چطور ميشه از توابع php تو صفحات Html استفاده كرد؟

شروع موضوع توسط sina1808 ‏21 می 2004 در انجمن PHP

  1. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    عابر عزيز تو يه تاپيكي گفته بود كه با دستكاري يه فايلي ميشه يه همچين كاري كرد.يعني ميشه توي صفحات html از php يا ssi استفاده كرد
    ميشه يكي برام اينو بيشتر توضيح بده؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    امكان نداره صفحه اي كه پسوند html داره بشه توش تگ php گذاشت. یعنی می شه گذاشت ولی کار نخواهد کرد.
     
  4. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    از ssi چي؟
    ميشه استفاده كرد؟
     
  5. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
    استفاده از Script به کار نمياد؟
    کد:
    <script language="php">
     
  6. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    اين ديگه چطوريه؟
    ميشه بيشتر توضيح بدين؟
     
  7. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    7
  8. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    بله اونجا نوشته بود بصورت اسكريپت هاي نوشته شده در فايل هاي html . ..
    ولي توضيحي در موردش نداده بود . . .
    حالا يه php كار من رو روشن ميكنه؟ :)
    منتظرم ها . . .
     
  9. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    فكر مي كنم بايد خروجي هاي php به صورتي باشه كه توش دستور write (مثل وقتي كه كد براي Javascript مي نويسيد ) داشته باشه . بعد از خروجي ايجاد شده توسط جاوا استفاده كنيد . يعني جاوا Write ها رو تفسير كنه و نمايش بده .

    من خيلي وقت پيش اين كار رو براي Asp انجام دادم ولي به علت cashe شدن ولش كردم .
     
  10. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    يعني كد php بياد اطلاعات رو توي جاوا اسكريپ بنويسه و بعد ما از جاوا اسكريپت توي html استفاده كنيم؟
    همينطوريه؟
     
  11. al_frd

    al_frd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    317
    تشکر شده:
    5
    بله منظورم همينه .
     
  12. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    ممنون :)
     
  13. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    ميشه.... ولي بايد توي server extention فايلهاي html رو براي Php.exe تعريف كرد..... اينطوري ميشه توي Html از Php استفاده كرد..... اگر هم استفاده نكني مشكلي پيش نمياد
     
  14. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    سياوش جان اينو دقيق توضيح ميدي؟
     
  15. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    دست من كه فكر نميكنم باشه
    بايد مدير هوست اين كار رو بكنه ! درسته؟
     
  16. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    اره..... مدير سرور بايد اين كار رو بكنه.... اما معمولاَ اگه خودت مديرش نباشي چنين كاري رو برات انجام نميدن.... اون اسكريپت هم كه توي html میاد رو یه جایی خوندم.... ولی یادم نیست..... احتمالاً اجازه اون رو هم باید مدیر سرور بده

    --------
    پ.ن:
    اون شكل <script language=php> رو نگاه كردم...... اون هم توي فايلهاي php فقط كار ميكنه
     
  17. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    خوب حالا مدير سرور . . .
    ميشه همچين كاري كرد؟
     
  18. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    بله

    اگر PHP رو نصب كرده باشي بايد اين خط رو داشته باشي :
    کد:
    AddType application/x-httpd-php .php .php3 .phtml
    اين خط رو جايگزين كن :
    کد:
    AddType application/x-httpd-php .php .php3 .phtml .html
    ;)
     
  19. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    5
    يعني بايد مدير هوست اين خط رو جاي گزين كنه يا من؟
    من كه به چيزي دسترسي ندارم!
     
  20. siavash79

    siavash79 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2003
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    به هر حال تو به هيچ تنظيماتي دسترسي نداري.... بايد با صاحب سرور صحبت كني
     
  21. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    20
    خوب این کار اینطوری شدنیه ولی اصلا کار معقولی نیست. شما فقط کافیه پسوند html رو عوض کنی بگذاری php.
    من نمی تونم این کار رو روی سرور انجام بدم چون از نظر امنیتی ریسک داره.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون