Synix.Shayan
Registered User
:questionm
به نقل از faridbahal :دوست عزیز شما خارج از کشور هستی؟
به نقل از faridbahal :خوب برای این پرسیدم چون سوالات خیلی خیلی خیلی خیلی و حتی خیلی! غیر معقول و معمول بود! چون توی کشورهای خارجی اینطوریه که مثلا dell یا هر مارک دیگه ای میان یه قطعه هایی رو جمع میکنن و به اسم خودشون بیرون میدم مثل کاری که مادیران داره میکنه اما این کجا و اون کجا! حالا چرا غیر معمول؟ چون تو ایران این چیرها رو نداریم! 2-3 تا شرکت بیشتر این کارو نمیکنن که یکیش همون مادیرانه که با یه نگاه به لیست قطعات و قیمت و توضیحات برای قطعات میتونی بفهمی که چه مسخره بازی و بی سواد بازی!! و دزد بازاریه!
شما بهتره (یعنی اینکه اجبارا ! ) باید خودت قطعه ها رو جمه کنی یا اینکه به یکی از این شرکتهای دزد بازار و درپیت بری بگی که چه سیستمی میخوای تا اونا هم با 20-30 درصد اضافه قیمت اونو بهت بدن!! و در نهایت وقتی سیستم رو میاری خونه میبینی که به جای سی پی یو P4 یه سلرون داری[/QU
منم قبول دارم فقط مي خوام بدونم كه شايد تونستم بخرم .(با كرديت كارد ) حالا اگه گفتي كه مرسي !! :blush:
به نقل از faridbahal :شرمنده چون تاحالا بهش فکر نکرده بودم نمیتونم چیزی بگم!! اخه این سیستم ها در سطح من نیست!
اما حالا چرا گیر دادی به این جور سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این پولی که میخوای بدی خوب میتونی همینجا راحتتر بخری که
اصلا این حرفها نیستراستش من از خيلي ها شنيدم كه كارت گرافيك تو ايران بالا تر از 128 مزخرفه !!! و همش قاطي مي كنه
اینا هم دلیل نمیشه!!! یعنی اصلا اینجوری نیستتازه از مارك معتبر بگيرم , خيالم راحته , ديگه همش به error و reinstall ويندوز نبايد وقت بگذرونم
به نقل از shshshsasasa :يه مارك براي خريد pc
نمي دونم اين ايده رو از كجا آوردي كه هرجا بهتر از ايرانه . شما مارك بگو كه توي ايران نباشه . قبلا شايد اينجوري بود . اما الان واقعا اينجوري نيست . كارت گرافيك به روز مي خواهي . سري LeadTek هست كه من چه اون زمان كه Geforce4 بود ، و قاچاقي توي ايران اورده بودند ازش استفاده كردم و چه الان كه از سري Fx اون استفاده مي كنم كه آواژنگ اون رو گارانتي مي كني . الان هم كه سري 7800 اومده . سري دو كارته 6800 هم هست . MSI , ASUS و خيلي كارتهاي ديگه هم توي ايران پيدا ميشه .به نقل از shshshsasasa :راستش من آخر هم نفهميدم ولي باز هم آدم از هر جا بگيره , از ايران بهتره .
والا يه واقعيته فريد جان !به نقل از faridbahal :اصلا این حرفها نیست![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینا مختص ادمهایی که میخوان بگن خیلی بارمونه اما قد ** هم نمیفهمن
اقا شرمنده میکنیاول اينكه حرف اقا فريد سنده..دوم چرا تو بخش سخت افزار نميپرسي.
حرف تو کاملا درسته حالا یا من بد برداشت کردم از اون جمله یا تو!! من فکر کردم که منظورش اینه که کارتهای بالای 128 همشون خرابن! یا مشکل دارن!!والا يه واقعيته فريد جان !
شما برو كارت 6800 الترا رو با 512 مگ رم بخر 815 تومن همون رو با 6800 256 مگ الترا مقايسه كن كه نزديك 500 تومنه