آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

يك Error همون اول كار

شروع موضوع توسط hessamsh ‏21 آگوست 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    من طبق معمول يك مشكل دارم كه اونم به قرار زيره :
    وقتي كه بعد از آپلود كردن تموم فايلها Mt-load.cgi را اجرا ميكنم پيغام زير رو ميده :[code:1]

    Loading initial data into system...



    An error occurred while loading data:



    ./mt.cfg:25: variable 'DBuser' not defined



    [/code:1]
    ابته فكر نكنيد زياد اوضاع اين مخ بيريخته . username را به 2 صورت Domain_dbuser و dbuser امتحان كردم چون اين هاست من فكر كنم اول اسم database و username يك اسم domain هم اضافه ميكنه .
    ولي با هيچ كدوم مشكل من حل نشد ؟
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet
  3. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    نميدونم چطور شد خودش همينطوري درست شد ولي خوردم به يك مشكل ديگه و اون مشكل اينه كه من موبيل تايپ رو توي فولدر نصب كردم و الان صفحات ادمين كاملا كار ميده ولي بعد از اينكه يه پست ميدم و ريبويلد ميكنم هيچ صفحه اي ايجاد نميشود . ؟؟
     
  4. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    دينگ دينگ .. آقا من الان توي هاستم يكم گردش كردم و فايل index.html پيدا كردم فقط اشكال كار اينجاست كه اين فايله توي شاخه cgi-bin قرار گرفته و نميشه ديدش ؟؟ حالا چطوري از اونجا بكشمش بيرون؟ با زبون خوش كه نيومد ؟؟
     
  5. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    تو قسمت weblog config يه جا هست كه مي پرسه وبلاگ رو كجا پابليش كنه . دو قسمت داره ، يكي site path كه مثلا اگر بخواي روي root پابليش كني اينجوري ميشه : home/user_name/public_html
    یه قسمت هم آدرس خود وبلاگ روی وب که مثلا میشه <a href='http://www.domainname.com' target='_blank'>http://www.domainname.com</a>
    برای آرشیو هم همین دو قسمت هست .
    پ.ن : آخر آدرس ها حتما باید / قرار بدی .
     
  6. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    آقا ممنون خيلي كمكم كردي . اين جايي كه شما گفتي رو 10 مرتبه قبلش كنترل كرده بودم ولي هيچوقت كنارشو درست نخوندم كه ببينم چي نوشته .
     
  7. panypay
  8. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,492
    محل سکونت:
    Internet

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی