چجوري MySQL رو نصب و تنظيم كنم!؟

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
می خواستم ببینم DSN چیه ؟ چون موقع استفاده از یکی از سیستمهای مدیریت محتوا مثل مویبل تایپ ازم خواست که DSN ش رو تعریف کنم. حالا یکی به من بگه این چیه؟
راستی یه سوال دیگه...
من با هزار زور و زحمت فایل 18 مگابایتی MySql رو دانلود کردم از روی سایتش تا با همین سیستم مدیریت محتوا بصورت لوکال روی کامپیوترم کار کنم که ببینم په جوریه؟ اما این فایل زیپ شده رو بعد از اینکه بازش کردم به صورت یک Pack بود که Set up باید میشد. منم ست آپش کردم و خودش اتوماتیک یه فولدر روی درایو C من درست کرد... حالا نمی دونم برای استفاده از این سیستم که نیاز به دیتابیس هم داره (از نوع MySql) چه جوری من باید ارتباط میان ایندو برقرار کنم؟؟؟؟؟؟ :idea:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
والا من نميدونم اين DSN كه ميگي چيه... تاحالا هم به همچين پيغامي نخوردم... فقط يه سوالي... ميدوني كه واسه movable type بايد perl نصب كني (اگه داري localhost كار ميكني) تنظيمات perl زياد سخت نيست ولي نصب كردنش دنگ و فنگ داره كه بايد به ترتيب خود manual پيش بري.. جالب اينكه يه سري از patch هاش رو بايد به صورت online و در حالت command prompt نصب كني! من كه دهنم صاف شد موقع نصب. حالا يه چك كن كه همشو دقيق نصب كردي يا نه... حالا من ميرم توي forum خود سايت movable type يه چرخي ميزنم ببينم چيزي دستگيرم ميشه يا نه...

در مورد mysql نصب كردنش كه خيلي آسونه... نكته خاصي هم نداره
بعدش بايد يه setup اوليه بكني... مثل تعريف كردن uname و pass واسه ديتابيس ها. كه براي اين كار بايد بري توي همون مثلا c:mysqlbin و يه فايلي به اسم MySQLWinAdmin رو اجرا كني. از اون به بعدش ديگه خودش معلومه.
بعد از نصب بايد start بشه. اگه درست start شده باشه يه چيزي شبيه چراغ راهنما مياد توي system tray كه چراغش سبزه. (البته اگه داري روي IIS يا همون خود ويندوز كار ميكن)
اگه اونو نميبيني... اگه درست استارت نشده بود با اجراي همون فايل شروع به كار ميكنه.
در مورد ساختن ديتابيس ها با همين برنامه ميتوني. ولي بهتره يه دونه phpMyAdmin روي localhost نصب كني كه كار با ديتابيسها رو بي نهايت آسون ميكنه.
سيستمهايي مثل همين phpnuke يا phpbb يا movable type به همراه فايلهاشون يه فايل با پسوند sql دارن كه براي درست كردن ساختار (structure) ديتابيس ها از اون استفاده كني و بر اساس اون بسازي... واسه همينه كه ميگم بايد phpmyadmin رو نصب كني چون با اون با يه import راحت اون فايل ، تمام ساختار ديتابيس رو ميسازه.
هيچ كدوم از اين سيستمهايي كه با ديتابيس كار ميكنن ، بدون ساختن ساختار ديتابيسشون نميتونن كار كنن. همه اونا هم يه فايل config.php دارن كه توي اون بايد تنظيمات mysql رو از قبيل مشخصات ديتابيس و user/pass و اين چيزا بنويسي.
بعد از تمام اين مراحل اگه ايراد خاصي نباشه تازه اين سيستمهاي مديريت محتوا شروع به كار خواهند كرد.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
راستي من با اجازه اسم اين بحث رو عوض كردم. قبليش اين بود:
DSN چيه؟
 

nep312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
خوب DSN یعنی Data Source Name
حالا فکر کنم تعریف کردن مسیر دیتابیس از این DSN استفاده بشه اما مطمئن نیستم
در مورد مویبل تایپ هم راست می گی. دنگ و فنگ زیاد داره... راستی یکی یه Manaul فارسی براش نوشته!!!!! آدرسش پیدا می کنم و اینجا می گذارم.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اوني رو كه من ميدونم آلفا نوشته. آدرسش اينه (فكر كنم منظور تو هم همين باشه)
<a href='http://weblog.wplusplus.com/mt-persian' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/mt-persian</a>
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
در مورد mysql نصب كردنش كه خيلي آسونه... نكته خاصي هم نداره
بعدش بايد يه setup اوليه بكني... مثل تعريف كردن uname و pass واسه ديتابيس ها. كه براي اين كار بايد بري توي همون مثلا c:mysqlbin و يه فايلي به اسم MySQLWinAdmin رو اجرا كني. از اون به بعدش ديگه خودش معلومه.
بعد از نصب بايد start بشه. اگه درست start شده باشه يه چيزي شبيه چراغ راهنما مياد توي system tray كه چراغش سبزه. (البته اگه داري روي IIS يا همون خود ويندوز كار ميكن)
اگه اونو نميبيني... اگه درست استارت نشده بود با اجراي همون فايل شروع به كار ميكنه.
در مورد ساختن ديتابيس ها با همين برنامه ميتوني. ولي بهتره يه دونه phpMyAdmin روي localhost نصب كني كه كار با ديتابيسها رو بي نهايت آسون ميكنه.
سيستمهايي مثل همين phpnuke يا phpbb يا movable type به همراه فايلهاشون يه فايل با پسوند sql دارن كه براي درست كردن ساختار (structure) ديتابيس ها از اون استفاده كني و بر اساس اون بسازي... واسه همينه كه ميگم بايد phpmyadmin رو نصب كني چون با اون با يه import راحت اون فايل ، تمام ساختار ديتابيس رو ميسازه.
هيچ كدوم از اين سيستمهايي كه با ديتابيس كار ميكنن ، بدون ساختن ساختار ديتابيسشون نميتونن كار كنن. همه اونا هم يه فايل config.php دارن كه توي اون بايد تنظيمات mysql رو از قبيل مشخصات ديتابيس و user/pass و اين چيزا بنويسي. &nbsp;
بعد از تمام اين مراحل اگه ايراد خاصي نباشه تازه اين سيستمهاي مديريت محتوا شروع به كار خواهند كرد.
احسان خان من چطور بايد import كنم.من phpbb رو راه انداختم ولي phpnuke رو نتونستم راه بندازم.البته من از mysql چيز زيادي سرم نميشه.مي خاستم برم يه كتاب بخرم ولي گفتم شايد شما كمكم كني.بحر حال مشكل من تو همين ساختن Table و Import كردن است.ممنون مي شم اگه كمكم كني :p
 

navidweblog

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2002
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
4
با برنامه phpmyadmin ميتوني جدولهايي كه phpnuke نياز داري بسازي. اگه بتوني رو سرور نصبش كني و ديتابيس رو براش تعريف كني اون وقت وقتي اجراش كني بالا سمت چپ اسم ديتا بيست هست وقتي رو اون كليك كني و بعدش رو دکمه from text file كليك كني اونجا مينوني فايل nuke.sql رو كه توي پوشه sql قرار داره رو انتخاب كني. اون وقت جدولهاي مورد نياز ساخته ميشن. پوشه sql تو همون پوشه ايي هست كه دوانلود كردي.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
نويد جان دمت گرم...
آقا سياوش اين phpMyAdmin رو نصب كن. بعدش طبق توضيحات نويد عمل كن. اگه بازم گير كردي بيا اينجا بپرس... من بعيد ميدونم بتوني كتاب فارسي خوبي پيدا كني... مگه اينكه بخواي كتاب خارجي بخري... در ضمن خود Manual هايي كه روي اينترنت هست از صد تا كتاب بهتره.. سوالي هم داشتي اينجا بنويس.
 

30yavash

Registered User
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2002
نوشته‌ها
448
لایک‌ها
16
مرصي نويد جان و احسان خان من phpMyAdmin رو باش ور رفتم.تقريبا يه كمي جواب داد.حالا به گفته مجيد دارم Apache نصب مي كنم.يه كم باشون ور مي رو ببينم چي ميشه!
احسان خان حق با شماست يه manual كه خودت معرفي كرده بودي رو برداشتم زيپ نشدش 6 مگابايته 8O
دستت طلا.
 

Neverhood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
6
اما مشكلي كه من دارم اينه كه من اين پكيجي رو كه نويد خان گفتن گرفتم و نصبش كردم. حالا لوكال هاست رو ارم اما هميشه ارورهاي مبني بر كانكت با mySQL ميده يعني نميتونه اين ارتباط رو برقرار كنه. لازم به ذكره من ويندوز ايكس پي استفاده ميكنم. ممكنه كه اشكال از اون باشه؟
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
error ی رو که می ده لطفا بنویس.
 

Rena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
سلام. من اين فروم رو زير و رو كردم اما هنوز مشكلي كه دارم پابرجاست!!
خوب يه دومين رو به من دادن گفتن راش بنداز!! اما من تا حالا دومين نداشتم!! اول رفتم چك كردم ببينم اين دومين php رو ساپورت ميکنه يا نه...خوب پي اچ پي 4.30 روش نصب بود :) حالا ميخواستم يه ديتابيس نصب كنم روش(يعني پيكر بندي كنم) خوب توي كنترل پانل سايت يه گزينه ODBC DSN هست و يه قسمت ADD .من روي اين كليك كردم. حالا چند نوع درايور بم نشون ميده از جمله access , visual foxpro , mysql ,...من MySQL رو انتخاب كردم و وارد قسمت بعد شدم. در اين قسمت از من يه سري اطلاعات راجع به ديتا بيس ميخواد كه من در اينجا مشكل دارم(پايين اين قسمت دكمه submit هست)
لطفا راهنماييم كنين تا سوالات بعدي در مورد راه اندازي MySQL رو بپرسم 8)

اطلاعاتي كه ميخواد اينا هستن :
MySQL host(name or IP)
MySQL database name
User
Password
Port (if not 3306)
SQL command on connect
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
فكر كنم منظورت Host بود نه Domain
اون سوالها هم دونه دونه بايد اولي آدرس اون MySQL رو بنويسي...
دومي هم اسم ديتابيسي که ميسازي
سومي uname که براي ديتابيس تعريف شده.
چهارمي Password
بقيه اش هم دست نزن.
 

Rena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
0
فكر كنم منظورت Host بود نه Domain
اون سوالها هم دونه دونه بايد اولي آدرس اون MySQL رو بنويسي...
دومي هم اسم ديتابيسي که ميسازي
سومي uname که براي ديتابيس تعريف شده.
چهارمي Password
بقيه اش هم دست نزن.
مشكل من اصلاَ همين آدرس MySQL هست...اين كجاست؟ من توي كنترل پنل رفتم اما بازم نفهميدم!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
معمولا به همچين چيزي بايد باشه:
sql.yourdomain.com
يا اگه غير از اينه بايد از خودشون بپرسي...
 

amir30bil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2003
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
1
فرق mysql با odbc چيه؟ ميشه مووبل تايپ رو روي odbc هم پياده كرد؟
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
دوست عزيز odbc که دیتابیس نیست ، بلکه یک رابط بین سیستم عامل و دیتابیس می باشد.

پس شما نمی تونید توی odbc دیتا ذخیره کنید.
 

amir30bil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2003
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
1
حالا پس يه هاست با اين مشخصات ميشه روش مووبل تايپ پياده كرد يا نه؟



10 MB ميزان فضا
20 تعداد Email POP3
كنترل سايت Yes
1 Sub Domain
انتقال داده ها ( ماهيانه ) 1000 MB
1 تعداد ODBC

Yes پشتيباني از ASP
Yes پشتيباني از PHP (4.1.2)
Yes پشتيباني از Perl (5.6.1)
Yes پشتيباني از Python
Yes Access Database
Yes CGI-BIN
Yes FrontPage Extensions
Yes آمار سايت و گزارش ترافيك
Yes URL Forwarding
Yes Flash , Real Audio - Video
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
MySQL نداره مثل اينکه! بايد داشته باشه!
 

amir30bil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 جولای 2003
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
1
سرورش ويندوز 2000 ميگه روش نميشه "من ا’سكولِ من " رو نصب كنه ؟ راس ميگه؟
 
بالا