آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

چطور با MSComm در ويندوز 2000 كار كنم؟ كار با Voice مودمها..

شروع موضوع توسط fatehi ‏29 سپتامبر 2003 در انجمن برنامه نویسی

  1. fatehi

    fatehi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت كليه برنامه نويسان VB!

    مدتي پيش برنامه اي براي كار با Voice مودم نوشتم كه براي نمونه با آن يك Answering Machine كامل ساختم كه با مودم Intel internal خودم به راحتي تحت Win98 و Win2000 professional كار ميكرد. حال همان برنامه را روي يك كامپيوتر جديد و با يك مودم اينتل جديد امتحان ميكنم ولي با هيچ ترفندي نميتوانم توسط CommControl خود ويندوز با مودم ارتباط برقرار كنم!
    اگر مودم بر روي COM3,4 يا بيشتر نصب شده باشد كه پس از فرمان:
    MSComm1.portopen=true
    ويژوال بيسيك فورا" خطاي The device is not open را ميدهد! كه اگر توضيح اين خطا را ميدانيد لطفا" به من هم بگوييد! (MSCOmm بايد طبق راهنماي خود مايكروسافت ارتباط با COM1 تا COM16 را ساپورت كند)
    اگر هم مودم را بر روي COM2 نصب كنم، فرمان مذكور كار ميكند اما" به هيچ وجه با فرمان زير نميتوانم به مودم فرمان بدهم:
    MSComm1.output="atz (به عنوان مثال فرمان atz)

    اما روي ويندوز 98 و درصورتيكه مودم روي COM1 يا COM2 باشد برنامه كار ميكند!
    ------------------------
    حال 2 سوال:

    اول اينكه چطور بدون اينكه برنامه را با COMها درگير كنم، مستقيما" با مودم ارتباط برقرار كنم؟؟ مثل حالت معمول برنامه ي HyperTerminal خود ويندوز (البته منظورم از ارتباط مستقيم از طريق پورت خود مودم نيست چون در ويندوزهاي NT Based مثل 2000 يا XP نميتوان مستقيما" به پورتها دسترسي داشت! اگر كسي ميداند چطوري ميتوان دسترسي داشت، لطفا" اين را هم به من بگويد!!)

    سوال دوم اينكه چطور بدون اينكه مستقيما" از فرامين Voice مودم استفاده كنم، از قابليت Voice خود درايور مودم استفاده كنم؟؟ (در اين حالت ديگر از MSComm نبايد استفاده كرد. آيا Component ديگري براي استفاده از مودم يا Voice مودم سراغ داريد؟؟)

    با تشكر
    فاتحي
     
  2. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    در مورد سوال اول فكر كنم مشكل شما با استفاده از TAPI حل بشه. روشهاشم آق حامد شيداييان توضيح دادن.
    در مورد دسترسي مستقيم به پورت تحت NT اونم ميشه يه برنامه ميخواد كه ميتوني از اينجا بگيري <a href='http://www.logix4u.net/inpout32_source_and_bins.zip' target='_blank'>http://www.logix4u.net/inpout32_source_and_bins.zip</a>
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی