• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

bartarjame

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژوئن 2017
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
37
پاور بانک و پاور بانک تبلیغاتی چیست و چرا نیاز به آن احساس می شود؟ پیشرفت علم و تکنولوژی در دنیای امروز، استفاده از موبایل و تلفن های هوشمند ، لب تاب و تبلت های هوشمند دارای صفحه لمسی ، استفاده از اپلیکیشن های مختلف و نصب و راه اندازی آنها همگی نیاز به انرژی دایم و در دسترسی را می طلبد و همین مسایل مشکل عمده ی باتری و انرژی باتری همراه و در دسترس را برای کاربران به وجود آورده است . به همین دلیل انواع پاور بانک ها در انواع و حجمهای مختلف جهت این نیاز مهم و روزمره وارد زندگی روزمره ما شده اند. در این بخش درباره پاور بانک ، انواع پاور بانک و ویژگیهای پاور بانک ها مطالبی را تقدیم حضورتان می نماییم.
شاید زیاد برای شما پیش آمده که شارژ تلفن همراه ، تبلت یا لپ تاپ در میانه روز و درست در زمانی که نیاز مبرمی به انجام کاری دارید تمام شده و امکان دسترسی به منبع انرژی برای شما میسر نیست و ممکن است در حرکت یا وسیله نقلیه یا فضای نامناسبی باشید. ساده ترین بهترین و سریعترین راه حل استفاده از دستگاهی قابل حمل و پرتابل است که در صورت نیاز ، شارژ و انرژی مورد نیاز دستگاه شما را تامین کند.

پاور بانک یا شارژر همراه وسیله ای است که با داشتن یک یا چند باتری جداگانه انرژی برق مورد نیاز را در خود ذخیره می کند تا در مواقع مورد نیاز بتواند دستگاه شما را شارژ نماید . این دستگاه در اندازه ها ، اشکال و ظرفیت های بسیار متنوع و گوناگونی برای کاربردها و مصارف مختلف ساخته می شوند. برای شارژ پاور بانک نیازی به شارژر مخصوص و متفاوتی نیست و از انواع شارژر موبایل و تبلت می توان جهت شارژ خود پاور بانک استفاده کرد. طول عمر و میزان ظرفیت پاوربانک ها بسته به نوع باتری های مورد استفاده، متفاوت است. پاوربانک های تبلیغاتی نیز با در نظر گرفتن همین موارد و نیاز مخاطب و استقبال آنها از این قابلیت می تواند گزینه بسیار مناسب و ماندگار و کارایی در بین هدایای تبلیغاتیداشته باشد. زیبایی و تنوع بسیار زیاد پاور بانک های تبلیغاتی نیز امکان انتخاب بسیار زیادی را برای شرکت ارایه دهنده هدیه تبلیغاتی محیا می نمایند.
انواع باتری پاور بانک
1- باتری نیکل کادمیوم: این باتریها چگالی انرژی پایینی دارند و ظرفیت آن ها در صورت اتصال به برق قبل از تخلیه کامل به مرور کم میشود که به این خاصیت مموری افکت گفته میشود ( Memory effect ).
2- باتری لیتیوم یونی : چگالی انرژی آنها دو برابر باتریهای نیکل کادمیومی است و اثر Memory effect را هم ندارند.
3- باتری لیتیوم پلیمری lipol : چگالی انرژی در این نوع باتری پایین تر است.
ظرفیت و حجم پاور بانک
ظرفیت پاور بانک ، میزان و اندازه شارژی که در باتری پاور بانک قرار داردرا نشان میدهد که با واحد mAh میلی آمپر در هر ساعت ) سنجیده می شود. برای مثال ظرفیت واقعی یک پاور بانک ممکن است 90% ظرفیت اعلام شده باشد . زیرا مقداری انرژی صرف جا به جایی شارژ از پاور بانک به تلفن همراه می شود.
ظرفیت پاور بانک روی زمان شارژدهی تاثیرگذار است؟ پاسخ ساده ای که به این پرسش می توان داد ، خیر است . عامل تاثیرگذار روی سرعت شارژدهی با جریان خروجی سنجیده می شود نه ظرفیت. جریان خروجی از ۵۰۰mA تا ۱۰۰۰mA می باشد. جریان خروجی دو پاور بانک با ظرفیت های متفاوت ، یکی باشند را در نظر بگیرید . از لحاظ تئوری در مدت زمان مثلا یک ساعت یک تلفن همراه باید به یک میزان شارژ کنند.
دسته بندی پاور بانک
پاور بانک ها از لحاظ ظرفیت و کاربرد به چهار گروه اصلیEconomy class Business class , Special class , و luxury class تقسیم بندی می شوند.
Economy class : پاور بانک های این دسته قیمت کم و نهایت ظرفیت رایج آن ۲۲۰۰mAh می باشد. به طور کلی می توان گفت ظرفیت آن ها زیر ۳۰۰۰mAh است . این دسته از پاور بانک ها برای شارژ تلفن همراه در مواقع ضروری مناسب می باشند و مزیت این مدل از پاور بانکها اندازه کوچک و وزن کم آنهاست به گونه ای که براحتی آنها را میتوان در جیب قرار داد و همه جا همراه خود داشت.

Files_file96.JPG


Business class : این پاور بانک ها قیمت بالاتری نسبت به دسته ی قبلی دارند و از لحاظ تئوری قادر به شارژدهی بیش از یک دستگاه می باشند. ظرفیت آن ها ۳۰۰۰mAh تا بیش از ۱۰,۰۰۰mAh می باشند. این دسته از پاور بانک ها برای شاژر تلفن همراه و تبلت مناسب است. بیش تر این نوع پاور بانک ها دارای دو پورت می باشند.یکی برای تلفن همراه و دیگری برای تبلت و یا iPad .با خروجی آمپرهای متفاوت.
Files_file97.JPG


Special class : پاور بانک های این دسته فقط برای شارژ تلفن همراه و تبلت نمی باشد ، برخی از آن ها توانایی شارژ نوت بوک و حتی باتری ماشین را نیز دارند . قیمت و ظرفیت این پاور بانک ها از دو دسته ی بالا به مراتب بیش تر است و بالطبع اندازه و وزن آنها نیز بسیار زیاد است به گونه ای که براحتی قابل حمل نمی باشند و بهتر است در قسمتی از خودرو و یا وسایل مسافرت جایی برای آنها در نظر گرفت.
Files_file98.JPG


luxury class : این گروه از پاور بانکها حجمهای متفاوتی را می توانند داشته باشند و بیشتر برای استفاده های لوکس و اهدای هدایای ویژه به مخاطبین خاص مورد استفاده قرار میگیرند و علاوه بر پاور بانک و شارژ موبایل قابلیتهایی مانند چراغ مطالعه یا نمایشگرهای خاص و یا مانند پاور بانک های خورشیدی یا پاور بانک سولار قابلیت شارژ بوسیله نور خورشید را دارند.


مدت زمان لازم برای شارژ شدن خود پاور بانک بسته به ظرفیت و جریان ورودی متفاوت است . برای مثال پاور بانک های ۲۲۰۰mAh بین ۲ تا ۳ ساعت و پاور بانک های ۶۶۰۰mAh بین ۳ تا ۵ ساعت زمان برای شارژ خود لازم دارند. پاور بانک ها را هم از طریق پریز برق به صورت مستقیم و هم توسط کامپیوتر قابل شارژ است. البته مدت زمان لازم برای شارژ شدن توسط کامپیوتر به مراتب بیش تر است. عمر پاور بانک ها نیز به ظرفیت و کلاس آن ها بستگی دارد و دربازه ی ۳۰۰ تا ۵۰۰ بار شارژ شدن ، متغیر است. اگر قصد دارید تا پاور بانک را برای مدت زمان طولانی استفاده نکنید ، شارژ آن نباید از ۵۰% کم تر باشد ، زیرا که رعایت نکردن این نکته خود عاملی برای کاهش طول عمر باتری می باشد . نکته ی دیگری که در نگهداری پاور بانک باید در نظر داشت ، این است که نباید در محیطی خیلی سرد و یا خیلی گرم قرار داشته باشند. در هنگام خرید نیز این نکته حائز اهمیت است که پاور بانک هایی که از کارخانه خارج می شوند بین ۳۰ تا ۴۰ درصد شارژ دارند ، قبل از استفاده حتما بگذارید تا کامل شارژ شوند.
 
بالا