• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری وارد تنظیمات مودم بشم؟

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
سلام دوستان
من یه مودم adsl دارم و میخوام وارد تنشیماتش بشم و هر چی برای یوزر و رمز ADMIN میزنم قبول نمیکنه
باید چیکار کنم؟
 

pejii

Registered User
تاریخ عضویت
10 جولای 2007
نوشته‌ها
1,060
لایک‌ها
724
محل سکونت
Tehran / Iran
دفترچه مودم رو بررسی کن، همه مودم ها یوزر و پسورد اولیه اشان یکی نیست، یا مارک و مدل مودم رو تو اینترنت جستجو بکن اگه دفترچه راهنما اش را گم کردی.

اگه پسورد رو عوض کردی و یادت رفته، مودم رو باید ریست کنی تا تنظیماتش رو کامل پاک کنی (دکمه ریست پشت همه مودم ها هست، با یه خودکار یا سوزن فشارش بده و چند ثانیه نگه دار تا ریست بشه).
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
بقول دوستمون دفترچه مودمت رو چک کن ببین یوزر و پسوردت چیه،نبود پشت یا زیر مودم.اگه تغییر ندادی نیازی به ریست کردن نیست.چون اگه باز ریست کنی بایستی یوزر و پس آکش رو بدونی.
اگرم تغییر داده باشی بمدت 10 ثانیه دکمه ریست رو نگهدار بعد مشکلت حل میشه.
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
من دفترچه مودمم رو گم کردم
رمز و ... اینترنت هم دست مخابراته به من نمیده
برای هر بار وصلش هم 15 میگیره
من میخواستم کلا همه مشخصات رو یه جور گیر بیارم
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
البته سی دی مودم رو دارم
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,192
لایک‌ها
16,474
محل سکونت
اهواز - تهران
مدل مودمت چیه؟
بعضی مودم ها یوزر و پس رو پشت خود دستگاهشون نوشته..
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
من دفترچه رو هم پیدا کردم
اینطوری نوشته
ipاز پیش تعیین شده: http://192.168.1.1
نام کاربری از پیش تعیین شده :admin
رمز از پیش تعیین شده:admin
ظاهرا عوض شده این رمزای من حالا چطور بدستشون بیارم؟
 

ariobarzan1

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2007
نوشته‌ها
3,139
لایک‌ها
180
سن
49
محل سکونت
شيراز
احتمالاً شرکتی که اینترنتی گرفت و کانفیک کرده برات تغییر دادند
یه دکمه ریست پشت مودم هست اگه تنظیمات برات مهم نیست فکر کنم با اون بشه ریست کرد
البته مطمئن نیستم
با کابل لن باید وصل بشی یه وقت با ویرالس نخوای وارد تنظیمات مودم بشی!
 
Last edited:

oiu

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2013
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
170
دکمه ریست پشت دستگاه را بزن برمیگرده به پیش فرض که admin هست

بعد مگه خر تو خره که نام کاربری و رمز رو مخابرات بهت نمیده :O
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
فعلا که اینطوره منم تعجب کردم
وقتی ریست کنم اطلاعات پاک میشه و باید زنگ بزنم بیان برام وصل کنن
وقتی هم قبلا اومدن وقتی رمز اینا رو خواستم گفتن نباید بدیم خودم هم موندم
حالا اگه راهی جز رییست هست بگید
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
دفترچه مودم رو بررسی کن، همه مودم ها یوزر و پسورد اولیه اشان یکی نیست، یا مارک و مدل مودم رو تو اینترنت جستجو بکن اگه دفترچه راهنما اش را گم کردی.

اگه پسورد رو عوض کردی و یادت رفته، مودم رو باید ریست کنی تا تنظیماتش رو کامل پاک کنی (دکمه ریست پشت همه مودم ها هست، با یه خودکار یا سوزن فشارش بده و چند ثانیه نگه دار تا ریست بشه).

بقول دوستمون دفترچه مودمت رو چک کن ببین یوزر و پسوردت چیه،نبود پشت یا زیر مودم.اگه تغییر ندادی نیازی به ریست کردن نیست.چون اگه باز ریست کنی بایستی یوزر و پس آکش رو بدونی.
اگرم تغییر داده باشی بمدت 10 ثانیه دکمه ریست رو نگهدار بعد مشکلت حل میشه.

دکمه ریست پشت دستگاه را بزن برمیگرده به پیش فرض که admin هست

بعد مگه خر تو خره که نام کاربری و رمز رو مخابرات بهت نمیده :O
بلاخره یاد گرفتید چطوری مودم رو ریست کنید؟!!
بعدشم دوست عزیز اینترنت رو از هر شرکتی که گرفتی حق دستکاری تنظیمات مودم شما رو ندارن،تنها تغییر فقط میتونه در تغییرات رمز در کانفینگ خطتتون باشه که اونم بدون اطلاع رسانی تغییر نمیدن،با این اوصاف اگه خودتون تغییر نداده باشین.مودمتون هک شده اونم مثلا برای دزدیدن رمز وای فایتون.پس معطل نکنید.رود مودم رو ریست کنید البته اگه یاد گرفتید.
هیچوقت یوزر و پس مودم رو رو رو حالت پیش فرض کارخونه(admin) قرار ندید خصوصا اگه مودمتون وای فای داره،راحت میشه رمز وای فای رو بدست آورد.
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
من اگه ریست کنم اطلاعات اینترنت پاک نمیشه؟
چون نمیخوام زنگ بزنم بیان برام وصل کنن
 

4li2afm

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2014
نوشته‌ها
782
لایک‌ها
164
سن
34
محل سکونت
iran
احتمال داره رمزتوباحروف بزرگ میزنی
 

aryafz

Registered User
تاریخ عضویت
16 جولای 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
14
نه حواسم هست به این قضیه
 

amir_asus

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2014
نوشته‌ها
150
لایک‌ها
37
محل سکونت
Shiraz
با سلام ......تنها راه حل اینه که ریستش کنی و باید دوباره مودم را تنظیمش کنی بعد ریسیت .....
 

AMD 99

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
2,982
لایک‌ها
2,319
محل سکونت
مــرز بـــیــن غـم و شــادی
من اگه ریست کنم اطلاعات اینترنت پاک نمیشه؟
چون نمیخوام زنگ بزنم بیان برام وصل کنن
همین طور که دوستان گقتن ، مودم و ریست کنید. برای تنظیم کردن دوباره مودم هم لازم نیست منتظر پشتیبان باشید ، میتونید باهاشون تماس بگیرید تا راهنماییتون کنن :)
 

oiu

Registered User
تاریخ عضویت
14 مارس 2013
نوشته‌ها
594
لایک‌ها
170
ااااااااااااااااااااااااه هنوز درست نکردی :O

بابا تو دیگه کی هستی :-S
 

fnews

Registered User
تاریخ عضویت
16 آپریل 2013
نوشته‌ها
932
لایک‌ها
799
محل سکونت
تهران
خو سر در نمیاری واسه چی میخوای بری تنظیمات؟
میری کل تنظیمات رو بهم میریزی خرج اضافی بار میاری،راحت بسپار دست کار بلدش،اومد خونتون درست کنه ازش یاد بگیر.یارو رو مث ما نپیچونی یه وقت!
من متوجه گفتت نشده بودم ینی چی رمز و... رو به من نمیده؟!مگه همچین چیزی هست؟
ینی مخابرات خطتتون رو رانژه کرد بهتون پسورد نداد؟یوزر که شماره خط تلفنتونه،ولی پسورد رو باید بهتون میداد.باید اینکار رو میکردن،بعدشم شما اگه پسورد رو نداشته باشید نمیتونید از بریج استفاده کنید در این صورت راحت میشه هم سیستم شما رو هک کرد،وهم از اینترنتتون استفاده کرد.قانونا باید پس رو بهتون میدادن،میتونی بری ازشون بگیری،شک ندارم تا حالا هم از این بابت ضرر زیادی دیدی.شما رو ساده فرض کردن گفتن بپیچونیمش...خدا ازشون نگذره
 
Last edited:

MOHAMMAD026

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
2,340
لایک‌ها
1,870
محل سکونت
Internet
دادا آیپی بده، رمز بگیر :دی:D
آیپی ات رو پ.خ کن
(آیپی که الان وصلی باهاش)
 
بالا