جناب radkish ممنون هستم چون واقعا من هم در قتل کسروی شک داشتم
اما این آتروپات دیگه شورش رو درآورده فکر کردی که مثلا از همه چی سر در میاری کی مسلمانان جنگ رو شروع
کردند یعنی مسلمانان اونور ارس اینقدر زور قدرت داشتن که می خواستند اراضی خودشون رو بزرگتر کنن می فهمی اصلا چی میگی تو اصلا با مسلمانها ضدیت داری
آقا جان جمع کن این برو بساط رو مارو باش که با کی داریم سروکله می زنیم
در کدامین دوره تاریخی یک دولت مسیحی در قلب دو دولت بزرگ و مسلمان ایران و عثمانی تشکیل شده
ملت رو به ریش خودت نخندون فکر کردی که چی چون یه عکس فردوسی گذاشتی پایین اون اسمت آدم ادبدوست
و شاعری شدی و هرچی گفتی باید بگیم چشم :lol:
مگه بحث ارمنی و مسلمان رو جز شما کس دیگه ای تو این تاپیک مطرح کرد
از کدامین نسل کشی دروغین حرف می زنی مگه تو اون گیرو دار جنگ جهانی عثمانیان بیکار بودند که ارامنه رو قتل عام کنن
افرادی مثل شما از کشورهای انگلیس و آمریکا تغذیه می کنند برای همچین روزهایی
اين آقاي آتورپات در يکي از پست هاشون نوشته بودن که زبان عربي زبان ديني ماست و هيچ مشکلي نداره که در فارسي دخيل باشه
مشکل اين استش که شما گير دادي که ما رو از خودت بدوني در صورتي که ما از زبان عربي و اون قواعد واقعا سخت و مسخره اش نفرت داريم
و شما هم گير دادي که الا و بلا بايد مثل ما عرب بشي و اگه چيزي هم به اسم دشنام در فارسي وجود نداشته باشه فرهنگ سراي عزيزتون حتما اخراعش مي کنه
و وبلاگداران محترم فارس هم از اون براي جک سازي عليه ملت آذربايجان استفاده ميکنه تا شايد فرجي شد اين ها زبانشان تغيير کرد و شدند مثل ما
تا لا اقل يه شريکي براي خودمون داشته باشيم عجبا
اما برادران ما در اونور ارس خط مضحک عربي را برداشتن و خط لاتين آذربايجاني را به جاش درست کردن واقعا آفرين به اينها
چون اصلا خط ناقص عربي نميتونه خط مناسبي براي زباني باشد که با 9 آوا کامل ترين آواي زباني را دارا مي باشد
قبول جناب radkish شما تمامي رواياتتان درست و من هم هيچ کدام را نشنيده ام سفرنامه ناصر خسرو را که
خوانده اي
در اين سفرنامه نوشته است در تبريز قطران نام شاعري را ديدم که شعر نيکو مي سروده ولي زبان فارسي نمي دانسته
کتاب سفرنامه ناصرخسرو
http://www.box.net/public/eyr7gfed2e
جناب radkish فکر کردین 35 میلیون ترک ایرانی بیکارن که بیان با افرادی مثل شما سرو کله بزنن
من نماینده مردم اردبیل هستم در پرشین تولز
در اثر همین عقاید چپتون اگه برین به یکی از همین شهرهای آذربایجان و فارسی صحبت کنین
مردم همچین بهتون می تازن که از رفتنت پشیمون می شی آذری همین ها هستند دیگه
در ضمن طوری وانمود نکنید که مردم آذربایجان خیلی عاشق ترک زبانشان و تغییر آن به فارسی هستند
توی آذربایجان اتحاد حرف اول رو می زنه مثلا همین تظاهرات اخیر توی سولدوز(نقده) ریش سفیدها برای جوانترها
با فرغون سنگ می آوردن تا به طرف مامورین بندازن
همه هم میدونن که یک کاریکاتور نمیتونه باعث چنین جنبشی بشه
پس خواهشا اگه مطلبی برا گفتن نداری جنایتهای رضا خان و پسر کوچولوی عزیزش رو انکار نکن
همچین میگه تو ترک هستی و بقیه آذربایجان آذری هرکی هم ندونه فکر میکنه هر روز یه درگیری توی آذربایجان
درگیری ترک و آذری صورت میگیره که جمعیت آذری به دلیل زیاد بودن نفرات پیروزانه داره جمعیت ترک رو از آذربایجان بیرون میکنه :hmm: