سایت ساز وبزیخرید بک لینک

چند تا سوال درمورد vBulletin - كمك لطفا"

شروع موضوع توسط ....P30.... ‏15 سپتامبر 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    سلام دوستان ، من چند تا سوال در ارتباط با vBulletin داشتم :)

    1. چطوری Quick Reply رو فعال کنم؟

    2. چطوری آواتور و اطلاعات کاربر رو بیارم سمت چپ ؟ یعنی دقیقا مثل اینجا
    چه چیزی رو برای اینکار باید توی قالب تغییر بدم؟

    3. توی فروم وبکده دیدم که پایین هر تاپیک یک دکمه با نام Thank you وجود داره ، این mod رو از کجا گیر بیارم؟

    4. از کمک شما متشکرم ... فعلا همین
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    یک سوال یا مشکل دیگه هم الان دارم :
    اینکه چطوری زبان editor بطور پیش فرض فارسی باشه و بعد یک دکمه تغییر زبان بهش اضافه کنیم؟
     
  4. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    علي جان اينجا كسي جوابتو نميده فقط كافيه يه ميل به احسان بزني بهش بگي يه فروم مثه خود پرشين تولز برات راه بندازه و يه چيزي هم بهش بدي
     
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,689
    محل سکونت:
    Internet
    کی تاحالا از قول من بهت همچین چیزی گفته؟ خالی نبند خدا رو خوش نمیاد!
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,926
    تشکر شده:
    3,689
    محل سکونت:
    Internet
    در مورد سوال اول و دوم باید از طریق منوی ادمین اقدام کنی

    1. برو به vbulletin options, و بعد به قسمت Message Posting and Editing Options و بعد هم در بخش Quick Reply Enabled تغییرات رو بده.

    2. در همون قسمت options برو به Style & Language Settings و بعد در بخش Use Legacy (Vertical) Postbit Template اونو فعال کن.

    3. معمولا هکهای vbulletin رو میشه توی سایت www.vbulletin.org پیدا کرد.

    در مورد ادیتور هم کافیه مثلا از سورس صفحات اینجا استفاده کنی من خودم قدیمها یه راهنما واسه فرمها نوشته بودم ولی الان یادم نیست کجاست.
     
  7. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    ممنون از راهنمایی
    فقط مشکل اصلی همون فارسی کردن ادیتوره من کدهایی که قبلا به بلکی داده بودی رو گرفتم و توی editor_standard_toolbar کپی کردم ، بعد فقط دکمه فارسی / انگلیسی اضافه شد اما ادیتور فارسی نمینویسه؟ میشه دقیقتر توضیح بدید
     
  8. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
  9. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    :(

    خواهش میکنم یکی بیاد این فارسی کردن ادیتور رو یاد بده دیگه ! من فقط همین مشکل رو دارم :(
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    مگه بد نيستي تمپليت هاي اديتور رو اديت كني؟

    بگو تا مشكلتو حل كنم
     
  11. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    چرا بلدم اما دقیقا نمیدونم کجا ها رو باید ادیت کنم

    میخوام ادیتورش مثل مال پرشین تولز بشه :

    و میخوام فونت پیش فرض ادیتور تاهوما باشه
     
  12. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    اقا من الان يه چيزايي ميگم

    يه فايل جاوا اسكريپت درست ميكنيم به نام ( مثلا ) Lang.js

    اينو ميزاريم به عنوان محتويات اين فايل


    کد:
    var flag
    flag=0
    
    function change(obj){
    if (flag==0)
    flag=1
    else
    flag=0;
    obj.focus();
    }
    
    function convert(myfield,e)
    {
    if (flag==0)
    {
    var key;
    if (window.event)
       key = window.event.keyCode;
    else if (e)
       key = e.which;
    if (key>31)
    if (key<128)
    {
    if (window.event)
        window.event.keyCode=' !"#$%،گ)(×+و-./0123456789:ك,=.؟@ِذ}ىُىلآ÷ـ،/’د×؛َءٍف‘{ًْإ~جژچ^_پشذزيثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
    else if (e)
       e.which=' !"#$%،گ)(×+و-./0123456789:ك,=.؟@ِذ}ىُىلآ÷ـ،/’د×؛َءٍف‘{ًْإ~جژچ^_پشذزيثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
    
       }
    
    
       	return true;
    }
    }
    
    function LangFar (myobj)
    {
           myobj.style.textAlign = "right";
           myobj.style.direction = "rtl";
           myobj.focus();
           lang = 1;
    }
    
    
    function LangEng (myobj)
    {
           myobj.style.textAlign = "left";
           myobj.style.direction = "ltr";
           myobj.focus();
           lang = 0;
    }
    

    _________________________________________________________________________________-

    حالا اين اسكريپت رو بوسيله تمپليت Header تو صفحه لينك ميكنيم

    به اين صورت

    کد:
    <script type="text/javascript" src="lang.js"></script>
    _________________________________________________________________________________

    توي قسمت اديتور . دنبال

    کد:
    <textarea name="message"
    سرچ ميكنيم . يا اينكه يك راست ميريم سر اون باكس مسيج

    اينو به اخرش اضافه ميكنيم

    کد:
    onkeypress="return convert(name,event)"
    براي هدايت فارسي هم اينو بهش اضافه ميكنيم

    کد:
    dir="rtl"
    يني يه چيزي مثل اين

    کد:
    <textarea name="message" id="qr_message" class="bginput" style="width:600px; height:100px" cols="60" rows="5" tabindex="1" onkeypress="return convert(name,event)" dir="rtl"></textarea>
    توي قسمت اديتور يه دكمه درست ميكنيم ( براي تغيير زبان )

    به اين صورت

    کد:
    <input type="button" class="button" title="Alt + L" accesskey="l" value=" فارسي/انگليسي " style="width: 100px; font-family:Tahoma"  onclick="change(message)" />
    بعدش ديگه حله

    البته
    بايد توي قسمت Style Option اگه از من ميپرسيد . فونت Tahoma رو همه ديفالت كنيين
    اين كار فقط براي اديتور ساده عمليه
    براي اديتور پيشرفته قزيه زمين تا اسمون فزق ميكنه

    اگه مشكلي بود به ايدي ياهوم پي ام بدين

    shankimout
    ;)
     
  13. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    توي قسمت Style Option واسه هر كلاس ميتوني فونت رو تغيير بدي .

    كلس Button و Input رو تغيير بده
     
  14. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    راستي اينو يادم رفت بگم .

    هالا واسه اينكه پست ها راست به چب بشن

    يه تمپليت هست . توي قسمت Postbit

    اونو پيدا كنيد

    و اين عبارت رو توش سرچ كنيد


    کد:
    <!-- message -->
    اونجا يه تگ div هست

    اينو به اون تگ اضافه كنيد

    کد:
    dir="rtl"
    بعد ديگه استاده
     
  15. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    ماكه نفهميديم
     
  16. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    يكم كار كن . ميفهمي
     
  17. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,140
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    دمت گرم shankimout جان شما که تمام سوالات ما رو جواب دادی ، فقط اگه روش راست به چپ کردن لیست فروم ها توی forumhome رو بگی خیلی خیلی ممنون میشم
     
  18. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    چاكريم .

    ______________________

    براي چپ به راست كردن forumhome

    اول ميريم تو تمپليت forumhome

    دنبال عبارت
    کد:
    <!-- main -->
    سرچ ميكنيم

    وقتي پيداش كرديم يه خط ميريم پايين

    ميرسيم به همچين عبارتي

    کد:
    <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
    اين عبارتو به اين تگ اظافه ميكنيم

    کد:
    dir="rtl"
    كه ميشه همچين چيزي

    کد:
    <table dir="rtl" class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
    ___________________________________________________________________


    ميريم تو تمپليت forumhome_forumbit_level2_post

    ميريم روي خط چهارم ( اينا همه مال تمپليت ديفالت هست )

    به اين تگ ميرسيم

    کد:
    <div>
    حالا يه

    کد:
    dir="rtl" align="right"
    بهش اظافه ميكنيم


    4 تا خط مياييم پايين تر ميرسيم به forumdescription

    يه تگ div توي اون شرط وجود داره كه به اون تگ اينارو اضافه ميكنيم

    کد:
    dir="rtl" align="right"
    بعدش تمپليت رو سيو ميكنيم و ازش لذت ميبريم

    ______________________________________________________

    من براي راحتي كار نمونه اين كارو براي تمپليت ديفالت گذاشتم




    تمپليت FORUMHOME

    کد:
    $stylevar[htmldoctype]
    <html dir="$stylevar[textdirection]" lang="$stylevar[languagecode]">
    <head>
    	<!-- no cache headers -->
    	<meta http-equiv="Pragma" content="no-cache" />
    	<meta http-equiv="Expires" content="-1" />
    	<meta http-equiv="Cache-Control" content="no-cache" />
    	<!-- end no cache headers -->
    	<title><phrase 1="$vboptions[bbtitle]">$vbphrase[x_powered_by_vbulletin]</phrase></title>
    	$headinclude
    </head>
    <body>
    $header
    $navbar
    
    <!-- main -->
    <table dir="rtl" class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
    <thead>
    	<if condition="$show['guest']">
    	<!-- guest welcome message -->
    	<tr>
    		<td class="tcat" colspan="<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">6<else />5</if>"><phrase 1="$vboptions[bbtitle]">$vbphrase[welcome_to_the_x]</phrase></td>
    	</tr>
    	<tr>
    		<td class="alt1" colspan="<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">6<else />5</if>">
    			<phrase 1="faq.php?$session[sessionurl]" 2="register.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[first_visit_message]</phrase>
    		</td>
    	</tr>
    	<!-- / guest welcome message -->
    	</if>
    	<tr align="center">
    	  <td class="thead">&nbsp;</td>
    	  <td class="thead" width="100%" align="$stylevar[left]">$vbphrase[forum]</td>
    	  <td class="thead" width="175">$vbphrase[last_post]</td>
    	  <td class="thead">$vbphrase[threads]</td>
    	  <td class="thead">$vbphrase[posts]</td>
    	  <if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">
    	  <td class="thead">$vbphrase[moderator]</td>
    	  </if>
    	</tr>
    </thead>
    $forumbits
    <tbody>
    	<tr>
    		<td class="tfoot" align="center" colspan="<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">6<else />5</if>"><div class="smallfont"><strong>
    			<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]do=markread">$vbphrase[mark_forums_read]</a>
    			&nbsp; &nbsp;
    			<a href="showgroups.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[view_forum_leaders]</a>
    		</strong></div></td>
    	</tr>
    </tbody>
    </table>
    <!-- /main -->
    
    <br />
    <br />
    
    <!-- what's going on box -->
    <table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
    <thead>
    	<tr>
    		<td class="tcat" colspan="2">$vbphrase[whats_going_on]</td>
    	</tr>
    </thead>
    <if condition="$show['loggedinusers']">
    <!-- logged-in users -->
    <tbody>
    	<tr>
    		<td class="thead" colspan="2">
    			<a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('forumhome_activeusers')"><img id="collapseimg_forumhome_activeusers" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_forumhome_activeusers].gif" alt="" border="0" /></a>
    			<a href="online.php?$session[sessionurl]">$vbphrase[currently_active_users]</a>: $totalonline (<phrase 1="$numberregistered" 2="$numberguest">$vbphrase[x_members_and_y_guests]</phrase>)
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <tbody id="collapseobj_forumhome_activeusers" style="$vbcollapse[collapseobj_forumhome_activeusers]">
    	<tr>
    		<td class="alt2"><a href="online.php?$session[sessionurl]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/whos_online.gif" alt="$vbphrase[view_whos_online]" border="0" /></a></td>
    		<td class="alt1" width="100%">
    			<div class="smallfont">
    				<div style="white-space: nowrap"><phrase 1="$recordusers" 2="$recorddate" 3="$recordtime">$vbphrase[most_users_ever_online_was_x_y_at_z]</phrase></div>
    				<div>$activeusers</div>
    			</div>
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <!-- end logged-in users -->
    </if>
    <tbody>
    	<tr>
    		<td class="thead" colspan="2">
    			<a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('forumhome_stats')"><img id="collapseimg_forumhome_stats" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_forumhome_stats].gif" alt="" border="0" /></a>
    			<phrase 1="$vboptions[bbtitle]">$vbphrase[x_statistics]</phrase>
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <tbody id="collapseobj_forumhome_stats" style="$vbcollapse[collapseobj_forumhome_stats]">
    	<tr>
    		<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/stats.gif" alt="<phrase 1="$vboptions[bbtitle]">$vbphrase[x_statistics]</phrase>" border="0" /></td>
    		<td class="alt1" width="100%">
    		<div class="smallfont">
    			<div>$vbphrase[threads]: $totalthreads, $vbphrase[posts]: $totalposts, $vbphrase[members]: $numbermembers</div>
    			<div><phrase 1="member.php?$session[sessionurl]u=$newuserid" 2="$newusername">$vbphrase[welcome_to_our_newest_member_x]</phrase></div>
    		</div>
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <if condition="$show['birthdays']">
    <!-- today's birthdays -->
    <tbody>
    	<tr>
    		<td class="thead" colspan="2">
    			<a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('forumhome_birthdays')"><img id="collapseimg_forumhome_birthdays" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_forumhome_birthdays].gif" alt="" border="0" /></a>
    			$vbphrase[todays_birthdays]
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <tbody id="collapseobj_forumhome_birthdays" style="$vbcollapse[collapseobj_forumhome_birthdays]">
    	<tr>
    		<td class="alt2"><a href="calendar.php?$session[sessionurl]do=getday&amp;day=$today&amp;sb=1"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/birthday.gif" alt="$vbphrase[view_birthdays]" border="0" /></a></td>
    		<td class="alt1" width="100%"><div class="smallfont">$birthdays</div></td>
    	</tr>
    </tbody>
    <!-- end today's birthdays -->
    </if>
    <if condition="$show['upcomingevents']">
    <tbody>
    	<tr>
    		<td class="thead" colspan="2">
    			<a style="float:$stylevar[right]" href="#top" onclick="return toggle_collapse('forumhome_events')"><img id="collapseimg_forumhome_events" src="$stylevar[imgdir_button]/collapse_thead$vbcollapse[collapseimg_forumhome_events].gif" alt="" border="0" /></a>
    			<if condition="$show['todaysevents']">$vbphrase[todays_events]<else /><phrase 1="$vboptions[showevents]">$vbphrase[upcoming_events_for_the_next_x_days]</phrase></if>
    		</td>
    	</tr>
    </tbody>
    <tbody id="collapseobj_forumhome_events" style="$vbcollapse[collapseobj_forumhome_events]">
    	<tr>
    		<td class="alt2"><a href="calendar.php?$session[sessionurl]"><img src="$stylevar[imgdir_misc]/calendar.gif" alt="$vbphrase[calendar]" border="0" /></a></td>
    		<td class="alt1" width="100%"><div class="smallfont">$upcomingevents</div></td>
    	</tr>
    </tbody>
    </if>
    </table>
    <br />
    <!-- end what's going on box -->
    
    <!-- icons and login code -->
    <table cellpadding="0" cellspacing="2" border="0" width="100%">
    <tr valign="bottom">
    	<td>
    		<table cellpadding="2" cellspacing="0" border="0">
    		<tr>
    			<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_new.gif" alt="$vbphrase[contains_new_posts]" border="0" /></td>
    			<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_new_posts]</td>
    		</tr>
    		<tr>
    			<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old.gif" alt="$vbphrase[contains_no_new_posts]" border="0" /></td>
    			<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_contains_no_new_posts]</td>
    		</tr>
    		<tr>
    			<td><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_old_lock.gif" alt="$vbphrase[a_closed_forum]" border="0" /></td>
    			<td class="smallfont">&nbsp; $vbphrase[forum_is_closed_for_posting]</td>
    		</tr>
    		</table>
    	</td>
    	<if condition="!$show['guest']">
    		<!-- member logout -->
    		<td align="$stylevar[right]"><a href="login.php?$session[sessionurl]do=logout&amp;u=$bbuserinfo[userid]"  onclick="return log_out()"><phrase 1="$bbuserinfo[username]">$vbphrase[log_out_x]</phrase></a></td>
    		<!-- end member logout -->
    	</if>
    </tr>
    </table>
    <!-- / icons and login code -->
    
    $footer
    </body>
    </html>
    ________________________________________________________________


    تمپليت forumhome_forumbit_level2_post

    کد:
    <tr align="center" dir="rtl">
    	<td class="alt2"><img src="$stylevar[imgdir_statusicon]/forum_$forum[statusicon].gif" alt="" border="0" /></td>
    	<td class="alt1Active" align="$stylevar[left]" id="f$forum[forumid]">
    		<div dir="rtl" align="right">
    			<a href="forumdisplay.php?$session[sessionurl]f=$forum[forumid]"><strong>$forum[title]</strong></a>
    			<if condition="$show['browsers']"><span class="smallfont">(<phrase 1="$forum[browsers]">$vbphrase[x_viewing]</phrase>)</span></if>
    		</div>
    		<if condition="$show['forumdescription']"><div dir="rtl" align="right" class="smallfont">$forum[description]</div></if>
    		<if condition="$show['forumsubscription']"><div class="smallfont"><strong><a href="subscription.php?$session[sessionurl]do=removesubscription&amp;f=$forum[forumid]">$vbphrase[unsubscribe_from_this_forum]</a></strong></div></if>
    		<if condition="$show['subforums']"><div class="smallfont" style="margin-top:$stylevar[cellpadding]px"><strong>$vbphrase[subforums]</strong>: $forum[subforums]</div></if>
    	</td>
    	<td class="alt2" nowrap="nowrap">$forum[lastpostinfo]</td>
    	<td class="alt1">$forum[threadcount]</td>
    	<td class="alt2">$forum[replycount]</td>
    	<if condition="$vboptions['showmoderatorcolumn']">
    	<td class="alt1"><div class="smallfont">$forum[moderators]&nbsp;</div></td>
    	</if>
    </tr>
    $childforumbits
     
  19. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
  20. mohammad_1ta

    mohammad_1ta Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    310
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    اين كار ها رو از منوي آدمين تو قسمت language هم ميشه با يك دكمه درست كرد ;)
     
  21. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    62
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    چرا تاپيك رو كوت ميكني؟

    سرم گيج رفت
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی