يه راه درست و درمون براي كپي در فاير فاكس

شروع موضوع توسط Asef ‏3 نوامبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    مثلا محتواي يه تكست باكس رو ميخوايم كپي كنيم ...
    روال هايي كه من ديدم توي فاير و اپرا كار نميكنه
    مثلا
    window.clipboardData.setData("TEXT","يصي"(​
     
  2. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    يه جاوا اسكريپت كار، كاردرست نبود [​IMG]
     
  3. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    مگه جاوا اسکریپت ها هم توی اف اف اجرا میشن؟
     
  4. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    asef جان - من چند وقت پیش خودم هم توش گیر کرده بودم و آخرش هم از پسش برنیومدم!
    مثل اینکه بخاطر مسائل امنیتی جلوی دسترسی به اطلاعات کلیپبرد توی فایرفاکس بسته است.
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ديگه حالا ما ميگيم اين FF چيز مزخرفيه ! ولي ديگه نه اينقد ! [​IMG]
     
  6. uxd863

    uxd863 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2004
    نوشته ها:
    564
    تشکر شده:
    4
    :D آخه شنیدم که اجرا نمیشه!
     
  7. footbal
  8. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    در اين رابطه مطمئنيد؟ [​IMG] اصلا همچين چيزي معقول نيست !!
    اپرا هم همين شكل؟
     
  9. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    معقول بودنش رو چه عرض کنم ولی کلا کار کردن با رخدادها و مسائلی از این دست در فایرفاکس خیلی دردسر داره - بخصوص تغییر دادن بعضی چیزها یا نمیشه یا جیگر آدم در میاد!

    حتی راه پیچیده ای هم که جایی معرفی کرده بود کار نمیکرد و همین پیغام امنیتی رو میداد.
     
  10. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    اي خدا بگم چكارشون كنه با اين بچه بازيا! الان اديتور هاي تحت وب رو هم كه توي فاير اجرا ميكنم اصلا دكمه كپي ندارن [​IMG]
    تشكر
    ظاهرا بايد براي كاربراي فاير فاكس چاره اي دگر انديشيد !
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يه کاري بگن تو فاير فاکس دکمه کپي ديزيبل باشه !
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    قشنگ منظورت رو نگرفتم
    اگه منظورت همین باشه که مثلاً اطلاعات رو از یه تکست باکس بخونیم و با یه چی مقایسش کنیم یا چاپش کنیم
    ( تو FF )
    این زیاد صخت نیست
    من می تونم
     
  13. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    منظورش اینه که اطلاعات داخل کلیپبرد رو بتونه بخونه یا تغییر بده.
    اون کد نمونه که asef گذاشته فقط مال IE هست. در FF راههای دیگه ای باید رفت که من قبلا با ورژنهای پایینترش نتونستم و بیخیالش شدم و بعد از این قضیه همونها روی ورژن 1.5 هم تست کردم بازهم کار نمیکنه .
    یک استاد میخواد که فوت کوزه گری رو بدونه یا حوصله سعی و خطا داشته باشه:D
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
  16. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D
    Ok
    اینو بلد نبیدم :D
     
zarpopخرید بک لینک