nexpay

چرا نمیشه پی اچ پراکسی نصب کرد؟

شروع موضوع توسط Shahed ‏14 سپتامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ها؟
    من به پشتیبانی هاستم زنگ زدم (هاستیران)
    گفتم چرا نمیشه نصب کرد اینو؟ گفت به دو دلیل [​IMG]

    باگ امنیتی که تو پی اچ پراکسی سه بود
    دیتکت کردم مخابرات و فیلتر شدن آیپی سرور

    حالا پی اچ پراکسی چهار منتشر شد [​IMG]
    بهشون زنگ زدم گفتم خوب حالا چی میگین ؟ میگه بازم نمیشه [​IMG]
    میگم چرا؟ میگه مخابرات دیتکت میکنه [​IMG]
    میگم خوب میشه دسترسی ویزیتورها و رباتهارو با استفاده از هیت اکسس محدود کرد [​IMG]

    میگه خوب بازم نمیشه [​IMG]

    عجب [​IMG]
    آخرش نفهمیدم چیه حرف حسابشون

    اگه یکی حرف حساب اینا رو فهمید به منم بگه [​IMG]
    شمام از این محدودیتها دارین؟ [​IMG]
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    والا نمی دونم چه عرض کنم. لابد دیتکت می شه دیگه :D

    در هر حال اگه کاری خلافه خوب خلافه ولی اگه شما می گی با htaccess می تونی دسترسی رو ببندی و فقط استفاده شخصی بکنی خوب حتما می تونی دیگه و مشکلی نداره
     
  3. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    بهترين راه....بي خيال هاست ايران شو...
     
  4. javad_1986

    javad_1986 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    نه عزیز من ...

    دلیل اینکه نمیزازن شما این کار انجام بدی این هست که پهنای باند از سرور میگیری نه از اکانت خودت ! ) البته ممکنه دلایل دیگه ای هم داشته باشه )
    من چن وقت پیش متوجه این امر روی سرور خودم شدم !
     
  5. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    دوستمون دقيقا درست ميگه . اين اسكريپت به پهناي باند بالايي نياز داره . اگر مشكل شما فقط يك فيلتر شكن هست چرا اين از هاست هاي free استفاده نميكنيد . راستي اگر بهشون نمي گفتي شايد نمي فهميدن
     
  6. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ميشه پوشه برنامه رو با پسورد محافظت كرد ... مخابرات هم ديتكت نميتونه بكنه ! :f34r:
    با مسوليت خودت تست كن ;)
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه ! اینا خودشون یه رباتی چیزی دارن !
    یه بار نصب کردم این اسکریپتو ، فرداش ساسپندم کردن ! [​IMG]

    بعدم گفتم بهشون ! با هیت اکسس محافظتش میکنم ! اما انگار اصلا طرف نمیدونه هیت اکسس چی باشه ! همش میگه مخابرات میگیرتمون ! [​IMG]

    در مورد پهنای باند بالا هم من اینطور فکر نمیکنم ! رو اکانت خودمون اجراش میکنیم و فقط هم صفحاتی رو که میخوایم رو لود میکنه ! پهنای باندش هم رو پهنای باند اکانت محاسبه میکنه !
     
  8. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  9. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    کد:
    http://www.carp3.com/php
    رد گمکنیه دیگه
    به نظر شما کدوم سرچ انجاین میتونه اینو ایندکس کنه که مخابرات بفهمه
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    من تا نصب کردم 5 دقیقه بعد سایتی که روش نصب شده بود ساسپند شد [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    هه! تو هاستت کجاس مگه؟
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    من هاست اصلیم رو یه هاست کانادای هست که هیچ وقت ریسک نمی کنم که اونجا نصب کنم
    ولی رو همین هاست پلاگه هاست بود که برای امتحان ورژن 4 رو نصب کردم
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    من كه 1 ساعته نصب كردم! سايتم رو نتركوننن؟ :blink: :wacko:
     
  15. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    ببینم مگه هاست های خارجی هم به این گیر میدن که میگید؟
     
  16. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    من که الان چند ماهه هم php هم cgi نصب کردم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم!:) :) :)
     
  17. Lover_Suspended

    Lover_Suspended کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    پی اچ پراکسی کلا مشکل داره یکی از مشکلاتش توانایی اجرای کدها روی سرور هست و یکی دیگه داس شدن سرور
     
  18. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,146
    تشکر شده:
    1,157
    محل سکونت:
    رشت
    هاستت از کجاست ؟
     
  19. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    10,146
    تشکر شده:
    1,157
    محل سکونت:
    رشت
    هاستت از کجاست
     
  20. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    توی سورسش دستکاری نکردی
     
  21. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    نه دستکاری لازم نیست.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal