چار دویی-غذای سنتی قشم
گوشت قرمز و یا گوشت ماهى جوشانده را له مى کنيم و آب آن را مى گيريم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزى معطر (گشنيز، شويد، شنبليله) ليمو عمانى، ادويه، پياز خرد شده سرخ مى کنيم و آبى که ماهى را در آن جوشانده بوديم مى گذاريم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه مى کنيم. قبل از اينکه دم بکشد، به موادى که قبلاً آماده کرده بوديم تخم مرغ اضافه مى کنيم و مواد آماده را روى برنج مى ريزيم و صبر مى کنيم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است.
این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است و طرفداران زیادی دارد. شما با انتخاب تور قشم برای سفر به این جزیره زیبا می توانید این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید.
گوشت قرمز و یا گوشت ماهى جوشانده را له مى کنيم و آب آن را مى گيريم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزى معطر (گشنيز، شويد، شنبليله) ليمو عمانى، ادويه، پياز خرد شده سرخ مى کنيم و آبى که ماهى را در آن جوشانده بوديم مى گذاريم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه مى کنيم. قبل از اينکه دم بکشد، به موادى که قبلاً آماده کرده بوديم تخم مرغ اضافه مى کنيم و مواد آماده را روى برنج مى ريزيم و صبر مى کنيم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است.
این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است و طرفداران زیادی دارد. شما با انتخاب تور قشم برای سفر به این جزیره زیبا می توانید این غذا را امتحان کنید و لذت ببرید.