• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وايمكس ايرانسل

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
من زنگ زدم 707
ازشون پرسیدم میگن هنوز معلوم نیست!!!
من تو دلم گفتم چی معلوم نیست

بعد میپرسن سوال دیگه ای نداری؟!!!

منم اومدم اینجا پرسیدم

راستی من 20 گیگ حجم داشتم، تو 12 روز تموم شد هیچی هم دانلود نکرده بودم

این مشکل رو خیلی از کاربرهای اعتباری (دائمی نمیدونم درست باشه یا نه) دارن که حجم مصرفیشون واسه خودش چند برابر شده و فعلا چاره ای جز تماس مکرر با 707 و اصرار به وجود مشکل نیستش.
شما هم اگه کاملا مطمئن هستی میتونی زنگ بزنی و بگی که حجمت بدون اینکه مصرف کرده باشی ، تموم شده.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تنها نتیجه ای که ایمیل های ما داشته اینه که سیستمشون مثل این که دیگه نمی آد پهنای باند مصرفی رو آخر ماه دو برابر کنه. دیروز یک ماه من تموم شد و مصرف ماه قبل که 36 گیگ بود رو الان که برده توی کارکرد دوره های قبل دو برابر نکرده. ولی دریغ از جواب ایمیل، یه عذرخواهی و تصحیح اشتباهات گذشته. همه اش همون طور دو برابر باقی مونده. ایمیل رو 28 آذر فرستادم، چند روز بعد هم باز براشون فورواردش کردم، چهار بار هم زنگ زدم 707 که گزارش پر کردند که ایمیل رو مثلا پیدا کنن که جواب بدن. اما با دیوار حرف زده بودی سنگین تر بود. :hmm:

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
تنها نتیجه ای که ایمیل های ما داشته اینه که سیستمشون مثل این که دیگه نمی آد پهنای باند مصرفی رو آخر ماه دو برابر کنه. دیروز یک ماه من تموم شد و مصرف ماه قبل که 36 گیگ بود رو الان که برده توی کارکرد دوره های قبل دو برابر نکرده. ولی دریغ از جواب ایمیل، یه عذرخواهی و تصحیح اشتباهات گذشته. همه اش همون طور دو برابر باقی مونده. ایمیل رو 28 آذر فرستادم، چند روز بعد هم باز براشون فورواردش کردم، چهار بار هم زنگ زدم 707 که گزارش پر کردند که ایمیل رو مثلا پیدا کنن که جواب بدن. اما با دیوار حرف زده بودی سنگین تر بود. :hmm:

مرسی از اینکه پیگیر هستین.
خودشون گفتن که سیستمشون دیگه اینکار رو نمیکنه ؟
اگه آره که خوبه اما اگه نه که نمیشه اعتماد کرد ، ممکنه که دوباره همین اتفاق بیفته و ترافیک مصرفی ماه های قبل چند برابر بشه.
منم یک شماره پیگیری دیگه گرفتم و چهارشنبه جواب میگیرم.
وقتی اشتباه های به این واضحی رو به سختی حاضر هستن قبول کنن عجیب نیست که جواب ندن. امیدوارم این حدس من اشتباه باشه اما چیزی که من توی صحبت با اکثر اپراتور های 707 فهمیدم اینه که متاسفانه فکر میکنن فقط خودشون چیزی بلد هستن و بقیه هیچ چیزی نمیدونن و فکر میکنن فقط چیزهایی که توی دستورالعملشون هست درست هست و هیچ چیزی خارج از اون امکان پذیر نیست.
اگه امکانش هست پیگیر باشین که جواب میل که دادین رو بدن.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
مرسی از اینکه پیگیر هستین.
خودشون گفتن که سیستمشون دیگه اینکار رو نمیکنه ؟
اگه آره که خوبه اما اگه نه که نمیشه اعتماد کرد ، ممکنه که دوباره همین اتفاق بیفته و ترافیک مصرفی ماه های قبل چند برابر بشه.
منم یک شماره پیگیری دیگه گرفتم و چهارشنبه جواب میگیرم.
وقتی اشتباه های به این واضحی رو به سختی حاضر هستن قبول کنن عجیب نیست که جواب ندن. امیدوارم این حدس من اشتباه باشه اما چیزی که من توی صحبت با اکثر اپراتور های 707 فهمیدم اینه که متاسفانه فکر میکنن فقط خودشون چیزی بلد هستن و بقیه هیچ چیزی نمیدونن و فکر میکنن فقط چیزهایی که توی دستورالعملشون هست درست هست و هیچ چیزی خارج از اون امکان پذیر نیست.
اگه امکانش هست پیگیر باشین که جواب میل که دادین رو بدن.

خواهش می کنم. نه خودشون چیزی نگفتن. من هر روز دارم اسکرین شات می گیرم و منتظر بودم الان باز دو برابر بشه که نشد. البته الان یه اتفاق جالب تر افتاده و اون اینه که توی روز اول پنلم چیزی از میزان مصرف نشون نمی ده و کلا صفر هست. چیزی البته دانلود نکردم و فقط وبگردی داشتم، اما به هر حال صفر نشون می ده.

چون از ایمیل نتیجه ای نگرفتم، رفتم توی پیگیری مشکل توی پنلم و لینک دادم به اسکرین شات ها. الان جوابی که گرفتم اینه:

کاربر گرامي موارد به بخش مربوطه ارسال گرديد جهت بررسي موضوع عنوان شده زمان دقيقي قابل ارائه نمي باشد بنابراين در فواصل زماني اين موضوع را بررسي نمائيد .

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوستان

من دو تا سیستمو از طریق مودم وایرلس وایمکسم شبکه کردم برای اینکه چندتا فایل رو شیر کنم و رو اون یکی سیستم ذخیره کنم.
حالا رفتم تو پنل ریز مصرفم می بینم به همین خاطر سه گیگ از حجمم پریده، زنگ زدم 707 طرف میگه امکان نداره شما بتونی با مودمتون شبکه کنین و بر فرض محال، فقط ورودی خروجی دیتا نسبت به اینترنت محاسبه میشه. منم با خودم گفتم حالا چی بهش بگم! تازه حاجی بعدش گفت نظر سنجی یادت نره.:blink:

سوالم اینه غیر از 707 شماره پشتیبانی درست حسابی ندارن، یکی باشه که واقعا وارد باشه و بتونه کار مارو راه بندازه.

a_b_c_d

Registered User
لایک‌ها
2
خواهش می کنم. نه خودشون چیزی نگفتن. من هر روز دارم اسکرین شات می گیرم و منتظر بودم الان باز دو برابر بشه که نشد. البته الان یه اتفاق جالب تر افتاده و اون اینه که توی روز اول پنلم چیزی از میزان مصرف نشون نمی ده و کلا صفر هست. چیزی البته دانلود نکردم و فقط وبگردی داشتم، اما به هر حال صفر نشون می ده.

چون از ایمیل نتیجه ای نگرفتم، رفتم توی پیگیری مشکل توی پنلم و لینک دادم به اسکرین شات ها. الان جوابی که گرفتم اینه:

اصلا این سیستم محاسبه میزلن مصرفشون به کل قاطی هست الان. اون از دوره های قبلی که اینطوری به هم ریخته و کلی کاربر رو اذیت میکنه و این هم که وضع الانش...
واسه منم این دوره کاملا عجیب هست. من حدود 15 تا 18 گیگ مصرف کردم اما مصرف من رو توی این مدت به کیلوبایت مقداری زده که با تبدیل به مگابایت میشه حدود 23 گیگ و از اون جالب تر اینکه پایین تر که مصرف رو به مگابایت نوشته ، مقدارش میشه چیزی کمتر از 20 گیگ و چند روز هست که این وضعیت مونده.....!

سلام دوستان

من دو تا سیستمو از طریق مودم وایرلس وایمکسم شبکه کردم برای اینکه چندتا فایل رو شیر کنم و رو اون یکی سیستم ذخیره کنم.
حالا رفتم تو پنل ریز مصرفم می بینم به همین خاطر سه گیگ از حجمم پریده، زنگ زدم 707 طرف میگه امکان نداره شما بتونی با مودمتون شبکه کنین و بر فرض محال، فقط ورودی خروجی دیتا نسبت به اینترنت محاسبه میشه. منم با خودم گفتم حالا چی بهش بگم! تازه حاجی بعدش گفت نظر سنجی یادت نره.:blink:

سوالم اینه غیر از 707 شماره پشتیبانی درست حسابی ندارن، یکی باشه که واقعا وارد باشه و بتونه کار مارو راه بندازه.

میگفتین که اگه دسته جارو هم وایرلس داشته باشه باهاش میشه شیر کرد :دی
قسمت دومش رو که فکر کنم درست گفته و محاسبه فقط مصرف اینترنت هست. ممکنه واسه شما هم از این مشکل های مشابه پیش اومده باشه که حجم ناگهانی زیاد شده اما خب این اتفاق معمولا واسه دوره های قبلی کاربرها اتفاق افتاده.
واسه شما احیانا اشتباهی مقدار مصرفی ساعت رایگان کم نشده از حجمتون ؟ 2-1 مورد اینطوری هم دیدم این چند روزه.
متاسفانه سیستم پشتیبانی نه چندان خوب و البته کند وایمکس ایرانسل فقط همین 707 هست.

lilolil

Registered User
لایک‌ها
391
دوستان چند روزي هست سرعت من خيلي كم شده انگار نه انگار ٥١٢ هست سرعت شده در حد....
برا شما اين مشكل پيش نيومده؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
اصلا این سیستم محاسبه میزلن مصرفشون به کل قاطی هست الان. اون از دوره های قبلی که اینطوری به هم ریخته و کلی کاربر رو اذیت میکنه و این هم که وضع الانش...
واسه منم این دوره کاملا عجیب هست. من حدود 15 تا 18 گیگ مصرف کردم اما مصرف من رو توی این مدت به کیلوبایت مقداری زده که با تبدیل به مگابایت میشه حدود 23 گیگ و از اون جالب تر اینکه پایین تر که مصرف رو به مگابایت نوشته ، مقدارش میشه چیزی کمتر از 20 گیگ و چند روز هست که این وضعیت مونده.....!

میگفتین که اگه دسته جارو هم وایرلس داشته باشه باهاش میشه شیر کرد :دی
قسمت دومش رو که فکر کنم درست گفته و محاسبه فقط مصرف اینترنت هست. ممکنه واسه شما هم از این مشکل های مشابه پیش اومده باشه که حجم ناگهانی زیاد شده اما خب این اتفاق معمولا واسه دوره های قبلی کاربرها اتفاق افتاده.
واسه شما احیانا اشتباهی مقدار مصرفی ساعت رایگان کم نشده از حجمتون ؟ 2-1 مورد اینطوری هم دیدم این چند روزه.
متاسفانه سیستم پشتیبانی نه چندان خوب و البته کند وایمکس ایرانسل فقط همین 707 هست.
درسته حق با شماست، خودمم خیلی این احتمال رو منطقی نمی دونستم، برا همین دوباره رفتم ریز مصرف رو بررسی کردم و متوجه شدم 1 دی، توی جدول، استفاده های بعد از ساعت یک رو free usage ننوشته، خلاصه تماس گرفتم، طرف گفت هزینشو به تومن به حساب وایمکستون واریز می کنیم (خیر سرشون به جای اینکه حجم رو برگردونن! )

انصافا منم گیج میشم ، یک جا حجم رو به بایت نوشته، یک جا به کیلو بایت. الان مانده ی ریز مصرفم از مانده ای که تو صفحه ی حساب مینوسه صد مگ کمتره، تا حالا هیچ شرکتی رو تو قسمت رابط کاربری اینترنتی مشترکین، به اندازه ی شاتل، تر وتمیز ندیدم.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام دوستان

سلام دوست من چطور ممکنه از ترافیکت کم شده باشه؟اصلا ربطی به هم ندارن؟؟؟؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

متاسفانه آدم گرگیجه میگیره وقتی تو کنترل حساب اینترنتیش میره اصلا معلوم نیست چی به چیه!!!

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان چند روزي هست سرعت من خيلي كم شده انگار نه انگار ٥١٢ هست سرعت شده در حد....
برا شما اين مشكل پيش نيومده؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

برای ایرانسل طبیعیه بدلیل یوزر های بالا.پیج تبدیل من هم سر بزنین.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
سلام دوست من چطور ممکنه از ترافیکت کم شده باشه؟اصلا ربطی به هم ندارن؟؟؟؟
بله درست می فرمایید.
من به خاطر چند تا دلیل یه همچبن تصوری کردم، اول اینکه من با مودم ای دی اس ال خودم انواع و اقسام حرکاتی مثل این رو انجام دادم و هیچ وقت کسر ترافیک نداشتم، تصور کردم از اونجایی که این مودم های وایمکس سفارشی ساخته میشه شاید براش سیستمی برنامه ریزی شده که دیتایی که ترانسفر میشه صرف نظر از مبدا و مقصد، محاسبه میشه.
از طرف دیگه شما فکر کن من روز قبل 3 گیگ موجودی داشتم، بعد روز بعد میشینم پای سیستم می بینم صفحه ی زرد ecare بالا اومده، بعد هم هر چی نتورک مانیتورهامو چک میکنم به هیچ نتیجه ای نمی رسم غیر از اون احتمال اشتباهی که دادم. من به شخصه شیش ساله به اینترنت پرسرعت دسترسی دارم و تا حالا سابقه نداشته شرکتی شبانه رایگانمو، رایگان حساب نکنه!
واینکه اگر ریز مصرف رو ایرانسل یا یک روز تاخیر نمایش نده، شاید اصلا این مساله تو ذهنم ایجاد نمیشد و اینجا پست نمی دادم.
اگر پست آخرم رو مطالعه می کردید، احتمالا از جواب دادن منصرف می شدید، ولی به هر حال از اینکه قصد کمک داشتین، سپاسگزارم.:)

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
یه سوال دارم:
اگه 2 مگ نامحدود بگیرم، هر چقدر دانلود کنم مشکلی نیست؟
مثلا200 گیگ تو یه ماه دان کنم یا بیشتر.
میشه؟

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
یه سوال دارم:
اگه 2 مگ نامحدود بگیرم، هر چقدر دانلود کنم مشکلی نیست؟
مثلا200 گیگ تو یه ماه دان کنم یا بیشتر.
میشه؟

راحت میشه دانلود کرد مشکلی هم پیش نمی یاد

من حدودا تا ماهی 400 گیگ هم با 2 مگ ایرانسل دل کردم

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
2 مگ سرعتش چند کیلوبایته؟

ماکسیمم 260
زیادم پایین نمیره

تو بهترین حالت تو 45 الی 50 دقیقه میشه 1 گیگ دانلود کرد

حدودا 2 سال استفاده داشتم کلی ارشیو فیلم وسریال جمع کرده بودم

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
میخوام بعد چند سال تو تعرفم ی تغیری بدم!!! الان 512 پایه دارم

بین دو تا گزینه 512 نامحدود و 2 مگ با 12 گیگ حجم موندم!!!

سوال بعد این که سرعت رو تو تعرفه های نامحدود لیمیت نمیکنن؟!

راهنمایی کنید ممنون میشم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
ساعت رایگان وایمکس ایرانسل در تهران چه ساعتی هست؟
سرعت افت میکنه تو این ساعت؟

بالا