف های بی سند این گونه آدم ها جز به ناکجا آباد نخواهد انجامید.
در خاتمه از دوستان یک سوال به جند شیوه دارم ، امیدوارم جواب داده و وارد بحث شوند.

چرا امروز جهانبینی علمی کسانی مثل بطلمیوس در ستاره شناسی ، ارشمیدس در ریاضیات و ... دیگر قابل استناد نیستند؟
چرا روشهای طبابت قدما امروز از رواج افتاده هیچ کسی به روش قدما دیگر جراحی نمیکند؟
چرا جغرافیای قدیم امروز دیگر رواج ندارد؟
چرا فیزیک ابن هیثم و طوسی و .... فقط به درد تدریس در کلاس های تاریخ علم میخورند؟

siroos1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما تا میخواهیم بحث کنیم متهم به انحراف بحث میشیم ولی هر پانترکی که دلش بخواد از سیاست و اقتصاد و بطلمیوس و غیره که هیچ ربطی به بحث نداره حرف بزنه کسی چیزی بهش نمیگه!!!

مدیر از جناب آقای آتورپات و آقای آتابای سئوال از کلمه "من" کرده بود که مدرکتان چیست اما آتابای از همه چیز گفت بغیر از سئوال مربوطه و آقای آتورپات عزیز هم که پیداش نیست. (شاید چون من به تاپیک ایشون "فردوسی و پانترکیست" پست زدم و مدیر کلش رو حذف کرد دلخور شده باشه که من همینجا از این دوست عزیز که اطلاعات فوق العادهی هم داره عذر خواهی میکنم. آقای آتورپات واقعا شرمنده هستم که اینطوری شد.).

بچه ها صحبتهای آقای radkish هم فوق العاده هست واقعا اینجا چقدر افراد با معلومات داره آدم از بی سوادی خودش در مقابل اینها احساس خجالت میکنه

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اولا كه جناب سيروس خان

تاپيك جناب آتورپات حذف نشده است . به بخش ديگري ( مناسب مطلب ) منتقل شده است . و اگر هم ايشان از جابجا شدن محل نادرست تاپيك خود ناراحت شده اند و به اين دليل به اينجا مراجعه نمي كنند بهتر است كه اصلا مراجعه نكنند هرچند مشخص است كه ايشان به چه دليل فعلا مراجعه نمي كند !!!!!

باز هم در اينجا از 2 كاربر آتورپات و آتاباي درخواست مي كنم كه به سوالات مطرح شده پاسخ دهند .

raanagol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من نبودم و از قضيه خبر ندارم يكي نيست بلاخره بگه اين تاپيك من به كجا كشيده شده.............

sia_torkeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا سروکله زدن با این ها مثل این است که بشینی و با دیوار درد و دل کنی
این ها باستان گرایانی بیش نیستند که فقط دنبال بهانه می گردند
برای دومین بار از خودم به شدت بدم اومد
اولیش این بود که دو سال آزگار تلاش کردم تا لهجه ترکی خودم رو کنار بزارم
و به فارسی خالص تکلم کنم
دومیش هم این بود که به یاوه گویی همچون رادکیش اعتماد کردم و فکر کردم که
اگه در چیزی شک داشته باشم از افراد با فهمی همچون ایشان خواهم آموخت
لعنت به من نامرد که چه پولهایی برای این که نام خلیج فارس عربی نشود خرج کردم
واقعا گریم میگیره که چه هموطنانی دارم
اما هموطنان عزیزتر از جانمون چه کردند
نام دریای خزر رو برای این که معلوم نشود که اینجا خواستگاه قدیمی ترین اقوام ترک بوده را
دریای مازندران نامیدند
نام ترکی شهرهای آذربایجان رو به نامهای علیل فارسی تغییر دادند
ما رو ترک خر نامیدند تا خودمون رو آذری بنامیم
بله درست همشهری عزیز جناب آتا بای دانیلی وظیفه ما نیست که از مسلمانان ترکیه حمایت کنیم
اما یاوه گویی را چه کنیم
اگه یه زمانی یک دولتی به اسم عثمانی که دروغ محض است ملت خودش رو قتل عام کرده
نوادگانشان که دولت ترکیه رو تشکیل دادن چرا باید بهایش را بپردازند
یا چرا باید ملت ترک آران به خاطرش قتل عام بشن
چرا شهرهای اردبیل و تبریز و قسمتی از ارومی در نقشه خیالی ارمنستان باشه
و هموطن فارسمون آتورپات از واژه ارامنه بیچاره استفاده کنه
شما از کسانی که زبان مارو آذری می پندارند و از گفتن کلمه ترکی آبا دارند چه انتظاری دارید
حالا قبول زبان ما 400 سال پیش فارسی بوده چرا به این راحتی از بین رفته
یک زبانی که شما شونیزمها ازش دفاع میکنید این قدر می تونه ضعیف باشه که به این راحتی جاش رو به زبان دیگری بده؟
چرا بابا بزرگها و پدر مادرهامون تا واژه آذری رو میشنوند از تعجب به صورتمون خیره میشوند
چرا یه روستا که به زبان آذری تکلم کنند در هیچ کجای آذربایجان دیده نمیشه؟
خوب چهارصد سال پیش ما آذری بودیم به خاطر همین نباید به زبان مادری تدریس کنیم؟
هموطنان رو ببینید
در ضمن من هیچ شکی به آمار 35 میلیونی ندارم از این به بعد به جای من حرف نزن
در ضمن اون لینک های نژاد پرستی که دادی قبلا هم دیده ایم پس خودت رو خسته نکن

بالا