آژانس هواپیماییexchanging

کد مربوط به وضعیت یاهو

شروع موضوع توسط www.didani.net ‏22 ژانویه 2010 در انجمن PHP

  1. www.didani.net

    www.didani.net کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    کد مربوط به وضعیت یاهو عمل نمی کنه کسی کدی داره که مشکلم را حل کنه؟
     
  2. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
  3. www.didani.net

    www.didani.net کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    مرصی دوست عزیز

    دکمه تشکر این فرم کجاست؟

    ضمناً آیا کد کلی دستور را دارید؟
     
  4. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    جناب didani.net شما اگر برای فروشگاه سازتون میخواهید کد زیر رو توی جای مناسب توی قالبتون کپی کنید

    {literal}
    <!-- Begin ParsTools.com ?Yahoo Status --><script language="javascript" src="http://www.parstools.net/yahoo_status/?id=p30wallpaper&type=18"></script><!-- End ParsTools.com Yahoo Status -->
    {/literal}

    به جای کلمه p30wallpaper هم id خودتون رو بنویسید
    به همین راحتی
     
  5. www.didani.net

    www.didani.net کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    مرصی ولی کد PHP منظورم بود
     
  6. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    PHP:
    <?php

    #### put your yahooid here
    $yahooid='ID SHOMA';

    ######################

    $api "http://opi.yahoo.com/online?u=".urlencode$yahooid )."&m=t&t=1";

            
    $response = @file_get_contents$api );



            if( 
    $response == "01" )
            {
                echo 
    'ONLINE';

            } else

            if( 
    $response == "00" )
            {
                echo 
    'OFFLINE';
            } else

            {
                echo 
    'ERROR';
            }
            
    ##END
    ?>
    اين ساده ترين فرم ممكن هستش. ميتونيد به جاي عبارات ONLINE و OFFLINE، با دستور echo يه عكس توي صفحه نمايش بديد.
    ميشه همين دستورات را بصورت تابع يا كلاس نوشت و در صفحات include كرد.

    مشكلي بود بفرماييد.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    يادم رفت بگم، اگه قراره آيدي ياهو را داخل خود اسكريپت تعريف نكنيم و آيدي از بيرون گرفته بشه (مثلا فرم يا متد POST و GET) لازمه كه حتما جهت رعايت امنيت از eregi براي چك كردن ورودي استفاده كنيد.
    فرض كن $ID را از طريق متد POST/GET (فرم) گرفتي. اون وقت:
    PHP:
    if( eregi("^[A-Za-z0-9._]+$"$ID ) )
            {
                
    $yahooid $ID;
            } else
            {
                die( 
    "Your Yahoo ID IS Incorect !" );
            }
    اوكي؟
     
  9. mej

    mej کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2008
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0

    سلام اگه امکانش هست یه کوچولو درباره یه قرار دادن عکس به جای online و offline توضیح بدید ممنون میشم
    :D:rolleyes:
     
  10. hamedmohamadi

    hamedmohamadi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2009
    نوشته ها:
    524
    تشکر شده:
    49
    محل سکونت:
    تهران
    دوست عزيز اگه دوست داشتي اينجارم نگاه كن شايد به درد خورد
    www.irtoptools.ir/ys