• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

واقعاً مردم آذربایجان ترک نیستند؟

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به مي بينم كه همه ي شاعر شعرا اينجا جمعن. اين خطه ي اذر بايجان مردمش ترك هستن و باقي خواهند ماند حالا شما هر چي مي خواين بگين!
حوصله ندارم با شما ها كل كل كنم!شما به دنبال هويت خودتون بگردين نه ما تر كها !ok?

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از radkish :
با درود به همه ي دوستان
من مدتي بود كه تنها به خواندن نظرات اعضا مي پرداختم اما در اين مدت به نظرم چند نكته آمد كه بايد عرض كنم
نخست ؛ در آذربايجان چون تمام ايران يك بحران هويت وجود دارد كه به دليل سياست هاي 27 ساله ي حاكميت است ، زيرا سياست فرهنگي حكومت ايران بر مبناي پان اسلاميست بوده و هويت ملي به حاشيه رانده شده است .
بي توجهي به هويت ملي سبب شده كه مباني هويت ملي مثل زبان فارسي و يا مفاخر ملي به غلط فهميده شوند و ارزش كار هاي آن ها به درستي درك نشود . براي نمونه مدتي است رويكرد ابلهانه اي از برخي فعالان قوميتي!!! آذربايجاني نسبت به زبان پارسي، حكيم توس، هخامنشيان و كوروش بزرگ و…بسياري زمينه هاي هويت ملي شاهد باشيم.بعنوان مثال دست اندر كاران سايت شمس تبريز كه خواستار توجه به زبان تركي هستند ا به ياوه گويي در مورد كوروش بزرگ ، زبان فارسي و هخامنشيان، فردوسي مي پردازد ، مگر با توهين به پارسي زبان ها و بزرگمردان ايران مشكل كم توجهي به زبان توركي حل مي شود؟
و يا در نوشته هاي اين به اصطلاح فعالان قوميتي زبان فارسي به عنوان زبان قوم فارس !! مورد هجوم قرار مي گيرد .در صورتي زبان فارسي يك زبان ملي است و منحصر به مرزهاي كنوني ايران نبوده است و آذريان نامداري چون نظامي ، خاقاني و قطران تبريزي و...در سرافرازي زبان پارسي كوشيده اند

دوم ؛ دانشمندان ايرانيي كه به مسئله ي تغيير زباني آذربايجان پرداخته اند بيشتر آذري بوده اند؛استاداني چون يحيي ذكا، سيد احمد كسروي تبريزي،شادروان علي دهقان،دكتر تقي اراني و… مسئله تغيير زباني آذري ها يك واقعيت تاريخي است كه اسناد بسياري در مورد آن وجود دارد و ياوه هاي برخي تجزيه طلبان كه از توطئه ي فاشيسم فارس!!! در تحريف تاريخ حرف مي زنند ناشي از اغرض آن ها است .

سوم؛ قوميت از سه عنصر نژاد، فرهنگ و زبان تشكيل شده است . در سراسر سرزمين ايران بزرگ بيشينه ي مردمي كه به زبان هاي آريايي سخن مي گويند(؛ پارسي زبان ها، كرد ها، پهلوي زبان هاي مركز ايران، بلوچ ها، تات ها و تالشي ها، پشتون ها ، تاجيكان ، مازندراني ها، گيلاني ها، زرتشتيان و ارمنيان و...) داراي فرهنگي ايراني آريايي، زباني آريايي و نژاد يكسان ؛سفيد پوست از دو شاخه ي (irano_afghan , Armenoid ) هستند ، (البته اقليتي نژاد مغولي فارسي زبان در افغانستان و اقليتي آلوده به نژاد نگروييد در حاشيه ي خليج فارس هستند كه جز قوميت هاي آريايي به حساب نمي آيند). مردم آذربايجان نيز علي رقم دگر گوني زباني هم از لحاظ فرهنگي و هم از لحاظ نژادي آريايي هستند ؛ آذري ها از نژد سفيد و بيشتر از شاخه ي ارمني سان هستند . اين موضوع كه نژاد آذري ها و اراني ها (مردم جمهوري آذربايجان) با نژاد همسايگان آريايي زبانشان تفاوتي ندارد را پژوهش هاي علم ژنتيك نيز ثابت كرده است و البته اين موضوع با ديدن ريختار آذري ها كاملا مشهود است . اما در آذربايجان اقليتي نژاد ترك نيز وجود دارد. اين اقليت از لحاظ نژادي داراي آميختگي زياد با نژاد زرد است و ريختار كاملا مشخصي دارد ؛چشمان مورب و تنگ، گونه هاي ضمخت و مشخص . اين اقليت به مرور و به ويژه در چهار صده ي اخير به آذربايجان يورش آوردند و در آنجا سكني گزيدند و سبب تغيير زباني آذربايجان گشتند.

چهارم؛كساني كه بر ترك بودن آذربايجانيان اصرار دارند دو فرضيه را مي توانند پيش بگيرند .
1. آذربايجان از ابتداي تاريخ مسكون اقوام ترك(شاخه اي از نژاد زرد و آلتاييك زبان) بوده است.
2.مردم بومي و آذري زبان(گويشي از زبان پهلوي)نابود شده اند و ايلات ترك زرد پوست در تمام آذربايجان پخش شده اند
از اعضا ترك گرا تقاضا مي كنيم براي اثبات اين دوفرضيه به ارائه ي اسناد و دلايل علمي و بي طرف بپردازند و از مطالب بي سند و تهي بپرهيزند.همچنين از دوستاني كه اين دو فرضيه را رد مي كنند تقاضا دارم به اظهار نظر بپردازند و مطالبي كه در پست هاي قبلي شان بود به صورت چكيده بيان كنند

پنجم؛ زبان تركي مثل هر زباني قابل احترام است و من و دوستان ميهن پرست نيز به اين زبان احترام مي گذاريم. حذف زبان تركي و يا ادامه ي آن تصميمي است كه نخبگان آذري ميتوانند بگيرند ولي تا زماني كه در آذربايجان يك نفر به تركي سخن مي گويد اين زبان مورد احترام همه ي ايرانيان است

ببينم وقتي كه شما ها حرمت اين قوم بزرگ رو تو تلويزيون و...نگه نمي داريد چه انتظاري داريد؟
هر ضربه اي جواب هم دارد!

radkish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي ترك گرايان دو فرضيه وجود دارد كه ثابت كنند مردم آذربايجان ترك هستند؛

نخست؛ اينكه ترك هااز چند هزار سال پيش بومي سرزمين آذربايجان بوده اند و حضور زبان تركي ناشي از مهاجرت هايي در سده هاي 7 تا 10 نيست. براي اثبات اين فرض بايستي به ارائه ي منابع تاريخي مستند بپردازند و شواهدي و اسنادي رامبني بر حضور دراز مدت قوم ترك ارائه كنند. اما با توجه به منابع تاريخي دوره ي اسلامي و پيشا اسلامي و همچنين سفرنامه هاي غربيان ، زبان تركي تنها در چند سده ي اخير در آذربايجان شيوع يافته و زبان بيشينه ي مردم آذربايجان تا پيش از سده ي دهم ، زباني از خانواده ي زبان هاي آريايي بوده است . اين فرضيه را بيشتر ترك گراياني دنبال مي كنند كه تحت تاثير مكتب پان تركيسم قرار دارند. ياوه پردازاني هستند كه از استادانشان در تركيه و باكو درس مي آموزند و تنها به ارائه ي مطالبي مخدوش و بي سند مي پردازند
در اين تاپيك در نوشته اي دوستاني چون آتروپات فرهيخته و كوروش گرامي مطالبي هست كه مستند و علمي است و بيانگر بي ريشه بودن زبان تركي در آذربايجان است و ترك گرايان تنها به ادعا پرداخته اند .

دوم؛ اين فرضيه بر اين اساس است كه اقوام ترك( شاخه از نژاد زرد) با ورود به سرزمين آذربايجان در طي چند سده 7تا 10 با كشتار و نابودي بوميان آريايي زبان آذربايجان ، سرزمين آذربايجان را غصب كردند و در آن ساكن شدند. براي اثبات اين فرضيه آنها بايستي به ارائه ي شواهدي مبني بر تغيير نژادي گسترده در آذربايجان بپردازند. بدين صورت كه اهالي آذربايجان هم از لحاظ ريختاري و هم از لحاظ ژنتيكي با آريايي زبان هاي اطراف خود(كرد ها، پارسي زبان ها، ارمني ها، تات ها وتالشي ها) و همچنين با قفقازي زبان (گرجي ها و آبخاز ها و لگزي ها) متفاوتند جزوء نژاد سفيد نيستند و داراي ريختاري تركي_آلتايي هستند يعني از لحاظ ژنتيكي و نژادي زرد پوست اند( همچون تركان ياقوت كه اصيل ترين تركان هستند+).
البته با توجه به ريختار بيشينه ي آذري ها و اراني ها و پژوهش هاي ژنتيكي اين فرضيه بسيار سست مي نمايد

در هرصورت از ترك گرايان مي خواهم در مورد اين دو فرضيه مطالبي مستند ارائه كنند و از منحرف كردن بحث و ادعاي تهي بپرهيزند. همچنيناز دوستان آگاهي كه در پست هاي قبلي شان مطالبي مستند هست تقاضادارم آنها رابه صورت چكيده دوباره ارسال كنند تا كژ فهمان دچار فراموشي نشوند .

برفراز باد ايران

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad1125 :
Turkvox هم از ID مشکوکی استفاده کرده است که من را یاد "گرگ های خاکستری" می اندازد. امیدوارم که اشتباه کرده باشم.

به نظر شما هرکس از زبان و تاریخش دفاع کنه مشکوک میشه؟؟؟
شما ها عادت کردین که از هر قومی به راحتی بد گویی و انتقاد کنید
و اگر کسی در جلوی شما سد شد بهش تهمت بزنید : از قبیل:
پان ترک و تجزیه طلب و ....

در ضمن اون "بوز قوردی " رو که شما گفتین , من به عنوان یک نماد با ارزش , اون رو قبول دارم.

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از A I D I N :
به به مي بينم كه همه ي شاعر شعرا اينجا جمعن. اين خطه ي اذر بايجان مردمش ترك هستن و باقي خواهند ماند حالا شما هر چي مي خواين بگين!
حوصله ندارم با شما ها كل كل كنم!شما به دنبال هويت خودتون بگردين نه ما تر كها !ok?

کاملا تایید میشه .

کسانی که گذشته خودشان مبهم است برای قوم های دیگر تاریخ می نویسند !:eek:

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از radkish :
براي ترك گرايان دو فرضيه وجود دارد

من منظور شما رو از "ترک گرایان " نفهمیدم ؟؟؟

مگه ترک هم به ترکی گرایش پیدا میکنه؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
چیزی که تو رگ های اون جریان داره , لازم به گرایش نداره که !!!

شاید منظور شما فارس هایی بود که میخاهند ترکی یاد بگیرند :blink:

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این تاپیکو ببندید!!!!!! اختلافات قومی قبیله ای اینجا خیلی زیاد
شده!!!!!!
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif
237.gif

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A I D I N :
اين خطه ي اذر بايجان مردمش ترك هستن و باقي خواهند ماند حالا شما هر چي مي خواين بگين!

در آذربايجان تنها ترك‌زبانان نيستند بلكه تاتي و تالشي و كرد و ارمني هم وجود دارند. تركزبان بودن چه ارتباطي با ترك‌تبار بودن دارد؟
شما به دنبال هويت خودتون بگردين نه ما تر كها !ok?

پژوهش در هويت آذري‌ها را اتفاقا كساني مي‌توانند انجام دهند كه تركي بدانند و آذربايجاني باشند همچون بزرگان اين راه كساني مانند روانشاد يحيي ذكاء تبريزي، پروفسور اقرار علي‌اف(از آكادمي علوم باكو كه در آنجا پانتركيستها كتابهايش را آتش زدند)، شادروان شعار تبريزي، دكتر منوچهر مرتضوي، دكتر بهمن سركاراتي، دكتر محمد امين رياحي خوئي، استاد فيروز منصوري، استادان جوان برازنده، سجاد آيدينلو و افشين جعفرزاده، هستند كه بسيار پيشتر و بس بيشتر دربارهء تاريخ ايران و آذربايجان سخن گفته‌اند و سخنان آنان همه بر پايه دانش و پژوهش بوده است نه بر پايهء‌ ديدگاه شخصي!

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از turkvox :
اگر کسی در جلوی شما سد شد بهش تهمت بزنید : از قبیل:
پان ترک و تجزیه طلب و ....

در ضمن اون "بوز قوردی " رو که شما گفتین , من به عنوان یک نماد با ارزش , اون رو قبول دارم.

پانترك بودن و تجزيه‌طلب بودن به كساني گفته مي‌شود كه دم از جدايي و تكه تكه شدن ايران مي‌زنند. مانند نامهء‌شمارهء‌257 كه نويسنده با بي‌شرمي تمام سخن از تشكيل دولتهاي قومي بميان مي‌آورد و هيچ اعتراضي از سوي مدير و ترك‌گرايان تازه‌وارد(!) بدو نمي‌شود:

به نقل از turkvox :
از اون طرف عرب ها هم واسه خودشون دولت تشکیل میدن
کردها که واسه خودشون دولت هستند و
این سیستانی ها و مناطق پایین هم که کلا جدا هستند
و خلیج پارس و کیش اینا رو هم کشور های عربی از همین الان به نام خودشون ثبت کردند
این وسط میمونه چند تا پارس
اونا هم با افغانستان متحد میشوند

بنابراين اگر كسي از ايران‌دوستان شما را پانترك يا تجزيه‌طلب خوانده است، يكي از دلايلش نوشتهء‌ بالا مي‌باشد.

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
AtoorPat خان توجه كن!!
شما ها با تاريخ كاملا جعلي و دروغي كه در اورديد مي خواهيد ما ترك ها رو منحرف كنيد .شما اگه خيلي زرنگ باشيد بريد جلوي وارد شدن كلمات عربي به زبان فارسي رو بگيريد!شما خودتون يه پا مشكلين!!
براي ما ترك هاي ايران مشكل تراشي نكنيد!اين تاپيك بي محتوا كه همش دروغ رو ببنديد!
:eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic:

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A I D I N :
AtoorPat خان توجه كن!!

من خان نيستم دوست گرامي.

شما ها با تاريخ كاملا جعلي و دروغي كه در اورديد

يك نمونه مثال بزنيد و لطفا شعار ندهيد.

شما اگه خيلي زرنگ باشيد بريد جلوي وارد شدن كلمات عربي به زبان فارسي رو بگيريد!

ما با واژه‌هاي عربي كه 1400 است وارد زبان فارسي شده مشكل زيادي نداريم. زيرا زبان عربي زبان ديني مردم ايران است و نويسندگان و دانشمندان ايراني هم به اين زبان كتابها نوشته‌اند.

اين تاپيك بي محتوا كه همش دروغ رو ببنديد!
با بسته شدن اين جستار مشكلي ندارم اما از اين «همه»‌ دروغي كه در اينجا هست -احتمالا منظورتان دروغهايي پيرامون ريشهء تركي است- لطفا يك نمونه مثال بياورد. يك نمونه مصداق آوردن براي ادعاي خود كه سخت نيست!؟

من نمي‌خواهم جلوي سخن هيچ كس گرفته شود حتي پانتركها! و معتقدم كه اگر توان نقد سخنان را داريم مي‌بايد كه با سند و مدرك سخن خود را بيان كنيم نه با شعار!

اگر اين جستار را ببينيدم چه تضميني براي سربرنياوردن پانتركها در جستار ديگر وجود دارد؟

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين ادم !!! بازم ميگم من يكي حال نمي كنم با تو صحبت كنم!آقا اصلا به تو چه ربطي داره خوشمون مياد منحرف بشيم.پس مادر بزرگ عزيز لطف كن برا ما نصيحت و پند و اندرز نكن!
من ديگه داره حالم بد ميشه از اين تاپيك

AtoorPat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از A I D I N :
ببين ادم !!! بازم ميگم من يكي حال نمي كنم با تو صحبت كنم!آقا اصلا به تو چه ربطي داره خوشمون مياد منحرف بشيم.پس مادر بزرگ عزيز لطف كن برا ما نصيحت و پند و اندرز نكن!

كسي شما را مجبور نكرده بود به اين جستار تشريف بياوريد. شما نتنها هيچكدام از نامه‌هايتان بار اطلاعاتي دربارهء‌ موضوع جستار ندارد، كه تنها به شعار دادن بسنده كرده‌ايد.

درضمن، كسي مخالف تركي سخن گفتن شما نيست. ايران كه مانند دولتهاي باكو و آنكارا نيست!

ashkanbuffon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیدین جان
شما خودت رو ناراحت نکن. این تاپیک راه به جایی نمیبره. از پستهاشون معلومه حرف حسابشون چیه.
ول کن بابا. بیا از این تاپیک بیرون.
آخه بعضیا همچین توی پستهاشون قلمبه سلمبه مینویسن که انگار علامه ی دهرن!
آیدین جون، همه ی اینا حرف یه عده آدمه که هیچ کدومشون معتبر نیستن.
بیخیال بابا.

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
(قابل توجه اون اقا فردوسي)eeeeeeeeeeeeee
نه كه ما دنبال شما سيب قرمز فرستاديم!!!
اگرم شعار بدم به خودم ربط داره!نمي دونم اينجا صاحاب نداره بياد اينجا رو ببنده!
شما دارين تر كهاي ايران كه تميز ترين و باسليقه ترين و خون گرم تريت و غيرتمند ترين مردم اين مرزوبوم هستن رو به مسخره ميگيري!
شما نمي دونم انگار نمي فهمين حالا تقريبا95 درصد ترك ها با من هم عقيده هستن!اگرم نمي فهمي بفهم هيچ كس هم به حرف هاي بي پليه و اسا س شما ها گوش نمي ده.شماها هر چي دارين به خاطر تركهاست
جونتون مالتون افتخارتونو....
پس سوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

A I D I N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ashkanbuffon :
آیدین جان
شما خودت رو ناراحت نکن. این تاپیک راه به جایی نمیبره. از پستهاشون معلومه حرف حسابشون چیه.
ول کن بابا. بیا از این تاپیک بیرون.
آخه بعضیا همچین توی پستهاشون قلمبه سلمبه مینویسن که انگار علامه ی دهرن!
آیدین جون، همه ی اینا حرف یه عده آدمه که هیچ کدومشون معتبر نیستن.
بیخیال بابا.
اره راس مگي اصلا اينا كي باشن؟؟؟؟؟
كي به حرف اونا ارزش ميده!!

jaberi

Registered User
لایک‌ها
0
بهروز جان لطفا تاپیک رو ببندید .

چیزیکه من در این تاپیک مشاهده کردم : دروغ ، کینه ، بوی متعفن نژاد پرستی ، و . . بود

:eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic: :eek:fftopic:

turkvox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در این تاپیک یک چیز رو فهمیدم .

استراتژی اینا این هست که شما رو عصبانی کنند و شما یه چیزی بگید
بعدش از اون صحبت شما بر علیه خودتون استفاده کنند.

من از همه هم زبانان خودم تقاضا دارم به هیچ وجه عصبانی نشوند و به چرندیات آنها با برهان
و علت جوا بدن !

atabay danyeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منطق مشعشع داشناک در لباس پان ایرانیستی:

كه طرفداري از پانتركيست و تجزيه‌طلب در افكار برخي از مدافعان كمونيست وجود دارد كه البته بنده دربارهء‌ فيلتر شدن پرشين‌تولز هشدار داده بودم منتها چون بخشهاي گوناگون پرشين‌تولز حاوي اطلاعات ذيقيمتي است، ديگر از سوي قوه قضايه پيگيري نكرديم و اكنون با صحبتهايي كه انجام شده قرار است بخش ديگري به اينجا بنام «تاريخ»‌ افزوده شود كه داوري آن نه با پانتركيستها باشد و نه با طرفداران حزب منحط توده و كمونيستها.

خوب ، خوشحال هستم که کف گیرت به ته دیگ خورد . و منطق همیشگی داشناک ها را رو کردی. تهدید.آن هم در مقابل یک بحث فرهنگی.

بنده خواب آلود خدا ، کمونیست ها ( پدرانت تا دیروز با چماق و پول همین کمونیست ها به جان آزربایجانی ها افتادند و میبینم که امروز ارباب عوض کرده اند) از پدر توده ای ات بپرس ، حتم خوب میداند که در این مملکت از کمونیست ها ضربه دید و که تا دیروز پهن زیر پای گاو کمونیست ها پهن می کرد.
اگر جوابی به مطالب نداری تهدید یعنی چه ، بچه ننه . من نمیدانستم قوه قضائیه انقلابی مملکت مسوایت دفاع سوسو ل بازیها و بی سوادی ها داشناک ها را بر عهده دارد.
بنده خدا به جای هتاکی و تهدید برو پیش یک روانپزشک و اندکی هم مطالعه کن.

سیصد گل سرخ و یک گل نصرانی
ما را ز سر بریده میترسانی ؟
ما گر ز سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم

بالا