آژانس هواپیماییexchanging

چطور مي شه مسيج ها رو از حافظه ي گوشي ريخت رو رم

شروع موضوع توسط Imans62 ‏2 جولای 2007 در انجمن بایگانی

  1. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    دوستان عزيز سلام
    من يه 7610 دارم كه هم روي حافظه ي گوشي مسيج دارم هم روي كارت حافظه ..
    مي خواستم ببينم راهي ، برنامه اي هستش كه بشه مسيج ها رو از اينجا بريزم اونجا يا بالعكس ؟ البته pc suite نتونست كاري بكنه
     
  2. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بیا روی اینباکست اپشن رو بزن و بعد روی عبارت other.
    Mermory in use رو بکن مموری کارت یا اسم رمت...
     
  3. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    بله دوست عزيز .. ولي اين و نمي گم .. فرض كنيد مسيج يك روي رم مموريه و مسيج دو روي حافظه ي گوشي .. منم الان دارم از حافظه ي گوشي به عنوان حافظه ي مسيج هام استفاده مي كنم .. مي خواستم بدونم چطور مي شه همزمان هم از حافظه ي گوشي فيض برد هم از مموري كارت .. يعني هم بتونم مسيج يك رو داشته باشم هم مسيج دو .. به صورت همزمان و بدون تغيير حافظه اي ي فعال ..
     
  4. silverboy.ir

    silverboy.ir کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,873
    تشکر شده:
    472
    محل سکونت:
    Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

    متوجه نشدم دقیقا چی میگید؟؟؟؟
    یعنی می خواهید مسیجهای توی مموری کارتتون کپی بشند توی حافظه گوشی
     
  5. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    یعنی هر مسیجی که برای تون میاد و قبلا داشتین هم روی مموری نگهداری کنید هم روی حافظه گوشی؟؟
     
  6. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    يعني من يه مسيج برام مي ياد .. حافظه ي فعالم هم حافظه ي گوشيه .. مي خوام بدون اينكه حافظه ي فعال رو عوض كنم مسيج رو به رم مموري منتقل كنم ..
    براي توضيح بيشتر الان شما فقط يه حافظه ي فعال دارين .. و فقط مسيج هاي اون حافظه قابل دسترسيه .. من مي خوام به هر دو حافظه همزمان دسترسي داشته باشم ..
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. NEONAZ

    NEONAZ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    869
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    فکر نمیکنم امکان پذیر باشه...
    شاید من اشتباه کنم حالا بپرسین..
     
  9. Imans62

    Imans62 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2003
    نوشته ها:
    79
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مبينكده
    نوكيا تو ايران نمايندگي نداره ؟
     
  10. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام
    یه سری اینجا بزن​