آژانس هواپیماییexchanging

ویروسی که سند و رسیو میکنه

شروع موضوع توسط naaji ‏16 ژانویه 2010 در انجمن آنتی ویروس و فایروال

  1. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    سلام دوستان من الان حدود دو ماهه که لب تاپم یه ویروسی عجیب گرفته
    اینه که تا اینترنت وصل میشه رسیوم همینجوری شروع به کار میکنه و دریافت میکنه به طور مثل مثلا توی 15 دقیقه با سرعت 64 کیلو بایت من 6 مگ دریافت دارم و 1 مگ ارسال در صورتی که نت بیکار بوده و من فقط کانکت شدم تازه وقتی که یک ساعت یا دو ساعت کانکت باشم میشه 50-60 مگ رسیو
    به ای اس پیم زنگ زدم گفتن یه ویروسه جدیده که فقط با کاسپراسکای اپدیت شده پیدا میشه من نصب کردم و اپدیت هم کردم به تاریخ 13 ژانویه 2010 ولی چیزی یافت نکرد وهمون مشکل هست هنوز تازه با انتی ویروس های سیمانتک و مکافی آپدیت شده هم سرچ کردم و مشکل حل نشده
    قابل عرض هست که کلیه اپدیت های ویندوزمم بستم مثل اپدیت ویندوز و انتی ویروس ....
    با برنامه های زیاد هم تست کردم و برنامه هایی که دریافت و ارسال داشتن در لحظه رو دیدم چیزی جز فایرفاکس و یاهو مسنجر نبوده :(
    این مشکل پدر منو در اورده چون هی اینترنت قطع میشه به خاطر تموم شدن ترافیک
    لطفا کمکم کنید :(:(
    خیلی بد گیر کردم به این مشکل
     
  2. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    سلام دوست عزیز
    شما برای اینکه مشکلت حل بشه برنامه NetLimiter 2 pro رو نصب کن
    هر برنامه ای که توی سیستمت send و recive داشته باشه رو نشون میده! میتونی واسه برنامه ها محدودیت بگذاری که مثلا فلان برنامه 0 کیلوبیت سند و رسیو داشته باشه!
    100% ویروسی که دارید در لیست این برنامه نشون داده میشه
    موفق باشید
     
  3. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    با دستور خود ویندوز که تو سی ام دی تایپ میکنیم این کارو کردم برنامه ایی سند و رسیو نمیکرد اخه؟؟
     
  4. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    امتحانش مجانیه!
    یک بار امتحان کنید شاید نتیجه داد!

    @


    http://www.netlimiter.com/download/nl_2010_pro.exe


    Home Page:


    http://www.netlimiter.com
     
  5. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    متاسفانه این به ویندوز 7 جواب نمیده ارور داد واسه ویندوز 7 چه نسخه اییشو نصب کنم؟
     
  6. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    نمیدونم والله! شما برو توی سایت اصلیش شاید نسخه ای مربوط به ویندوز 7 باشه!
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    دوستان جدیدا بعد از هر بار که یه صفحه نت رو عوض میکنم و میرم صفحه دبگه لود صفحه که کامل میشه یه فایل به اسم afr.php از سایت پی سی وورلد واسه دانلود میاد که من کنسل میکنم چی شده سیستمه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این کاسپر اسکای لعنتی چرا کاری نمیکنه
     
  9. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    دوستان جدیدا بعد از هر بار که یه صفحه نت رو عوض میکنم و میرم صفحه دبگه لود صفحه که کامل میشه یه فایل به اسم afr.php از سایت پی سی وورلد واسه دانلود میاد که من کنسل میکنم چی شده سیستمه من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این کاسپر اسکای لعنتی چرا کاری نمیکنه
     
  10. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    من احساس میکنم این مربوط به باگ ویندوز 7 میشه! نباید ویروس باشه
    راستی از کدوم سایت پی سی وردلد؟ فارسی یا انگلیسی؟
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    شما که وین 7 داری تایپ کن
    perfmon.exe /res
    برو تب نتورک ببین چه خبره.
     
  12. P.I.T.A

    P.I.T.A کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    My Conscience
  13. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    اینجا رفتم
    این برنامه چیه؟؟
    avp.exe
    برا ویندوزه یا الکیه
    بیشترین سند و رسیو رو این داره خواستم end بکنمش نذاشت ارور داد
    چیکار کنم؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    برای کاسپرسکای هست!
    http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/avp/
     
  16. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    این صفحه بدتر گیج میکنه من کاسپر اسکای رو غیر فعال کردم ولی اون گزینه باز همونجا دریافت داشت
    دوستان من چیکار کنم :((
     
  17. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    avp.exe فایل اجرایی کسپراسکای هست! شما یک اسکرین شات بگذار شاید بتونیم کمکت کنیم!
     
  18. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    [​IMG]

    بفرمایید بی صبرانه منتظر کمکم
     

    فایل های ضمیمه:

    • zzz.png
      zzz.png
      اندازه فایل:
      108.5 KB
      نمایش ها:
      29
  19. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    توی این عکس که چیزه خاصی مشخص نیست!
    فقط نشون داده که کسپراسکای 2 کیلوبایت در ثانیه داره سند میکنه و 2 کیلوبایت هم داره رسیو میکنه! و فایرفاکس هم حدود 2 کیلوبایت داره رسیو میکنه!
    شما آپدیت کسپراسکای رو خاموش کردید؟
     
  20. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    روی network activity کلیک کن باز بشه ببین کدوم آدرسها وصل میشه. همینطور بقیه لیست های پایینیش
     
  21. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    اره اپدیت کاسپر رو گذاشتم دستی
    تو بقیه پنجره ها هم همینا هستن که دارین میبینید چیز اضافه نیست
    این کاسپر چرا داره سند و رسیو میکنه؟؟؟؟
     
  22. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    [​IMG]
     

    فایل های ضمیمه:

    • 001.JPG
      001.JPG
      اندازه فایل:
      48.3 KB
      نمایش ها:
      27