آژانس هواپیماییexchanging

يه مشكل تو باز كردن پارتيشن ها

شروع موضوع توسط sushmita ‏30 جولای 2010 در انجمن سیستمهای عامل

  1. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    سلام..
    خواهش ميكنم كمك كنيد دستم به دامنتون:happy:
    من نميدونم چي كار كردم با اين سيستمم كه درايو ها رو كه ميخوام تو my computer باز كنم باز نميشه!!
    يعني وقتي كليك ميكنم رو پارتيشن يه كادر باز ميشه كه ميگه:Choose The Program You To Want to use to open this file كه زيرش آيكون همه برنامه ها مياد كه بايد يكيشو انتخاب بكنم!!!
    چي كار بايد بكنم كه باز بشه؟!! اصلا چرا اينجوري شده؟!

    بعدش يه سوال ديگه! چه طوري ميتونم my computer رو بيارم تو اون نوار تولبار پايين سمت راست؟!! كه از اونجا هم به درايو ها دسترسي داشته باشم
    خيلي ممنونم
     
  2. ari_gholi

    ari_gholi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کرمان
    جدیدا ویروس نکشتی؟
    احتمالا باید یه ویروس روی آتو ران درایوت بوده باشه که الان آنتی ویروس پاکش کرده...
    راه حلشو نمیدونم هنوز...ولی میپرسم واست...فعلا میتونی از این راه استفاده کنی...

    برو توی مای کامپیوتر بالا گزینه folders رو بزن سمت چپ یه چیزی باز میشه از اونجا میتونی دسترسی داشته باشی...
     
  3. Cleeev

    Cleeev Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,088
    تشکر شده:
    669
    محل سکونت:
    on the edge of a super-massive black-hole
    شما به ویروس اتوران منور گشته اید...

    فعلاً دستتان به عبایمان باشد تا یک راه حلی برایتان با وحی دانلود کنیم...
     
  4. ari_gholi

    ari_gholi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کرمان
    سوال دومت رو هم نمیدونم...شرمنده...
     
  5. Cleeev

    Cleeev Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,088
    تشکر شده:
    669
    محل سکونت:
    on the edge of a super-massive black-hole
    هم این راه های دستی وجود دارد :

    http://en.kioskea.net/forum/affich-24784-can-t-open-drive-d-with-double-click

    و هم میتوانید با یک آنتی ویروس به روز، کامپیوترتان را اسکن کرده و ویروس را به هلاکت برسانید...

    http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AVG-Free-Edition.shtml

    http://www.softpedia.com/get/Antivirus/AntiVir-Personal-Edition.shtml

    و یا از اسکنر ویروس آنلاین استفاده به عمل آورید :

    http://www.eset.com/online-scanner

    :)
     
  6. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آهان!! ممنون..مرسي
    بله!!چشم...ممنونم:)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. ari_gholi

    ari_gholi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کرمان
    خب فکر کنم کلیییو جان مشکلتو حل کرد عزیزم...
     
  9. Cleeev

    Cleeev Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,088
    تشکر شده:
    669
    محل سکونت:
    on the edge of a super-massive black-hole
    سؤال دوییومتان :

    اصولاً با راست-کلیک روی تسک بار و انتخاب Toolbars > New Toolbar میتوانید هر فولدری را که عشقتان میکشد به صورت منویی به تسک بار بیفزایید...

    در ویندوز اکس پی میتوانید حتی تولبارهای اطراف دسکتاپ برای فولدرها ایجاد کنید با کشیدن فولدر (همچنین my computer) به گوشه های دسکتاپ، تولباری کناری برایش ایجاد شده و ویژگی auto hide را هم میتوانید برایشان ایجاد کنید...

    در ویندوز se7en کافیست آیکون my computer یا هر درایوتان و هر فولدری را که میخواهید به تسک بار با موس کشیده و ول کنید تا به منوی Windows Explorer (همان زرده!) افزوده بشود و با راست-کلیک به آنها دسترسی داشته باشید...
     
  10. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    دستتون درد نكنه!! ولي من الان مشكلم باز كردن درايو هاست!! avira هم تازه آپديت كردم
    خلاصه خيلي زحمت كشيديد.مرسي
    ويروس ها هم به قول خودتون به هلاكت رساندم:D
     
  11. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    618
    محل سکونت:
    Tehz
  12. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آهان!!!:) ممنون .انجام دادم
    شرمنده كرديد;)
     
  13. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Cleeev

    Cleeev Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,088
    تشکر شده:
    669
    محل سکونت:
    on the edge of a super-massive black-hole
    اینی هم که برادر هثین فرمودند راه سریعیست...

    از ESET Smart Security و یا Kaspersky Internet Security به روز استفاده کنید تا از گزند ویروس های استکبار جهانی تا حد زیادی در امان بمانید...
     
  16. sushmita

    sushmita کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 جولای 2010
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    چشم..مرسي
     
  17. Agha Bahman

    Agha Bahman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2010
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    با یه برنامه مثل WinRAR وارد هر کدوم از پارتیشن ها بشین و فایل Autorun رو پاک کنین.
    سیستم رو ریستارت کنین و دوباره وارد درایو مورد نظر بشین. میبینید که مشکل حل شده و نیازی هم به نصب آنتی ویروس نیست.