1. عسل: جایگزین قند سالم؟
قبل از اینکه بتوانید بگویید عسل سالم است، باید نگاهی به آنچه در آب نبات وجود دارد بیندازید.
عسل زنبور عسل یک غذای طبیعی، بدون چربی و مواد خطرناک مانند کلسترول یا پورین است، اما همچنین حاوی فیبر یا پروتئین نیست. عسل با حدود 320 کیلو کالری در هر 100 گرم، دقیقاً یک محصول لاغری نیست و فروکتوز موجود در آن نیز اثر اشتها آوری دارد - که می تواند برای افرادی که می خواهند وزن اضافه کنند، یک مزیت باشد.
مانند شکر، عسل عمدتاً حاوی قند انگور (گلوکز) و قند میوه (فروکتوز) است: 80 درصد عسل از این قندها تشکیل شده است و 20 درصد باقیمانده آب است.
به همین دلیل است که عسل باعث پوسیدگی دندان ها می شود و حتی از شکر سفید یا قهوه ای برای دندان ها مضرتر است زیرا به دلیل ماهیت چسبناکش مدت بیشتری به آن می چسبد. مانند شکر، بنابراین فقط باید به مقدار کم مصرف شود. اگر می خواهید مصرف قند خود را در زندگی روزمره کاهش دهید، Zuckerfrei! دوره آنلاین با دکتر. در این مورد از ریدل حمایت کنید.
انجمن آلمان برای تغذیه (DGE) و سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه می کنند که مصرف شکر آزاد را به کمتر از ده درصد کل انرژی دریافتی، از جمله عسل محدود کنید (1).

واقعا چه غذاهایی برای دندان شما مفید است؟
غذاهایی که باید زیاد جویده شوند و به دندان نچسبند، برای دندانهای شما مفید هستند، مانند محصولات غلات کامل، میوهها و سبزیجات. غذای خام اثر پاککنندگی دارد و جریان بزاق را تحریک میکند. دکتر دندانپزشک می گوید، دندان ها را تمیز می کند. کیتی داسترهفت
عسل علیرغم کم بودن ویتامین ها و مواد معدنی، سالم است زیرا حاوی برخی ترکیبات فعال زیستی و آنتی اکسیدان است. یک اثر مفید به اینهیبین ها، گروهی از عوامل ضد التهابی (آنزیم ها، رزین ها، فلاونوئیدها) نسبت داده می شود. با این حال، این مواد فعال سالم از دمای 40 درجه بی اثر می شوند.
کارشناسان می توانند با استفاده از مقدار HMF متوجه شوند که عسل چقدر تازه و طبیعی است. هر چه مقدار محصول تجزیه هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) کمتری را در عسل تشخیص دهید، کیفیت بهتر و محتوای مواد شفابخش بالاتری دارد.
توجه داشته باشید!
عسل نسبت به شکر سفره کالری کمتری دارد، اما همچنین باعث پوسیدگی دندان می شود و می تواند اشتها را تحریک کند. با این وجود، عسل سالم است زیرا حاوی آنزیم های ضد التهابی است.
2. عسل حاوی آنتی اکسیدان های مهمی است
آنتی اکسیدان های مهم زیادی در عسل وجود دارد، از جمله فنل ها، آنزیم ها و مواد گیاهی مانند فلاونوئیدها و اسیدهای آلی. این ترکیب از مواد باعث سلامت عسل می شود. آنتی اکسیدان ها می توانند خطر سکته مغزی و حمله قلبی، برخی سرطان ها را کاهش دهند و تأثیر مثبتی بر بینایی داشته باشند (2).
فشار خون بالا می تواند باعث بیماری قلبی شود - آنتی اکسیدان های موجود در عسل می توانند فشار خون را کاهش دهند و به گشاد شدن بهتر شریان ها کمک کنند. این باعث افزایش جریان خون به قلب می شود. آنتی اکسیدان ها همچنین از لخته شدن خون جلوگیری می کنند که می تواند منجر به حملات قلبی و سکته شود (2).
در یک مطالعه، آنتی اکسیدان ها توانستند از قلب در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کنند. با این حال، هنوز هیچ مطالعه طولانی مدت انسانی وجود ندارد که به اندازه کافی بررسی کند که آیا عسل برای قلب سالم است (3).
توجه داشته باشید!
آنتی اکسیدان های موجود در عسل می توانند اثرات مفیدی بر سلامت قلب و کاهش فشار خون داشته باشند. با این حال، مطالعات طولانی مدت هنوز در دسترس نیست.
3. آیا عسل برای دیابت مفید است؟
عسل می تواند قلب را تقویت کند زیرا تأثیر مثبتی بر سطح کلسترول دارد. کلسترول LDL بیش از حد می تواند منجر به تصلب شرایین، تصلب شرایین یا تصلب شرایین شود که در آن، از جمله، چربی های خون در رگ ها رسوب می کنند. در بدترین حالت، این می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته شود.
عسل می تواند سطح کلسترول LDL "بد" را کاهش داده و سطح کلسترول "خوب" HDL را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. در مقایسه با شکر، عسل حتی منجر به کاهش وزن 1.3 درصدی بیشتر، کاهش محتوای LDL به میزان 5.8 درصد و در عین حال افزایش محتوای HDL به میزان 3.3 درصد شد (4).
با این حال، مطالعات دیگر نیز نشان می دهد که عسل می تواند سطح قند خون را افزایش دهد، هرچند کمتر از شکر تصفیه شده. بنابراین عسل نیز مانند شکر باید با احتیاط در افراد دیابتی مصرف شود (5).
سطح ضعیف چربی خون می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد و نشانه مقاومت به انسولین، پدیده دیابت نوع 2 و عامل اصلی در ایجاد آن است.
سطوح ضعیف چربی خون در افرادی که **** غذایی سرشار از قند و کربوهیدرات های تصفیه شده مصرف می کنند، رایج است. برخی از مطالعات خوردن عسل را با سطوح خوب چربی خون مرتبط می دانند، به ویژه زمانی که به عنوان جایگزین قند مصرف شود.
سطح تری گلیسیرید در افراد عسل حدود 11 تا 19 درصد بود