سایت ساز وبزیخرید بک لینک

يك سوال ساده در مورد دلفي

شروع موضوع توسط tina_f ‏19 سپتامبر 2004 در انجمن Delphi

  1. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    براي جستجوي يك فيلد از يك بانك در دلفي بهترين روش كدام است ؟
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
  4. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    مر30 آر ام بي علي
    جوابت خيلي خوب بود
    از همكاريت بينهايت ممنون :)
     
  5. Mavis

    Mavis کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    سلام. من هم بگم؟
    دستور كلي
    [o] Table1.Locate('Field1', VarArray, [loPartialKek, loCaseInsensitive]); [o]
    مثال
    [o] MyTable.Locate('Name', MyEdit.Text, [loPartialKey]); [o]
    اگه نيازي باشه بيشتر هم توضيح ميدم ولي بهترين نوع جستجو از جدول اين حالت مي باشد.
     
  6. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    ماويس عزيزم سلام
    باز هم تشكر از جوابت ولي راست ميگي اگه يه كم بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
    مي دوني مي خوام از داخل بانك مثلا يه جستجو بر اساس شماره عضويت انجام بدم يعني يه كليد باشه كه وقتي روش كليك مي شه جستجو رو انجام بده و مورد جستجو شده در يك دي بي اديت نوشته بشه و ترجيحا ليست بانك در يك دي بي گريد نمايش داده بشه و اون موردي كه جستجو شده هاي لايت بشه
    مررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسي :rolleyes:
     
  7. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    يه راه خيلي ساده كه من خودم براي حدود 1500 ركورد از اون استفاده كردم دستور زير هست
    ADOTable1.Filtered:=false;
    ADOTable1.Filter := 'Company_name like ''%' + Form1.edit3.text + '%''';
    ADOTable1.Filtered:=true;
     
  8. Mavis

    Mavis کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    سلام عليكم و رحمت الله
    دوست عزيزم بازم خسته نباشي. حالا ميخوام اون روش رو كه براي استفاده شما بهينه ترين هست رو شرح بدم.
    شما در فرم خود 4 كنترل خواهيد گذاشت. يكي DBGrid كه براش هيچ كدي نخواهيم نوشت چون خودش اتوماتيك ركورد جستجو شده را HighLight ميكند و دومي DBEdit ميباشد كه باز براش هيچ كدي نمي نويسيم و فقط فيلدي كه ميخواهيم درون اون نمايش داده بشه را بهش وصل ميكنيم. سومين كنترل TEdit مي باشد كه نامش را اينجا من ميذارم eFind و كاربردش اينه كه هر چي درونش بنويسيم و دكمه رو بزنيم اون كلمه يا شماره نوشته شده درون eFind جستجو خواهد شد. چهارمين كنترل هم همون دكمه مي باشد كه من اسمش را ميذارم bFind. حالا دستور زير را در رويداد OnClick دكمه مينويسيم تا كلمه يا شماره نوشته شده را از درون DataBase يافته و نمايش دهد. (بازم ميدوني كه علامت [o] در اول و آخر دستور فقط بخاطر مشكل زبان فارسي ميباشد).
    در ضمن بفرض نام جدول شما tBase و نام فيلدي كه ميخواهين مقدار مورد نظر رو از اون جستجو كنين RecNo ميباشد :

    [o] tBase.Locate('RecNo', eFind.Text, []); [o]

    و حالا چون بهترين دوستم هستي يه روشي هم برات توصيه ميكنم كه شايد از اون خوشت بياد و بدردت بخوره.
    اون حالت مثل حالت جستجوي شما ميباشد ولي با اين تفاوت كه دكمه اي در كار نيست و وقتي تو همون TEdit مينويسي خودش ميره رو ركوردي كه پيدا شده است.
    اگه خواستي اون روش رو هم برات شرح ميدم چون الان وقتم كمه و بينهايت ازتون معذرت ميخوام.
    موفق باشين حتي بيشتر از من. -;{@
     
  9. tina_f

    tina_f کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    بهزاد عزيزم سلام
    از راهنماييت كه خيلي واضح بود واقعا سپاسگذارم اگه برات امكان داره اون يكي راه رو هم برام بگو
    اما راستي يه سوال ... اون اسمهايي كه گفتين رو من كجا بايد تعريف بكنم مثلا اسم جدول رو و بعدش هم بين edit و button كه براي جستجو تعريف شده هيچ ارتباطي لازم نيست ؟
    به علاوه خيلي خيلي از حسن ظن جنابعالي ممنون كه من رو دوست خوب خطاب كردين (خيلي تشريفاتي شد) :blush:
    به هر حال بد نيست حالا كه شما هم دوست خيلي خوب من هستيد ايميل منو داشته باشيد تا راحتتر از راهنماييهاتون استفاده كنم :
    [email protected]
    باز يه دنيا ممممممممممممممررررررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسيييييييييييييييييييييي :)
     
  10. Mavis

    Mavis کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 مارس 2004
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    سلامي به گرمي بخاري روشن
    خوب هستين؟
    من همه چيز رو برات ميل ميزنم.
    باشه دوست خوبم؟
    من با اجازه شما و تموم دوستام خوبم.
     
  11. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Iran
    ميتونيد از تگ کد استفاده کنیدتا مجبور به اضافه كردن يه نوشته انگليسي به اول و آخر متنتون نشيد.. مثل این
    کد:
    English text
    
     
  12. chatbaz

    chatbaz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2008
    نوشته ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    سلام
    چطوری میشه در دلفی زمانی که نام فیلدی که به فارسی تایپ شده (در اکسس) جست و جو کرد.منظورم اینه که چطوری مثلا فیلد نام خانوادگی در یک دستور سکوال بنویسم که فاصله بیین حروف نام خانوادگی را خطانگیره.
    ممنون میشم اگه جواب بدید و بیشتر اینکه به ایمیلم بفرستید.اگه متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم.:(:(
     
  13. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    این راه بدی نیست ولی مشکل بزرگش SQL Injection هست
     
  14. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,218
    تشکر شده:
    21
    دوست عزیز تو این تاپیک خیلی در این مورد صحبت شده و لی در این مورد شما اگر نام و نام خانوادگیتون توی یه فیلد ذخیره میشه که با اون مطالبی که قبلا گفته شد مشکلی ندارید و اگر کاربر یه فاصله بزنه میتونید اونو سرچ کنید ولی اگر دوتا فیلد دارید میتونید نام و نام خانوادگی رو جداگانه بگیرید و سرچ کنید
     
  15. NetworkMan2003

    NetworkMan2003 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2009
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    بهترین روش استفاده از کد نویسی سرور ساید است . البته باید پایگاه داده مناسب و قوی استفاده کنی .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی