برگزیده های پرشین تولز

چطور ميشه سرعت اينترنت يك كامپيوتر را كم كرد ؟!!!!!!!

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
شايد سوال خيلي مسخره به نظر بياد چون همه ميخوان سرعت اينترنت زياد بشه نه كم ولي اگر يك يوزر روي كامپيوتر متصل به اينترنت از طريق Lan بشينه و 50 تا صفحه اونم همش عكس باز كنه و سرعت بقيه رو بگيره ميفهمي من چي ميگم .
حالا من ميخوام بدونم روشي هست كه بشه سرعت دسترسي به اينترنت يك كامپيوتر رو محدود به حد خاصي كرد كه از اون بالاتر نره ؟
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
كسي قرار نيست به اين سوال جواب بده ؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
بله، روشهای مختلفی وجود داره، ميتونی توی Router اين محدوديت رو ايجاد کنی . . .
اگه CacheXpress داشته باشی ميتونی از طريق اون اين محدوديت رو اعمال کنی.
يه برنامه کوچک هم دارم که اين کار رو ميکنه.
اسمش الان خاطرم نيست، پيداش ميکنم و به دستت ميرسونم.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
فكر كنم اون برنامه كه گفتي از همه بهتر باشه چون من ميخوام فقط روي بعضي از كامپيوترها اين محدوديت را اعمال كنم .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
البته اين کار رو همونطور که گفتم ميتونی روی بعضی از کامپيوتر ها از اون دو طريق هم انجام بدی،
اون برنامه:
<a href='http://download.com.com/3000-2085-10188776.html?part=107681&subj=dlpage&tag=button' target='_blank'>http://download.com.com/3000-2085-10188776...page&tag=button</a>
<a href='http://www.bandwidthcontroller.com/download.html' target='_blank'>http://www.bandwidthcontroller.com/download.html</a>

Key generator اش هم همه جا هست، يه سر به andr.net بزن.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
عرض کردم، از طريق روتر و يا Cache ميشه اين کار رو انجام داد.
 

aryagohar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 جولای 2003
نوشته‌ها
680
لایک‌ها
0
سن
43
محل سکونت
Iran
كوروش جان اين نرم افراز روي ويندوز 2000 و اكس پي هم كار مي كنه.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
آريا جان، اينی که نوشتی سوال بود يا جواب؟!
من باهاش روی 2000 کار کردم و بخوبی کار ميکرد.
 

ilia

Registered User
تاریخ عضویت
27 آگوست 2003
نوشته‌ها
85
لایک‌ها
0
سلام .
اين bandwidth control بد نيست رو همه ويندوزها هم كار ميكنه . 2000-2003-XP اما اونتور كه بايد جواب نميده . به درد فقط Lan ميخوره . چيزي مشناسيد كه روي ريموت هم خوب جواب بده . لطفا به من بگين .!
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
منظورت رو در مورد Remote متوجه نميشم! توضيح بيشتر ميدی لطفا ؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
چند راه داره
يکی با دستور Traffic Shape است که براش access-list تعيين ميشه و . . .
يکی rate-limit هست

ميتونيد تو گوگل جستجو کنيد و اطلاعات کامل تر در موردشون پيدا کنيد.
 

ssa1357

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2003
نوشته‌ها
152
لایک‌ها
0
سن
42
محل سکونت
Tehran-Iran
آقا كوروش دمت قيژ
مرسي آقا خيلي باحالي
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
39
محل سکونت
Iran - Tehran
مخلصيم،
ولی يه خواهش، از اين پست های قربون صدقه ای نزنين، ملت خبر ميشن که بياين يه مطلب علمی جديد ارسال شده! ميان ميبينن فحشمون ميدن!!!
 
بالا