nexpay

ِAuto Refresh

شروع موضوع توسط mnabaee ‏29 سپتامبر 2005 در انجمن PHP

  1. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    چه دستوري هست که صفحه خودکار هر چند ثانيه رفرش بشه؟
     
  2. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    ساده ترین و منطقی ترین راه ، استفاده از جاوا اسکریپت برای اینکار هست.
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فکر میکنم با پی اچ پی ، از سمت سرور هم بشه کاری کرد!
    ها؟
     
  4. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    خوب کد Java script ؟ چيه
     
  5. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    خوب کد Java script ؟ چيه
     
  6. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    کد:
    <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    setTimeout("history.go(0);", 3000);
    </SCRIPT>
    توضیحات:
    Title: Auto Load Page (Reloads Page)
    Details: 0.56 KB ed August 13 1997
    Description: This is a nice simple little deal that will reload the page after a set number of seconds. Java Script works on 1000ths of seconds. Thus, "3000" is 3 seconds. "60000" is a minute. Get it? Grab the script and change the time if you'd like. I have it set to 3 seconds for demonstration purposes. (Created By Joe Burns)​
     
  7. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    زمانش کجاست؟
     
  8. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    3000 زمانش هست که میشه برابر 3 ثانیه. هر 1000 تا 1 ثانیه هست. الان بعد از 3 ثانیه ریفرش میشه.
     
  9. mnabaee

    mnabaee کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    اين کد بايد کجاي کدها باشه؟
     
  10. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    در مورد پی اچ پیش من یه چیزایی دیده بودم قبلا !
    کسی خبری داره؟
     
  12. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    این با متا:
    کد:
    <META http-equiv="refresh" content="5">
    
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. PersianPC

    PersianPC کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏9 فوریه 2005
    نوشته ها:
    582
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر کنم در php با استفاده از یک تایمر بشه ، چنین کاری کرد.
    ولی خوب استفاده کردن از جاوا اسکریپت خیلی ساده تر هستش.
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    آره ! ولی اگه از سمت سرور باشه دست خودمونه .
    اما جاوا اسکریپت دست یوزره و میتونه دیزیبل کندش ! [​IMG]
     
  16. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    سمت سرور که شما نمی تونید صفحه رو refresh کنید ! هر کاری کنید باید سمت کاربر انجام بشه.
    چون توی php بعد از Load شدن صفحه ارتباط کاربر با سرور قطع می شه و شما دیگه دسترسی بهش ندارید که refresh کنید.
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    100% تأید میشه !!!
     
  18. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    PHP:
    <?
    header("refresh:30")
    ?>
    هر 30 ثانيه صفحه reload مي شه !
     
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پس اینی که میلاد داد چیه؟
     
  20. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

    بابا اینا رو از کجا یاد گرفتی !!!!!!!!!!
     
  21. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    http://www.php.net/manual/en من هي دارم مي گم كاملترين مرجع خوده سايت php شما ها باور نداريد

    و البته اين : http://www.faqs.org/rfcs/rfc2616
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal