آژانس هواپیماییipop

چند سوال مهم و ..

شروع موضوع توسط bebakhshid ‏4 ژوئن 2007 در انجمن Visual Basic.Net

  1. bebakhshid

    bebakhshid کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2003
    نوشته ها:
    43
    تشکر شده:
    0
    سلام

    1-
    است به صورت پولي در گريد نمايش داده شود؟ currencyچه جوري ميتونم كاري كنم كه يكي از فيلد هايم كه
    فيلد من در db نوع پولي ياcurrency هست اما در grid تكست نمايش ميده؟

    2-اين چه ايراديه؟
    An unhandled exception of type 'System.Runtime.InteropServices.COMException' occurred in mscorlib.dll

    Additional information: Old format or invalid type library.

    -3ميشه راجع به اتوماسيون ثوضيح بدين و چند مثال بزنين؟اين استفاده از اشياي com چه جوريه و مثلا من درباره mediaplayer داخل help خود wmp هيچي پيدا نكردم؟كه اين كدشه اما؟؟؟؟؟؟؟؟
    Dim x As WMPCore.IWMPControls
    x=CType(CreateObject("WMPCore.IWMPControls"), WMPCore.IWMPControls)
    Dim a As Double
    x.play()
    MsgBox(a)
    x.Quit()
    4-راجع به پروژه توزيع شده ميشه توضيح بدين؟
     
  2. barchasbsaz
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak تبلیغات در گوگل