آژانس هواپیمایی
tanki

چجوری میشه ب.م.م دوتا عدد رو محاسبه كرد ؟

شروع موضوع توسط webmasterha ‏9 اکتبر 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. webmasterha

    webmasterha Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2007
    نوشته ها:
    51
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان . یه سوال داشتم و اونم این بود كه چجوری میشه بزرگترین مقسوم علیه مشترك دوتا عدد رو محاسبه كرد ( منظورم ب.م.م) .

    ممنون میشم اگه كمكم كنین . مرسی
     
  2. Shine

    Shine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    12
    ب م م فرمولش چیه ؟ :confused:
    جدا من فرمولش رو نمی دونم :weird:
    اگه فرمولش رو بگی می تونم بهت کمک کنم :hmm:
     
  3. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    توضیح ریاضی ش رو اینجا دادم :http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1330061&postcount=2
    اینم کد ویبی ش :
    کد:
    Private Function GCD(ByVal Number1 As Long, ByVal Number2 As Long) As Long
        Dim Temp As Long
        Do While (Number1 Mod Number2 <> 0)
            Temp = Number1
            Number1 = Number2
            Number2 = Temp Mod Number2
        Loop
        GCD = Number2
    End Function
    
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل