يه مشكل عجيب

شروع موضوع توسط hwt ‏11 اکتبر 2005 در انجمن CSS

  1. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  2. mazoolagh

    mazoolagh کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    با IE - Opera - FireFox که مشکلی نداره!
    با کدوم مرورگر بوده؟
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو همه مرورگرها درست نشون داده میشه !
    جالب اینجاست که فقطم خودش اینطوری میبینه !
    حاجی ! به این فکر کردی که ممکنه اشکال از نصب مثلا یه برنامه خاصی رو سیستمت باشه؟
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    نه عزيز دل برادر كس ديگه هم ديده . [​IMG]
    با همه مرورگرها هم اين مشكل رو بعضي وقتها داشتم
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    اگه منظورت از کس دیگه کامیه که اون مشنگ تر از من ! [​IMG]
    حاضره هر کاری بکنه برای تخریب ام تی ! [​IMG] [​IMG]
     
  6. burzum_group

    burzum_group کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Weblog!
    منم این مشکل رو یه بار با آی ای تو وبلاگ حاجی دیدم.
     
  7. footbal
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک