آژانس هواپیمایی
pop up

چگونه در ASP.NET2 از Timer استفاده کنم ؟

شروع موضوع توسط amir_3d_mad ‏22 سپتامبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    میخوام بعد از گذشت مدت زمان معینی ، به یه صفحه دیگه از سایت منتقل بشیم .
    فک کنم تو ASP.NET2 چنین امکانی وجود داشته باشه .
    لطفا کمکم کنید .
     
  2. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    با html میتونین :

    کد:
    <META HTTP-EQUIV="refresh" content="10;URL=newpage.htm"> 
    
    

    به جای 10 ، هر مقداری که مد نظر هست قرار بدید. واحدش ثانیه هست
     
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    بزا استفاده ار timer هم باید از ajax استفاده کنید
     
  4. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    میدونم باید از Ajax استفاده کنم .
    ولی نمیدونم چطوری !
    یعنی من که سایتم رو با ASP.NET کار کردم چطوری میتونم از Ajax در اون استفاده کنم ؟
     
  5. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    همونطور که دوستمون گفتن میتونین از تگ META استفاده کنین .
    برای آژاکس هم... کاری که شما میخواهین بکنین نیاز به هیچ ارتباطی بین سرور و کلاینت نیست فقط نیاز به یک جاوا اسکریپت هست که کار رفتن به یک صفحه ی دیگه رو انجام بده. مثلا :
    کد:
    <body>
    <script language=javascript>
    function doRedirect(url)
    {
    	document.location = url;
    }
    setTimeout("doRedirect('http://google.com')",5000,"JavaScript");
    </script>
    </body>
    
    که اینجا مقدار مکس 5 ثانیه هستش.
     
  6. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    آخه من میخوام بعد از گذشت مدت زمان معیین یه شرطی رو بررسی کنه و بعد از اون به صفحه دیگه منتقل بشه !
    واسه همین فک کنم Ajax بهتر باشه ! :hmm:
    فقط مشکلم اینجاست که وب سایت من از اول بر پایه ASP.NET 2 هستش یعنی ASP.NET AJAX-enabled Web site
    رو انتخاب نکرده بودم . :f34r:
    واسه همین موقع استفاده از کنترل های Ajax تو صفحات وب سایتم ، Error میده و اونا رو اجرا نمیکنه !
    نمیدونم چیکار باید بکنم . :(
     
  7. boxilink
  8. cotgnx

    cotgnx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2005
    نوشته ها:
    617
    تشکر شده:
    195
    مشکلی نیست . تو هر صفحه که میخوایی از کنترل های Ajax استفاده کنی یه دونه script manager بنداز توش !
     
  9. Sama01

    Sama01 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 جولای 2005
    نوشته ها:
    387
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اگر شرط شما مربوط به queryString باشه، می‌تونید با javaScript هم کار کنید. فقط کافی با تقسیم URL ارسالی به صفحه، مقادیر queryString را با پرازش متن، جدا کنیم و مقدار مورد نظر را انتخاب و بر اساس آن مرورگر را به صفحه‌ای خاص هدایت کنیم.
    اگر شرط خود را بیان کنید، شاید بهتر بتوان کمک کرد.
     
  10. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    اتفاقا مشکل داره . زیادم مشکل داره .
    ببین امیر جان برای تبدیل یک وب سایت به وب سایت Ajax لازمه در فایل web.config تغییرات زیر رو انجام بدی :

    دقیقا بعد از تگ باز <configuration> عبارت زیر رو اضافه کن :
    کد:
    <configSections>
        <sectionGroup name="system.web.extensions" type="System.Web.Configuration.SystemWebExtensionsSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
          <sectionGroup name="scripting" type="System.Web.Configuration.ScriptingSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
              <section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>
            <sectionGroup name="webServices" type="System.Web.Configuration.ScriptingWebServicesSectionGroup, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
              <section name="jsonSerialization" type="System.Web.Configuration.ScriptingJsonSerializationSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="Everywhere" />
              <section name="profileService" type="System.Web.Configuration.ScriptingProfileServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication" />
              <section name="authenticationService" type="System.Web.Configuration.ScriptingAuthenticationServiceSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication" />
            </sectionGroup>
          </sectionGroup>
        </sectionGroup>
      </configSections>
    
    سپس بلافاصله بعد از تگ باز <system.web> عبارت زیر رو وارد کن

    کد:
    <pages>
          <controls>
            <add tagPrefix="asp" namespace="System.Web.UI" assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          </controls>
        </pages>
    <compilation debug="false">
          <assemblies>
            <add assembly="System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          </assemblies>
        </compilation>
    
        <httpHandlers>
          <remove verb="*" path="*.asmx"/>
          <add verb="*" path="*.asmx" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add verb="*" path="*_AppService.axd" validate="false" type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" validate="false"/>
        </httpHandlers>
    
        <httpModules>
          <add name="ScriptModule" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
        </httpModules>
    
    و در نهایت قبل از تگ بسته </configuration> عبارت زیر رو وارد کن:

    کد:
    <system.webServer>
        <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
        <modules>
          <add name="ScriptModule" preCondition="integratedMode" type="System.Web.Handlers.ScriptModule, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
        </modules>
        <handlers>
          <remove name="WebServiceHandlerFactory-Integrated" />
          <add name="ScriptHandlerFactory" verb="*" path="*.asmx" preCondition="integratedMode"
               type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add name="ScriptHandlerFactoryAppServices" verb="*" path="*_AppService.axd" preCondition="integratedMode"
               type="System.Web.Script.Services.ScriptHandlerFactory, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35"/>
          <add name="ScriptResource" preCondition="integratedMode" verb="GET,HEAD" path="ScriptResource.axd" type="System.Web.Handlers.ScriptResourceHandler, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" />
        </handlers>
      </system.webServer>
    
    یه تگ <compilation> قبلا داشتی که یادت باشه اونو پاک کنی

    حالا دیگه براحتی ScriptManager و UpdatePanel رو اضافه کن و حالشو ببر :)
     
  11. amir_3d_mad

    amir_3d_mad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    amin_lili جان خیلی ممنون .
    واقعا لطف کردی .
    نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم .
    اینو تیت میکنم و اگه بازم به مشکل داشتم مزاحم میشم .
    از بقیه دوستان هم ممنون .
     
  12. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    قابل نداشت دوست عزیز .
     
  13. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    البته مشكل آژاكس شما با ويرايش وب كانفيگ حل ميشه ولي من درست متوجه نشدكم شما ميخواي روي سرور اين كار رو مدريت كني ؟ فكر نميكنم اين كار مقدور باشه و اگر هم به صورتي مقدور باشه مطمئنم كه معقول نيست . شما سعي كنيد اين كار رو به صورت كلاينت سايد و با استفاده از جاوا اسكريپ انجام بديد !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right