وصل شدن به اینترنت از طریق دو تا کانکشن!!!!

شروع موضوع توسط paynam ‏11 مارس 2007 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. paynam

    paynam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت بچه ها!
    می دونم شاید یه خورده سوالم عجیب غریب باشه:p من چند روز دیگه ADSLام که از شاتل گرفتم وصل می شه! الان از GPRS ایرانسل هم استفاده می کنم!:D حالا می دونین که شاتل محدودیت ترافیک داره! می خواستم ببینم می تونم با هر دوشون وصل شم (!) و بتوم تعیین کنم کدوم نرم افزار از کدوم کانکشن استفاده کنه! یعنی مثلا internet explorer از ADSL استفاده کنه و internet download accelerator از کانکشن GPRS استفاده کنه که هم سرعتم بره بالا هم ترافیک ADSLامو حروم نکنم:wacko: :cool:
    دم همتون گرم!!!
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    تا جایی که من میدونم .. خیر نمیشه :)
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    میشه ولی باید هزینه سخت افزار بدین.
     
  5. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    کاملا صحیح است.
    ولی ایشون به هر حال هزینه سخت افزار ارتباطی جدید رو باید پرداخت کنن و در مورد ارتباط قدیمی تر هم که هزینش رو قبلا دادن.
     
  6. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    شما این کار رو خودت انجام دادی تا حالا ؟

    برا اتصال همزمان با 2 کانکشن ، حتما باید 2 طرف کانکشن Multilink PPP Protocol رو فعال کنند.
    رو xp که میشه طرف user ، فعاله. اما من تو ایران ISP ندیدم که این قابلیت رو به مشتری هاش بده، چند سال پیش هم تقریبا با همه تهرانی ها تماس گرفتم، 90% نمیدونستن multilink چی هست.
    سخت افزارهای modem teaming هم وقتی کار میکنن، که ISP ساپورت کنه ...
    حالا اگه تو تهران کسی تونسته این کار رو کنه، منم بدم نمیاد ببینم چجوری کرده ..
     
  7. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    من هم مثل شما تابحال انجام ندادم و تا مدتی پیش هم فکر میکردم فقط از طریق یک isp شدنی هست.
    اما ظاهرا" روترهای ویژه ای برای اینکار هست که اجازه میده از isp های مختلف استفاده کرد.یک نمونه اش رو آقای ali_ix که کاربر اینجا هم هست پیدا کرده بود.
     
  8. pirate123

    pirate123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    479
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    کارائیب
    ای بابا GPRS سرعتش 1 bps هم نیست:D چه تاثیری می تونه رو ترافیکت داشته باشه!
     
  9. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب کاشکی ایشون نتیجه کار هم میگفتن.. من در مورد روتر ها هم در نت که مطلب میخوندم اشاره شده بود که به هر حال باید ISP نوع عملکردشون رو پشتیبانی کنه..
     
  10. paynam

    paynam کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 مارس 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    مثل اینکه شما منظور منو نفهمیدین! مثلا یه چیزی مثل Firewall که دسترسی برنامه ها به شبکه رو کنترل می کنه! این چیزی که من میخوام دقیقا تو مایه های firewall هست، که برنامه های مختلفو بتونیم مشخص کنیم از کدوم کانکشن برای دسترسی به شبکه استفاده کنن.:) حالا که فعلا بی خیال شدم چون خیلی سرعت ایرانسل کم شده تا پریروز من 5o 6 kB/s دانلود می کردم!:hmm:
     
  11. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,033
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    خوب استفاده از از دو کاننکشن مجزا - به شرطی که مریوط به 2 جا باشند - هیچ مشکلی ندارد .

    اما در مورد فایروال ... می توانی از طریق پروت Redirect اینکار و انجام بدی ( Squid این کارو انجام میده )
     
  12. amin shalchian

    amin shalchian کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ببخشید که من پا برهنه میدوم این وسط ولی خود من یه راهنمائی احتیاج دارم. من تا چند روز دیگه 2 تا ADSL خواهم داشت که میخوام این دوتا رو روی یه LAN که 5 تا 10 کامپیوتر داره هم دسترسی پهنای باند user ها و خلاصه مدیریت بشه دیگه در ضمن بگم که رو این شبکه یه win2003 هم دارم.
    با تشکر
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی