کسی می تونه همچنین برنامه ای بنویسه؟

شروع موضوع توسط yehnafar ‏7 اکتبر 2005 در انجمن برنامه نویسی

  1. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آقا من برای تزم باید با یه نرم افزار کوفتی کار کنم که خیلی بوقه کلا چیز مزخرفیه. خروجی این نرم افزار یه فایل از جنس تکسته (به نام: "Result" -بدون پسوند) و تو فواصل زمانی مشخص هم (در اصل بعد از یه تعداد تکرار-iteration- مشخص) اطلاعات خروجی رو روی همین فایل overwrite می کنه.

    حالا من می خوام اگه بشه به برنامه ای نوشت که مثلا هر یک ساعت یکبار ( از شروع اجرای برنامه) بره و این فایل result رو بخونه و به یه نام «جدید» دوباره write اش کنه. مثلا به شکل result001، result002، و ... . تا در واقع خروجی برنامه رو در طی زمان بشه در اختیار داشت.

    یه چیز هم بگم که چون run این نرم افزار توی CASE یی که من باید اجرا کنم حدود 4-5 روز طول میکشه عملا این که بشینم پای برنامه و هر یک ساعت یکبار خودم اون فایل رو RENAME کنم غیر ممکنه!:wacko:

    حالا جوونمردی هست که بتونه منو کمک کنه تو این مورد؟ خدا ایشالا بلای تز سرتون نیاره. :( :(
     
  2. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    برنامه رو با چی نوشتی؟
    این که کاری نداره!
     
  3. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    برنامه رو من ننوشتم. این مثلا یه نرم افزار مهندسی آبه که من فقط باید با اون یک case رو شبیه سازی کنم در واقع.

    برای همین فرقی نمی کنه که به چجه زبونی اون کاری یگکه بالا توضیح دادم انجام بشه. فقط نیاز هست که همچین کاری انجام بشه. حالا یا با فورترن یا یا سی پلاس یا وی بی یا هر زبون دیگه ای. منتها من خودم کمی فرترن بلدم ولی راستش نه در این حد! ( منظورم استفاده از از تابع زمانه که اصلا نمی دونم داره یا نه؟ و اینکه سر مثلا هر x ساعت این کار رو بکنه. ) :wacko:
     
  4. programmer

    programmer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    فکر کنم تا حالا مشکلتون حل شده باشه.
    با یه زبان ویژوال مثلآ دلفی خیلی راحت میشه از یه تایمر استفاده کرد که هر 1 ساعت یک بار اجرا بشه و با استفاده از دستور CopyFile هم میشه اون فایل رو با یه نام دیگه ذخیره کرد.
     
  5. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    من چند برنامه نوشته ام در c++ میتونی با کمی تغییر استفاده کنی
    این هم لینکش:
    http://bitasoft.topcities.com/all_folders/fa_pages/c_prg_samples/index.htm
    ویک برنامه هم نوشته ام که در یک زمان خاص کار خاصی انجام می دهد.
    و یک برنامه ساده هم نوشته ام که می تواند یک فایل ایجاد کند و حتی نام فایل را از ورودی بگیرد.
    البته در ++c نوشته شده.
    امیدوام به کار بیاید.
     
  6. HACKER_BEREFIN

    HACKER_BEREFIN کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2004
    نوشته ها:
    13
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزیز شما برای تغییر نام میتونید نام بعدی رو داخل یه فایل دیگه ذخیره کنی و بعد از اون برای ذخیر استفاده کنی ..
    مثلا فایل شما که result باشه فایل بعدی میشه result001 این اسم رو داخل یه فایل ذخیره کن و و برای ذخیره بعدی از این نام استفاده کن ...
    حالا برای تولید این نام کاری نداری شما سه کارکتر ( یا هرچندتا که خودت میدونی ) آخر را انتخاب کن و با 1 جمع کن و دوباره ذخیره کن .
     
  7. footbal
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    عزيز اين هم برنامه هم سورش
    براي دوستان :چون نميدونستم اكسس فايل رايت پروتكته يا نه از قابليت باز كردن بصورت شير استفاده كردم كه برنامه هم گير نده
    :cool:
     

    فایل های ضمیمه:

zarpopخرید بک لینک