• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پارسی سخن گفتن هنر است!!!

پارسی صحبت کردن :

• ارزشی نداره

Votes: 0 0.0%
  • ساده هست

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    8

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Nima-Pro :
خوشم مياد اساسي ضايع ميشن
من ضايع ميشم؟
84.gif

ببين با من شوخي نكنا! من خطرناكما!
81.gif

Nationalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Nima-Pro :
100 درصد موافقم اولش هم همينو گفتم و اي كاش تمام زبانها منقرض بشن و يه زبان بمونه و يا يه زبان جديد تشكيل بشه اونوقت دنيا خيلي جالب ميشه (تازه ميشه قابل زندگي كردن) :p
خب چرا ما نبايد تلاش كنيم كه اون زبان پارسي باشه؟

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Khorramdin :
خوب چون دیگه فارسی زبان علم نیست! فعلا که انگلیسی صدر زبانهای علمی و فنی هست!
ما هفته گزشته صنعتی اصفهان رفته بودیم برای امتحان ! پاک سوالا انگلیسی بود! :blink: شکر خدا جواب سلاممون رو فارسی دادن :lol: :lol: :lol:

Nima-Pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من ضايع ميشم؟
ببين با من شوخي نكنا! من خطرناكما!

نه بابا اين حرفها چيه ما و اين صحبتا من داشتم كتاب تاريخ رو ميگفتم :( :eek:
دوياره پستم رو بخون

خب چرا ما نبايد تلاش كنيم كه اون زبان پارسي باشه؟

خيلي هم خوبه چرا كه نه ؟!
با نژاد پرستي و رفتارات دور از شان انسان امروز و حتي خرافي بازي و يا تحريفات تاريخي (منظورم شما نيستي ها اونايي كه ميدونن) خب معلومه تو زبان روز كه چه عرض كنم تو پايينتر و دست دو ترين زبانها هم جايي نخواهيم داشت زبان كه هيچ ...

اولش ما نبايد تعصب داشته باشيم چون اين زبان هر جا بره توش تغييرات ميدن و بوميش ميكنن (مثل همين انگليسي) و ممكنه با زبان امروز ما تغييرات زيادي داشته باشه و خيلي چيزاش حدف بشه و يا اضافه بشه

من كه گفتم به جاي تبادل داريم تقابل ميكنيم بايد بپذيريم تا پذيرفته بشيم داريم ميشيم ايران و جهان (ايران بخشي جدا از جهان) بايد درهاي فرهنگ و تمدن رو بروي خارج باز كنيم خيلي از سنتها و آداب و ... از بين خواهد رفت ولي ميتونيم سنتهاي جهاني هم داشته باشيم كه ماله ايران هستند نمونش سينزده به در تقريبا تو تمام جهان 13 عدد نحسي به شمار مياد از آمريكا تا كره ي جنوبي قبول دارند وقتي پتانسيلش هست ميتونيم جهانيش كنيم ولي نه با مشخصات امروز كه همش ما . ما برتريم ما بهتريم و ... اينو جهان نميپذيره بايد اينو قبول كنيد هيچ فرقي بين شما و بقيه انسانها نيست وقتي به اينجا رسيديد تازه اوله كاره اولين قدم از اينجا برداشته ميشه (اميدوارم تا الان كه ميتونيم خودمون رو خوب جا بندازيم و تثبيت كنيم و جزوي از كشورهاي آينده ي نوين باشيم به اين نتيجه برسيم و گرنه باز هم عقب ميوفتيم و باز هم ايران غايب ميدان خواهد بود و افسوس بخوريم چرا حماقتي كه پدرانمون چند دهه قبل انجام دادن ما به نوعي ديگر تكرار كرديم منتها اينبار خلا 25-26 ساله نخواهد بود بسيار بيشتر خواهد بود و كشورهايي كه نصف ما ظرفيت ندارن جايگاه ما رو اشغال خواهند كرد مثله امروز دوباره از صفر...)....

Nima-Pro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ميدونيد چيه من هميشه يه سوال ذهنم رو مشغول ميكرد (چند سال قبل)

اونم اينكه چرا ايران با اينكه قدرت منقطه اي بوده ولي زبانش روي كشورهاي اطراف تاثير گذار (به نحو محسوس) نبوده در صورتيكه زمانيكه اعراب و تركها قدرت داشتند زبانشون اينقدر نفوذ پيدا كرده در زبانهاي مختلف شاهد حضور پر رنگشون هستيم ؟ آيا زبونمون ايراد داره ؟ يا خودمون ايراد داريم يا اونايي كه تاثير نگرفتن ؟
روزگاري هم زبان اين مملكت زبان اول علم و دانش و ستاره شناسي بوده پس چرا باز هم ...؟
بعد از اين همه سال سهمه ما از انگليسي 56 كلمه است :f34r:
ايران در كشورهاي زيادي به صورت نظامي و فرهنگي حضور داشته و دهه هاي متمادي قدرت منطقه اي بوده
و و و و و و و و و و و و و و و و . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
پس فضيه چيه :blink:

البته هيچ وقت هم جواب درستي نگرفتم :f34r:

جاوید ایران

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
12
با درود بیکران به همه دوستان گرامی

نوشتاری که برای شما قرار میدهم در مورد واژه های بیگانه در زبان پارسی و همچم پارسی آن می باشد. امیدوارم بکار شما دوستان ارجمند قرار بگیرد.

با سپاس

پیوند دریافت فایل ( لینک دانلود ) : http://www.4shared.com/file/8389443/29873bc7/Parsi_Begoo.html

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
pdf رو dl کردم جالب بود اما به نظرم از تغییر زبان نمیشه اجتناب کرد کلمه های جدید به علت سادگی تلفظ یا به علت تمایل مردم وارد زبان شدن و میشن .

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با درود بیکران به همه دوستان گرامی

نوشتاری که برای شما قرار میدهم در مورد واژه های بیگانه در زبان پارسی و همچنین مترادف پارسی آن می باشد. لازم به گفتن می باشد که نوشتارهای مشابهی در مورد زبان پارسی در تارنماهای گوناگون وجود دارد و من بیشتر آنها را خوانده ام ولی از همه آنها کامل تر همین نوشتار می باشد. امید دارم مورد استقبال شما دوستان ارجمند قرار بگیرد.

با سپاس

لینک بارگذاری ( دانلود ) : http://www.4shared.com/file/8389443/29873bc7/Parsi_Begoo.html

خیلی جالب بود !

ممنون :blush:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
واژه بیگانه ==> واژه پارسی
------------------------------------

دلیل ، علت == > فرنود

عکس ، تصویر ==> فرتور

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
ضد ،علیه ==> پاد

مثال :

بر ضد ایران ==> بر پاد ایران

ساعتگرد ؛ پادساعتگرد

alirezadot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نظر من نبايد اين همه هم افراطي برخورد كرد
بعضي وقت‌ها همين لغات و كلمات هستن كه گفتار مارو زيبا ميكنن و اجازه راحت سخن گفتن رو به ما ميدن
ولي با اين هم موافق نيستم كه مانند بعضي‌ها از هر 3 كلمه حرف زدنمون 6 تاش عربي باشه...

در ضمن اگر هم ميخواهيد اين كار رو بكنيد تو جمله خودتون معرفي عربي هست..... :p

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
درود
ببینید ، قرار هم نیست که یک شبه همه چیز دگدگون بشه ! به تدریج !

مانند این که واژه شهرداری، استانداری ، ماهواره و دهها واژه زیبای دیگر به تدریج جا افتادند . بایست سعی کنیم گاه گاه این واژه ها را نیز رواج دهیم

(در همین پست من چند واژه عربی میبنید؟ ;) )

بالا