برگزیده های پرشین تولز

حل شد پاسخ دادن به چند پست به طور همزمان و ایجاد جدول در تاپیک

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,639
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
سلام

قبلا میشد پست های بقیه رو تیک زد و به طور همزمان پاسخ داد الان نمیشه ؟

یه فکری هم به حال این جدول بندی در پست ها بکنید

ممنون
 

Rip

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 فوریه 2012
نوشته‌ها
5,028
لایک‌ها
1,104
محل سکونت
Where Have U Been
برای هر نوشته ای که میخواین نقل قول کنید رو گزینه نقل قول کلیک میکنید
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,917
محل سکونت
Internet
تگهای مربوط به جدول بندی در نوشته ها فعال شدن. اگر مشکلی بود لینک تاپیک را بنویسید.
 

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,639
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
برای هر نوشته ای که میخواین نقل قول کنید رو گزینه نقل قول کلیک میکنید
ممنون از شما ولی ببینید یه صفحه که تعداد پست ها طولانی شده و شما میخواین همزمان نقل قول کنید با مشکل مواجه میشید . بالای صفحه هستید و یکی یکی گزینه نقل قول رو میزنید و صفحه میپره میره پائین . اگه یکی یکی بخواین این گزینه نقل قول رو بزنید وقرار باشه به پائین صفحه منتقل بشید ممکنه این وسط یه سری از یوزرها از قلم بیافتن و نقل قول نکنید برای همینه من به زور دارم جواب یه سری از یوزرها رو میدم . قبلا هر یوزری رو که میخواستید پاسخش رو بدید تیک میزدید و میرفتین پائین پاسخ با نقل قول رو میزدید و کل یوزرها با نوشته هاشون ردیف میشدن و میشستم یکی یکی جواب میدادم ولی الان...

برای مثال لطفا به این صفحه بردید و جواب ده نفر از یوزرها رو بدید , میبینید که مدام به پائین صفحه منتقل میشید :

http://forum.persiantools.com/threa...ورد-پردازنده-رم-آپدیت-ماه-آذر.207261/page-178

تگهای مربوط به جدول بندی در نوشته ها فعال شدن. اگر مشکلی بود لینک تاپیک را بنویسید.

فعال شده ولی نمیتونم جدول های قبلی رو تبدیل کنم , لطفا اینجا رو ببینید :

http://forum.persiantools.com/forums/طرح-مشکلات-فنی-و-ظاهری-در-انجمنها.292/
 

Rip

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
17 فوریه 2012
نوشته‌ها
5,028
لایک‌ها
1,104
محل سکونت
Where Have U Been
@ITI

این موردو دیگه باید از احسان بپرسی ببینی امکانش هست یا نه که مثل سیستم قبل بشه
 

Armadillo

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2013
نوشته‌ها
865
لایک‌ها
6,374
محل سکونت
San Diego, CA
موافقم. نبود امکان نقل قول multiple یه ضعف خیلی بزرگ هست.
 

alirah84

Registered User
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
3,876
لایک‌ها
51

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,639
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
@ITI

این موردو دیگه باید از احسان بپرسی ببینی امکانش هست یا نه که مثل سیستم قبل بشه

احسان جان بیا یه فکری به حال این موضوع بکن تا بتونیم این مشتریامون رو راه بندازیم
موافقم. نبود امکان نقل قول multiple یه ضعف خیلی بزرگ هست.
متاسفانه همینطوری مخصوصا تو بخش بازارچه . فعلا که به خاطر همین موضوع من کمتر به تاپیکام سر میزنم چون واقعا نمیشه جواب همه رو داد
سلام
ادمین عزیز میتونن Add-on Multi-quote رو نصب کنید تا این قابلیت فعال شه .
علی جان اگه بشه که عالیه . مثلا همین الان من مجبور شدم تک تک پست ها رو دستی نقل قول کنم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,917
محل سکونت
Internet
اگر روی دکمه پاسخ با نقل قول زیر چند نوشته کلیک کنید، عملا در نتیجه Multi Qoute می شود.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,949
لایک‌ها
3,917
محل سکونت
Internet
درباره جداول اگر مشکلی بود لینک پستی که جدول دارد و با مشکل مواجه شده بنویسید. ممکنه تگهای ساخت جدول این سیستم و سیستم قبلی در برخی حالتها متفاوت باشد.
 

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,639
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
اگر روی دکمه پاسخ با نقل قول زیر چند نوشته کلیک کنید، عملا در نتیجه Multi Qoute می شود.

ببینید قبلا سیستم جوری بود که هر پستی رو که میخواستید تیک میزدید و در آخر صفحه پست های انتخاب شده رو پاسخ با نقل قول میکردید ولی الان باید یکی یکی دکمه نقل قول رو بزنید و به پائین صفحه منتقل بشید و دوباره یه پست دیگه رو نقل قول کنید . اینکاری که شما فرمودید میشه برا یکی دو تا پست انجام داد ولی بیشتر باشه از دستتون در میره و ممکنه چنتا پست جا بیافته . برای همین من الان اصلا نمیتونم پاسخ مشتریام رو بدم
درباره جداول اگر مشکلی بود لینک پستی که جدول دارد و با مشکل مواجه شده بنویسید. ممکنه تگهای ساخت جدول این سیستم و سیستم قبلی در برخی حالتها متفاوت باشد.

ببین احسان جان این جدول رو میتونی مثل قبلش کنی چون اگه بخوام دوباره جدول بندی کنم یه روز کامل وقتم رو میگیره و تا الان هم هنوز فرصت نکردم اینکار رو انجام بدم

http://forum.persiantools.com/threads/فروش-فوق-العاده-مادربورد-پردازنده-رم-آپدیت-ماه-آذر.207261/
 

mehryar

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,303
لایک‌ها
255
سن
50
محل سکونت
Tehran
سلام
منم راستش در مورد جدول ها اصلا متوجه نشدم قضیه چطوریه!
الان یعنی امکانش هست جداولی که تو ویبولتین بود دوباره داشته باشیم یا تبدیل شون کنیم(اگه میشه چطوری)
این تگهای مربوط به جدول هم من پیدا نکردم
تشکر
 
  • Like
Reactions: ITI

ACTION_GAMER

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,388
لایک‌ها
249
محل سکونت
تهران
تگهای مربوط به جدول بندی در نوشته ها فعال شدن. اگر مشکلی بود لینک تاپیک را بنویسید.

سلام
میشه یه نمونه استاندارد از کد جدول رو اینجا قرار بدید؟
تا اونجایی که من تلاش کردم جدول های قبلی روی این سیستم جواب نمیده.
ایـــنجا هم چند نمونه جدول پیدا کردم که هیچکدوم جواب نداد

اگه بشه همچین قابلیتی هم به باکس ارسال مطالب اظافه بشه خوبه
table_row_cell_properties.png
 
Last edited:

ITI

Registered User
تاریخ عضویت
28 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,639
لایک‌ها
138
محل سکونت
تهران
اجسان جان هنوز هیچ کدوم از اون دو موردی که تو پست اول گفتم حل نشده لطفا رسیدگی کنید
 
بالا