پورت COM

شروع موضوع توسط Mamylo ‏16 سپتامبر 2005 در انجمن Visual Basic 6

  1. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    947
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    In the heart of any lover in the world
    سلام.
    من تو VB6 توي بحث پورتهاي Com موندم و نمي‌دونم چجوري مي‌شه فهميد كه درخواستي از طرف اون وسيله‌اي كه به پورت وصله اومده. مثلاً از كابل آپگريد رسيور (نمي‌خوام EMUpgrade درست كنم. اين يه مثال بود.)
    مي‌دونم كه مديريت پورتهاي com رو بايد با فايل mscomm.ocx ايجاد كرد. اگه كسي مي‌دونه قربون دستش بگه تا اين بنده خدا رو از جهل دراره.
     
  2. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    اين كنترلMSComm يه سري event داره که باید بررسی کنی.
    واسه اینکه ببینی درخواستی اومده یا نه میتونی از این دستور تو روال OnCom کنترلت استفاده کنی:
    PHP:
    Private Sub MSComm1_OnComm()
     If 
    MSComm1.CommEvent comEvReceive Then
      MsgBox 
    "Incoming"
     
    End If
    End Sub
    البته قبلش باید پورت مورد نظر رو انتخاب و باز کرده باشی مثلا تو FormLoad میشه اینکارو کرد:
    PHP:
    Private Sub Form_Load()
    MSComm1.CommPort "YourPortNumber"
     
    MSComm1.PortOpen True
    End Sub
     
  3. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    947
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    In the heart of any lover in the world
    ايول، روشن شدم.
    ولي چجوري مي‌شه فهميد كه درخواسته چيه؟ (مثلاً كد درخواست و اينا...)
     
  4. mamizadeh

    mamizadeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    در اول خدمت شما دوست گرامی عرض کنم که من جواب شما را نمی دانم ولی اگر در مورد اینکه com و +com
    چی هستش به من توضیح بدهید ممنون می شوم.
    اگر رفرنس در این مورد است به این بنده نشان دهید و همچون گفته ی خود من را از جهل بیرون بیاورید.
    و سوال دوم اینکه می خواستم بدانم آیا شما در مورد پورت usb کار کرده اید یا نه لطفا با من تماس بگیرید.
    محمد ممی زاده
    [email protected]
     
  5. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    947
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    In the heart of any lover in the world
    پورت USB ديگه برنامه‌نويسي نمي‌خواد كه...
     
  6. mamizadeh

    mamizadeh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    لطفا بیشتر توضیح بدهید
     
  7. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    کی گفته که نمی خاد ؟ کار با USB مثل COM نیست که Inpout Output داشته باشه . کار با USB تقریبا مثل کار با PCI سخته و دو مرحله . یکی برنامه نویسی چیپست USB یکی دیگه هم که برنامه کمتری نسبت به اون یکی داره برنامه نویسی OS هست . البته اگر بخاهید از USB فقط به عنوان یک درگاه اطلاعات ساده ( مثل یک موس ) استفاده کنید با DLL های موجود میشه ولی اگر کار حرفه ای مثل یک پرینتر می خاهید نه جواب نمیده چون سطح وسیع تری رو می طلبه
     
  8. Mamylo

    Mamylo کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    947
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    In the heart of any lover in the world
    منظورم اینه که عین COM نیست
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal