آژانس هواپیمایی
tanki

چطور مي شه مسيج ها رو از حافظه ي گوشي ريخت رو رم

شروع موضوع توسط Imans62 ‏2 جولای 2007 در انجمن بایگانی

  1. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    دوستان عزيز سلام
    من يه 7610 دارم كه هم روي حافظه ي گوشي مسيج دارم هم روي كارت حافظه ..
    مي خواستم ببينم راهي ، برنامه اي هستش كه بشه مسيج ها رو از اينجا بريزم اونجا يا بالعكس ؟ البته pc suite نتونست كاري بكنه
     
  2. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بیا روی اینباکست اپشن رو بزن و بعد روی عبارت other.
    Mermory in use رو بکن مموری کارت یا اسم رمت...
     
  3. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    بله دوست عزيز .. ولي اين و نمي گم .. فرض كنيد مسيج يك روي رم مموريه و مسيج دو روي حافظه ي گوشي .. منم الان دارم از حافظه ي گوشي به عنوان حافظه ي مسيج هام استفاده مي كنم .. مي خواستم بدونم چطور مي شه همزمان هم از حافظه ي گوشي فيض برد هم از مموري كارت .. يعني هم بتونم مسيج يك رو داشته باشم هم مسيج دو .. به صورت همزمان و بدون تغيير حافظه اي ي فعال ..
     
  4. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,874
    تشکر شده:
    473
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

    متوجه نشدم دقیقا چی میگید؟؟؟؟
    یعنی می خواهید مسیجهای توی مموری کارتتون کپی بشند توی حافظه گوشی
     
  5. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    یعنی هر مسیجی که برای تون میاد و قبلا داشتین هم روی مموری نگهداری کنید هم روی حافظه گوشی؟؟
     
  6. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    يعني من يه مسيج برام مي ياد .. حافظه ي فعالم هم حافظه ي گوشيه .. مي خوام بدون اينكه حافظه ي فعال رو عوض كنم مسيج رو به رم مموري منتقل كنم ..
    براي توضيح بيشتر الان شما فقط يه حافظه ي فعال دارين .. و فقط مسيج هاي اون حافظه قابل دسترسيه .. من مي خوام به هر دو حافظه همزمان دسترسي داشته باشم ..
     
  7. خرید بیت کوین
  8. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر نمیکنم امکان پذیر باشه...
    شاید من اشتباه کنم حالا بپرسین..
     
  9. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    نوكيا تو ايران نمايندگي نداره ؟
     
  10. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام
    یه سری اینجا بزن​
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی