شوما پختن ندیدیبیا جنوب تا پختن واقعی رو تجربه کنی یه چیزی تو مایه های جهنم :general107:
این مورد اخرو خوب اومدیخب کولر یت وسیله خنک کننده در اکثر خونه ها هست.
یه چیزی که باعث میشه خودم تو خونه گرمم بشه ، تحرک خودم هست ، سعی کنید ، هر کاری می کنید با آرامش انجام بدید ، عجله نکنید ، الکی جنب و جوش نداشته باشید
خب کولر یت وسیله خنک کننده در اکثر خونه ها هست.
یه چیزی که باعث میشه خودم تو خونه گرمم بشه ، تحرک خودم هست ، سعی کنید ، هر کاری می کنید با آرامش انجام بدید ، عجله نکنید ، الکی جنب و جوش نداشته باشید
اوه ! خیلی پس کارت سخته !برادر... این کسی که آپارتمانو ساخته ( فحش نمیدم با دهن روزه) کانال کولر نذاشته و وفقط کابل کشی کولر گازی کرده که فعلا اونم نداریم ...یه کولر بی بخار داخل خونه گذاشتیم بیشتر مثل بخاری میمونه تا کولر
بهترین پیشنهاد ممکناعضای خانواده همدیگر را فوت کنند
بشمار :general601:خداوند باعث و بانیش رو مورد عنایت اُخروی قرار بده :general710:
http://forum.persiantools.com/members/hossein1376.321048/
بندرعباس = شرجی + گرما ............... فقط عشق و علاقه میخواد که اینجا بمونی که خدا رو شکر دارمش.من شمالم پشتمون کوه و روبروم دریا هوا نسبتا خنک ولی شرجیه معمولا باد خنک میاد ولی شرجی بودن واقعا ادم کلافه میکنه خودم عاشق سرمام طوری که زمستون با تیشرت میزنم بیرونولی اصن طاقت گرما ندارم مثله شما نه از پنکه استفاده میکنیم نه کولر پنکه که خشک میکنه و کولر هم چون خونوادگی سرد درد میگیریم کولرهم خیر میمونه باد خنک که واقعا نعمیتیه برا همین میگن شمال بهشته البته همیشه سر نماز جنوبیا مخصوصا یندرعباسیرو دعا میکنم باور نمیکنی بندرعباس ولقعا جهنمه گرما شاید بشه به زور تحمل کمرد ولی شرجی95 درصد کار ادم نیست البته خود بندریا باید بیان اینجا بگن چرا تا حالا از اون جهنم نمیریرن بیرون