آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

چگونه پروژه خود را زيباتر كنيم؟!

شروع موضوع توسط parsbin ‏14 مارس 2006 در انجمن Visual Basic 6

  1. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    براي شكل دادن به فرم و پروژه چطور و با چه ابزاري بايد عمل كرد.
    مثلا برنامه زير كه با وي بي نوشته شده.
    چطور سازنده اون رو به اين شكل درآورده؟

    [​IMG]
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    خب ابتدا در یک برنامه طراحی مثل فتوشاپ معمولا همه اسکین رو میکشن و بعد با استفاده از API میگن که بطور مثال قسمتهای قرمز رنگ اون اسکین بریده بشه تا یک شکل زیبا و با لبه های گرد بوجود بیاد.
     
  3. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
  4. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    activeSkin
    SkinCraft
    ------
    تازه فقط زیبا سازی کافی نیست .... قیافش قشنگ باشه ولی ایراد داشته باشه بدرد نمیخوره
    قبل اینکه برنامه بنویسید اول یه بار تجزیه تحلیل کنید برنامتون رو کلا
    بعد شروع به نوشتن کنید... معمولا اینو خیلی میگن ولی کو گوش شنوا[​IMG]
     
  5. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    اينا كه دوستان گفتن هم مي شه و از طرفي اينا هم خوبه:
    XPSuite v4.0
    XP Suite 2.1.5
    و عشق من ! حرفه اي ترين و بهترين و قوي ترين و زيبا ترين و كاربردي ترين و گرون ترين و پر طرفدار ترين و ...ترين كامپوننت:
    Codejock Xtreme SuitePro
    قفط سايتشو ببينيد و حال كنيد
    هميشه در به در دنبال آخرين نسخه هاشم ! خوشحالم كه هفته پيش آخرين نسخشو گير آوردم !
     
  6. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    activeSkin
    SkinCraft
    اينها كجا قرار دارند؟
    سوال ديگه اين كه چطور button ها رو تغيير شكل بديم.
    در برنامه بالا كه تصويرش رو گذاشتم با قرار گرفتن موس رو دكمه ها شكل اونها عوض ميشه همين طور با كليك
    cracki جان
    اينهايي رو كه گفتي رو از كجا گير بياريم؟
    ممنون
     
  7. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام
    ببين اون كار رو معمولا توسط كد نويسي انجام ميدن( اگه دقت كني از command button استفاده نكردن بلكه از pic يا ليبل يا ... استفاده كردن و كد نويسي مخصوص اون رو انجام دادن ) يا دكمه رو توي حالت گرافيك ازش استفاده ميكنن
    توي گوگل سرچ كني كد هاي جالبي پيدا ميشه

    اميدوارم كمك كنه
     
  8. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    سلام
    منم اومدم پس اینا رو ببینین

    http://www.skincrafter.com/skingal.php

    فقط دوتا عیب داره یکی کرک نشده هنوز دوم هم که منو سمت راست ساپرت نمیکنه

    از دوستان خواهش دارم لینک نرم افزارم بزارن تا بقیه هم استفاده کنن:eek: :eek:
    ممنون
    سعید
     
  9. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    این برنامهCodejock Xtreme SuitePro
    فابلیت سمت راست گذاشتن منوها رو هم داره
    اگه داره لطف کنی لین کرکش برام بفرستی ممنون میشم
    در ضمن لینک دانلود اون دوتا دیگه هم بزاری بازم ممنون میشم
     
  10. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
  11. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ایول ! من عاشق این تاپیک شدم ! ... ادامه بدید که بد جور دارم حال میکنم :D همه جوره هم ساپورت مدیریتی میشه این تاپیک :D
     
  12. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,344
    تشکر شده:
    1,314
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    این سورس کد رو چندوقت پیش دان کردم...:happy:
     

    فایل های ضمیمه:

    • jcForms.zip
      اندازه فایل:
      22.6 KB
      نمایش ها:
      66
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    این سایت www.vbaccelerator.com خیلی خوب بود ! سراغ ندارید دیگه این مدلیا ؟
     
  15. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
  16. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    اينو اتفاقا من ديروز ديدم.
    و كامپوننتش رو هم دانلود كردم.
    ولي اون شماره سريال رو كجا بايد وارد كنيم؟
     
  17. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    سلام
    ببخشيد من نديدم اينجارو
    خب حرف از مرام نامه بود و ممنوعيت كرك !! لينك بدم؟
    h++p://rapidshare.de/files/14695181/Codejock_Xtreme_SuitePro_v9.81.rar.html
    باقي هم با سرچ پيدا مي كنيد
     
  18. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    من تو برنامه هام از اسکین تا حالا استفاده نکردم . با این روش هم حال نمیکنم مگر اینکه اسکین هایی باحال باشه

    از خود استایل ویندوز xp استفاده میکنم . به نظر من قشنگ تره . برای استفاده از اسکین خود ویندوز از فایل manifest استفاده میکنم . از ایکون های 32 بیتی alpha دار استفاده میکنم . بوسیله رسورس ها .

    اگه بازم کنترل میخایی اینجا هم هست ولی موضوع تاپیک عوض نشه .;)


    http://www.developersdex.com/vb/default.asp
    http://www.zarr.net/vb/
    http://www.vbexplorer.com/VBExplorer/VBExplorer.asp
     
  19. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    راستی کرکی جان لینکت خرابه . اون فایل دلیت شده !!!
     
  20. saeed_vb

    saeed_vb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    650
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    همین ورا
    برو قسمت پروپرتیس کنترل بعدش قسمت کاستم فکر کنم تب آخریش باشه نوشته ریجستر کد.
    موفق باشی
     
  21. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    به ! اختيار داريد ! كاملا لينك سالمه !
    You have requested the file Codejock_Xtreme_SuitePro_v9.81.rar (14021 KB). This file has been downloaded 938 times already
    خدايي بهترين كامپوننت دنيا براي وي بيه كه من ديدم ! (تعصب شديد !)
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی