آژانس هواپیماییexchanging

چطوری از حد اکثر توان سی پی یو بهره ببرم؟

شروع موضوع توسط hamed_aa ‏22 جولای 2010 در انجمن سخت افزار

  1. hamed_aa

    hamed_aa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2009
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    غرب تهران
    سلام به همه.
    من یه سی پی یو Q6600 دارم که در حالت نرمال 2.4 Ghz سرعت داره.در حال حاضر با کولر این سی پی یو رو اور کردم و الا 4 تا هسته 3.2 شده.

    حالا خیلی وقته که یک سوال دارم و جوابشو پیدا نمیکنم؟

    اینکه یه سیستم معمولی دو هسته ای هم دارم که در حالت لود تا 100% سی پی یو هم استفاده میشه ، اما این سی پی یو رو هر کاری می کنم برنامه های مختلف نهایتا تا 49% از سی پی یو رو مشغول می کنن.تنها نرم افزاری که تمام توان سی پی یو رو مورد استفاده قرار میده نرم افزار های بنچمارک هست.

    من کارم تدوین هست و تایم توش خیلی مهم هست.مثلا وقتی سی پی یو 49% مشغول باشه و برنامه مشغول رندر گرفتن باشه 30 دقیقه ای رندرش تموم میشه ، اما اگه کل سی پی یو رو مشغول کنه یک ربعه تموم میشه.

    حالا سوالم اینه که چه دلیلی داره که تمام سی پی یو نمیتونه مورد مصرف قرار بگیره و چطوری می تونم سی پی یو رو مجبور به استفاده از تمام توانش کنم؟در ضمن Periority سی پی یو رو هم تو بالاترین مد یعنی realtime قرار میدم باز توفیقی نمیکنه.

    ممنون
     
  2. hamed_aa

    hamed_aa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2009
    نوشته ها:
    618
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    غرب تهران
    همچنان متظر.......
     
  3. omidghadami

    omidghadami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2010
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    1
    دوست عزیز!
    این چیزی که شما می گویید همیشه درست نیست پارامترهای دیگری هم رو سرعت تاثیر دارند! پس اینکه اگر چهارتا CPU بود فلان میشد درست نیست!
    در ضمن این که CPU شما 4 هسته ای یا n هسته ای است ربطی به برنامه ها نباید داشته باشه! خیلی گنگ شد یکم بیشتر توضیح می دم!:D
    ببینید شما برای اینکه از 4 هسته توی برنامه استفاده کنید برنامه تون هم باید این رو ساپورت کنه یعنی بتونه از 4 هسته بهره ببره که فعلا تعداد چنین برنامه هایی خیلی کمه! معمولا بازیها این توانایی ها رو زود بدست میارند! ولی اون نرم افزار بنچمارک برای چند کوره شدن هم نوشته شده و واسه همین شما چند هسته شم می بینی! زیاد عجله نکن چند وقت دیگه این CPU هم از دور خارج می شه! و اون وقت می گی کاش از حداکثر استفاده نمی کرد!:D
     
  4. hd.divx

    hd.divx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 نوامبر 2010
    نوشته ها:
    5,194
    تشکر شده:
    103
    محل سکونت:
    021
    ما هم همین مشکل رو داریم !
    سی پی بو 2600 و 3770 دارم
     
  5. milad.h.h

    milad.h.h Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    2,968
    تشکر شده:
    208
    محل سکونت:
    _________ QaZvIn ___________
    من quad 9650 دارم میتونم از 100 درصد توانش استفاده کنم البته نرم افزاراهای تدوین و اینارو باهاش تست نکردم (____
     
  6. Gesher

    Gesher کاربر فعال سخت افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    757
    تشکر شده:
    795
    محل سکونت:
    next generation CPU microarchitecture
    Q6600 بخودی خود پردازنده ی بسیار قوی و خنکی هست
    داخل تنظیمات برنامه ای که استفاده می کنید ببینید بخشی برای تنظیمات استفاده از حداکثر توان CPU وجود داره یا نه .
    ممکنه خود نرم افزار بیش از این نمی تونه از توان پردازنده بهره ببره و تنظیم Priority روی Real Time هم بطور کلی کار درستی نیست و همون High کافیه چون ممکنه گهگاه بطور موقت باعث فریز شدن ویندوز بشه
    ضمن اینکه خیلی از برنامه های گرافیکی امروزی از GPU استفاده ی بسیار بهتر و موثرتری در رندرگیری 2d,3d می کنند تا CPU . لذا همیشه پیشنهاد میشه از یک کارت انویدیای مناسب در کنار CPU استفاده کنید تا سرعت کار به نحو قابل توجهی افزایش پیدا کنه
     
    milad.h.h از این نوشته تشکر کرده است.
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. milad441

    milad441 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2013
    نوشته ها:
    117
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    ارومیه
    تو بخش Msconfig تعداد هسته هاتونو چارتا دستی تعریف کنید
    تو تسک منیجر هم پروسس برنامه تدوینوتونو ببینین رو چندتا کور فعاله و بعد اینا Set periority تونم رو های بزارین ببینین فرقی حاصل میشه
    اگه نشد جمع کنین برین رو AMD 8350 برای رندر فریم بیشتر در فیلم به دلیل داشتن فرکانس بالا
    TNX ALL