exchanging

چطور ميشه سرعت اينترنت يك كامپيوتر را كم كرد ؟!!!!!!!

شروع موضوع توسط hessamsh ‏10 اکتبر 2003 در انجمن شبکه

  1. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    شايد سوال خيلي مسخره به نظر بياد چون همه ميخوان سرعت اينترنت زياد بشه نه كم ولي اگر يك يوزر روي كامپيوتر متصل به اينترنت از طريق Lan بشينه و 50 تا صفحه اونم همش عكس باز كنه و سرعت بقيه رو بگيره ميفهمي من چي ميگم .
    حالا من ميخوام بدونم روشي هست كه بشه سرعت دسترسي به اينترنت يك كامپيوتر رو محدود به حد خاصي كرد كه از اون بالاتر نره ؟
     
  2. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    كسي قرار نيست به اين سوال جواب بده ؟
     
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بله، روشهای مختلفی وجود داره، ميتونی توی Router اين محدوديت رو ايجاد کنی . . .
    اگه CacheXpress داشته باشی ميتونی از طريق اون اين محدوديت رو اعمال کنی.
    يه برنامه کوچک هم دارم که اين کار رو ميکنه.
    اسمش الان خاطرم نيست، پيداش ميکنم و به دستت ميرسونم.
     
  4. hessamsh

    hessamsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2003
    نوشته ها:
    156
    تشکر شده:
    0
    فكر كنم اون برنامه كه گفتي از همه بهتر باشه چون من ميخوام فقط روي بعضي از كامپيوترها اين محدوديت را اعمال كنم .
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    البته اين کار رو همونطور که گفتم ميتونی روی بعضی از کامپيوتر ها از اون دو طريق هم انجام بدی،
    اون برنامه:
    <a href='http://download.com.com/3000-2085-10188776.html?part=107681&subj=dlpage&tag=button' target='_blank'>http://download.com.com/3000-2085-10188776...page&tag=button</a>
    <a href='http://www.bandwidthcontroller.com/download.html' target='_blank'>http://www.bandwidthcontroller.com/download.html</a>

    Key generator اش هم همه جا هست، يه سر به andr.net بزن.
     
  6. Rabinhood

    Rabinhood کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    آيا برنامه بهتري هم هست ؟
     
  7. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    عرض کردم، از طريق روتر و يا Cache ميشه اين کار رو انجام داد.
     
  8. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    كوروش جان اين نرم افراز روي ويندوز 2000 و اكس پي هم كار مي كنه.
     
  9. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    آريا جان، اينی که نوشتی سوال بود يا جواب؟!
    من باهاش روی 2000 کار کردم و بخوبی کار ميکرد.
     
  10. ilia

    ilia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آگوست 2003
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    اين bandwidth control بد نيست رو همه ويندوزها هم كار ميكنه . 2000-2003-XP اما اونتور كه بايد جواب نميده . به درد فقط Lan ميخوره . چيزي مشناسيد كه روي ريموت هم خوب جواب بده . لطفا به من بگين .!
     
  11. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    منظورت رو در مورد Remote متوجه نميشم! توضيح بيشتر ميدی لطفا ؟
     
  12. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    سلام آقا كوروش
    ميشه لطف كني بگي از router چطور ميشه اينكار رو كرد؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    چند راه داره
    يکی با دستور Traffic Shape است که براش access-list تعيين ميشه و . . .
    يکی rate-limit هست

    ميتونيد تو گوگل جستجو کنيد و اطلاعات کامل تر در موردشون پيدا کنيد.
     
  15. ssa1357

    ssa1357 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    152
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran-Iran
    آقا كوروش دمت قيژ
    مرسي آقا خيلي باحالي
     
  16. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مخلصيم،
    ولی يه خواهش، از اين پست های قربون صدقه ای نزنين، ملت خبر ميشن که بياين يه مطلب علمی جديد ارسال شده! ميان ميبينن فحشمون ميدن!!!