ولتاژ cpu

شروع موضوع توسط milad_21 ‏22 فوریه 2006 در انجمن سخت افزار

  1. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    ولتاژ cpu که باید 3.3 باشه رو اگر پاور 3.16 بده چقدر ضرر داره؟؟!
     
  2. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    نبود؟ 1 نفر!؟ [​IMG]
     
  3. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    ثابت این ولتاژ میده با اسپید فن مونیتور کن ببین تغییری میکنه یا نه ؟
     
  4. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    والله با برنامه خود مادربورد که چک می کنم ثابت نیست! بین 3.08 تا 3.12 و 3.16 نوسان داره دائم!
    چقدر دهن cpu داره صاف می شه!؟ [​IMG] انقدر که باید برم پاور بخرم؟ [​IMG]
     
  5. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خیلی هم کم نیست الان پاورت چیه میلاد؟
     
  6. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    متاسفانه از این پاور اسقاطی ها که روی کیس های اسقاطی به صورت stock هست!! حال ندارم در کیس رو باز کنم مارکش رو ببینم [​IMG]
    قبلاً گفتم، این سیستم دقیقاً مال من نیست! یعنی با بودجه کمی خریده شده و به انتخاب من نبوده!! وگرنه عمراً از این قطعات نمی خریدم (مادربورد گیگا) [​IMG]
     
  7. footbal
  8. shork

    shork کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    458
    تشکر شده:
    3
    اگه سيستم پايداره هيچ مشکلی نيست .
    پاور قبلی من تا 3.06 پايين مييومد cpu هم 3200 بدون مشکل کار ميکرد.
    برا cpu که مشکلی نيست چون ولتاز تبدييل ميشه فقط ممکه اين به اين معنی باشه
    که توان پاورت نميرسه که باعث سوختن پاور بشه يا اگه توان پاور هم
    کافی باشه اين تقيرات ولتاژ زياد باشه و مين نتونه سريع جواب بده و ولتاژ رو تثبيت کنه
    که باعث ناپايدری و رست ميشه.
    در کل جواب همون خط اول.
     
  9. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    سیستم پایداره!! فقط من نگرانیم در مورد خود سی پی یو بود که آسیبی نبینه در دراز مدت! چون 24/7 روشنه!
     
  10. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اگه اینطوریه یه پاور خوب بخری ضرر نمیکنی
     
  11. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    مشکل اینجاست که حتی الامکان نمی خوام بخرم!! گفتم اگر واقعاً لازم باشه بخرم!
     
  12. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    من ميگم بخري بهتره حداقل خيالت راحته چون پاور اگه خوب نباشه كار دستت ميده
     
  13. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    مرسی از نظراتت !! [​IMG]
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    خواهش ميكنم استاد
     
zarpopخرید بک لینک