آژانس هواپیماییexchanging

چطور ؟k750 اتصال به اینترنت با

شروع موضوع توسط rs_232 ‏10 نوامبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. rs_232

    rs_232 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    با k750 که به کامپیوتر وصله چطور میشه به اینتر نت وصل شد؟
     
  2. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    چی؟
    یه خورده واضح تر بگو منظورتو؟!
     
  3. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    فکر کنم منظورشون اینه که چگونه میشه با استفاده از K750 از طریق کامپیوتر و Dial-up به اینترنت وصل شد ....
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    این سوال منم هست. آیا سرویس خواصی باید از مخابرات گرفت؟ (البته برای ک700)
     
  5. rs_232

    rs_232 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    کامپوتر من از طریق شبکه شرکت به اینترنت وصله
    منم موبایلم رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کردم
    حالا چطوری میتونم با browser موبایلم برم تو اینترنت؟
     
  6. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    نه سرویس خاصی نمیخواد . این کار شدنیه ولی نمیدونم چجوری .. منطقش اینجوریه که با استفاده از یه کانکشن بین گوشی و کامپیوتر و استفاده از یک IP آدرس و از طریق TCP/IP Protocol اطلاعات بین گوشی و کامپیوتر رد و بدل بشه ...
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,322
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    نه منظورم استفاده از خود گوشیه بدون اتصال به کامپیوتر. شدنیه؟
    البته اینی هم که شما میگید هم میخوام بدونم...
     
  9. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    خوب آره . اون که یه داستان دیگه ای داره . اول باید سرویس دیتا از مخابران بگیری . یه تاپیک در این مورد بود ..
     
  10. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    بدون کامپیوت باید از مخابرات بگیری که اونم با سرعتای ما نمی صرفه اما اگه کسی با کامپ لینک پیدا کرد بزراه ما هم روشن شیم!
    راستی سانی بوی شلوارتو از رو زمین جم کن می خوری زمینا!
     
  11. hamed_1988

    hamed_1988 فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    101
    تشکر شده:
    3
    اين كار شدنيه ولي اينطوري كه شما فكر ميكنيد نيست.
    الان خطوط موبايل ديتاشون باز نيست!
    ديتا رو بستن. براي كانكت شدن هم بايد ديتا باز باشه!
    مخابرات ماهي 10.000 تومان ميگيره كه ديتا رو باز كنه.
    بعد از اينكه ديتا باز شد شما ميتونيد كارت اينترنت بخريد و كانكت بشيد.
    حالا هر چقدر كه دوست داريد به مخابرات فحش بديد!
     
  12. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    بابا موضوع تاپیکو چرا منحرف میکنید . بحث سر چیزه دیگست . به دیتا از مخابرات هم ربطی نداره ...

    :cool: :D خوب شد گفتی یادم نبود :rolleyes:
     
  13. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    حال کردم از جواب کوبندت![​IMG]
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rs_232

    rs_232 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    جواب ما چی شد ؟
     
  16. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    چرا میزنی!!!!!اگه بلد بودن میگفتن !!!ما که هرچی انگشت تو سوراخش کردیم موفق نشدیم.شما هم تلاش بیخودی نکن.اما اگه زبانت بدک نیست یه سرچی تو اینترنت بگن شاید به جایی رسیدیو کار مارم راه انداختی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
     
  17. emroozi

    emroozi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran - Ahwaz/Tehran
    بنده فکر می کنم در این زمینه تخصص داشته باشم....
    کلا برای این کار احتیاج دارین به سیستمGPRS یا Wap که باید مخابرات بده که هنوز مثل خیلی چیزای دیگه مخرابرات رنگشو ندیده...
    دیتا هم ربطی به اینا نداره....
    دیتای موبایل فقط واسه فکسه.... و انتخاب موبایل به عنوان مودم...
    متاسفانه ایراد در مخابرات زیاده.... هنوز سیستم BtS شون مشکل داره ....انتظار دیگه ای نداشتنه باشید...
     
  18. rs_232

    rs_232 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    ممنون خيالم راحت شد !
     
  19. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    emroozi جان خوش اومدی.امیدوارم روزهای خوبی رو اینجا داشته باشی. [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    در مورد سوال این دوستمون فکر کنم منظورش اینه که باکامپوتر به اینترنت وصل بشیم و از اون طریق موبایل رو هم به اینترنت وصل کنیم.آیا این کارشدنیه؟؟؟ [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  20. emroozi

    emroozi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    116
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran - Ahwaz/Tehran
    روی کا 750 خیر....
    مممنونم در ضمن منم همینطور امیدوارم چون من تو فروم "تالارهای پارسی" خیلی بهم بد گذشت... اونا از مسایل دینی و اسلامی کاملا بدشون میاد و حتی کلمه ی اسلام رو فیلتر کردن.... لعنت بر کافر...
     
  21. ghizh

    ghizh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2005
    نوشته ها:
    299
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    اِصـــــــــــفُهون
    تو اونجا اسلام که هیچی لغت شریفه ی الله رو هم سانسور کردن.

    حالا کسی میدونه اون چیزایی که توی pc suit درباره ی اتصال به اینترنت هست به کار میاد یا نه؟؟
     
  22. gba

    gba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,281
    تشکر شده:
    11
    To connecting to the Internet with mobile by using a computer you should have a DATA service. For further information you can read "Mobile Networking Wizard's help" that is in the pc suite​