nexpay

چگونگي ايجاد آرشيو موضوعي درختي با جاوا اسكريپت؟

شروع موضوع توسط ali. ‏26 ژانویه 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    من ميخوام آرشيو طولاني كتگوري ها رو با استفاده از منو هايدرختي جاوا اسكريپت جمع و جور كنم چطوري ميشه اينكارو كرد؟

    مثال:

    + روز نوشت ها
    + ماه نوشت ها
    + سال نوشته ها
    ---- امسال
    ---- پارسال
    ---- هر سال
    + يا هر چيز ديگه اي
    + هفته نامه

    كي ميتونه كمكم كنه؟ :blush:
     
  2. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    این به اینجا ربط نداره ، ولی برات توضیح میدم
    ابتدا کد جاوای زیر رو قبل از تگ <head/> بذارید
    کد:
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    function show(Down) {current=(document.getElementById(Down).style.display == "none") ? "block" : "none";document.getElementById(Down).style.display = current;}
    </script>
    بعد حالا اون تگی رو که برای نمایش زیر موضوع ها استفاده میشه رو پیدا کن و کد های زیر رو جایگزینش کن
    HTML:
    <div id="cat_<$MTCategoryID$>" style="display:none">
    Sub Category Tag
    </div>
    البته به جای Sub Category Tag تگ مناسب زیر موضوع ها رو بذار (من نمی دونستم :blush: )
    برای اینکه یه لینک هم براش درست کنی :
    HTML:
    <a href="javascript:get_layer('cat_<$MTCategoryID$>');">نشون بده !</a>
    البته باید همه این ها رو در حلقه تگ های موضوعی امتی درست قرار بده
     
  3. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    از كمكتون خيلي ممنونم.

    ولي متاسفانه من متوجه منظورتون نشدم.
    ميشه بيشتر توضح بدين و كد رو كامل اينجا قرار بدين؟
     
  4. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    من هر كاري ميكنم موفق نميشم.
    يكي نيست به كمك من بياد و يك كد كامل و درست و حسابي ارائه بده؟
     
  5. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    الو .
    اين عزيز خان كجاس؟
    فكر كنم جواب منو فقط ايشون داشته باشه.
    من از تگ هاي فوق استفاده كردم ولي هيچ فايده اي نداشت و در ريبايل ارور ميده.
    فكرك كنم كلا روش بالا اشتباه باشه.

    يكي جواب منو بده...
     
  6. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  7. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    مشكلم اينه كه اين كد بالا پر مشكله.

    من يك كد ديگه ميخوام كه بدون هيچ زحمتي وارد فالبم كنم و ازش جوا بگيرم.
    لطفا در مورد كد هاي بالا صحبت نكنبد. چون پر مشكلن.
    يك كد تست شده صحبح ميخوام.
    متاسقانه من از كد هاي كتگوري هاي ام تي 3 زياد سر در نميارم واسه همين اينو ميپرسم.
     
  8. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    شما مشکلت فقط اينجوري حل ميشه که بري يه کد کامل خودت پيدا کني از اينترنت اينجا بذاري، بعدش ملت MTilize کننش برات، کلمه MTilize رو خودم ساختم. اينجوري که شما تاپيک زدي دو تا موضوع مخلوط شده با هم کسي حال نداره حلش کنه :)
     
  9. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    منظورت اينه كه كد جاوا اسكريپتشو اينجا بزارم؟
    اگه اين كد رو بخواي كه كاري نداره همه جا ريخته.
    واسه همين اينجا نگذاشتم.
    ولي بهتره همين كارو كنم.شايد مشكل اينطوري حل بشه.
     
  10. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    بله دقيقا، در ابتداي تاپيک هم ظاهر مشکلت اينه که اون کد جاوا سرهم نميشه يا درست جواب نميده، اگر اسکريپتشو پيدا کني و بذاري ميشه ازش يه قالب در آورد.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal