سایت ساز وبزیکسب درآمد

پیدا کردن کلاس مورد نیاز و طرز استفاده

شروع موضوع توسط morteza_jigar ‏1 آپریل 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. morteza_jigar

    morteza_jigar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    از کجا کلاس ی را دانلود کنم و چگونه به برنامه ارتباطش بدم؟ و یک سورس کد که کلیه قواعد شی گرایی را به درستی رعایت کرده باشه می خوام . ممنون .
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    اگه تو کتابخانه کامپایلرتون هست ازش استفاده کنید یا می تونید تو اینترنت دنبال کدش بگریدی و به برنامه تون اضافه کنید
    در مورد کدی هم که قواعد شی گرایی رو کاملا راعایت کرده باشه من ارجاعتون می دم به کتابخانه بزرگ بورلند VCL
     
  4. Mehdi.T

    Mehdi.T کاربر فعال برنامه نویسی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏30 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    In Search of Sunrise
    اگر منظور شما کتابخانه هاي خود کامپايلر هست که آرش جان فرمودن
    در غير احتمال بسيار بايد خريداري کنيد و در مقابل interface ها رو بگيريد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی