دمش گرمعجب یاغی بدردبخوری داشتیم خودمون خبر نداشتیم!
ممد دانشگر رو میگم!
اگر اون پنالتی صد در صد روی اسماعیلی گرفته میشد شک نکن همون نیمه اول کارشون تموم میشد و بیشتر گل میزدیم..الان که هایلایت بازی رو تماشا کردم بیشتر به این پی بردم که تیم مقابل هیچ حرفی برای گفتن نداشت .
من هنوز از این ناراحتم که چرا بازیکنان بی دقتی و بعضا خودخواهی کردند و همون نیمه اول چارتاییشون نکردیم تا دیگه کارشون یکسره بشه و دیگه به شرایط نیمه دوم و وقت اضافه نکشه .
هرچند بازم تاکید میکنم با وجود بی دقتی بازیکنان اگه داور مزدور و $&xCst اون پنالتی صد درصدی روی فرشید رو گرفته بود بدون شک چهارتایی میکردیم در ۴۵ دقیقه اول و خلاص
بازم شانس آوردیم که تلفات خیلی سنگین ندادیم چون بازیکنان تیم مقابل به جای فوتبال کردن فقط اومده بودن واسه زدن. یعنی احساس میکنم بهشون گفته شده بود که برید با خیال راحت با لگد و مشت و آرنج بزنید. مخصوصا بازیکنانی مثل علی کریمی و دیاباته و قایدی رو که میدونستن مصدومیت کهنه دارن ، میزدن که از کار بندازن. جالبه اعضای آسیب پذیر بازیکنان مصدوم مارو خوب میشناختن. داورم فقط با اون لبخند احمقانه و مسخره از کنار تمام این خطاها میگذشت .کارهای اون بازیکن شماره هشتاد و هشتشون اخراج صد در صد داشت که کسی بهش توجهی نکرد.اگر اون پنالتی صد در صد روی اسماعیلی گرفته میشد شک نکن همون نیمه اول کارشون تموم میشد و بیشتر گل میزدیم..
ولی لذت این برد اینه که با حمایت داورم نتونستن نتیجه بگیرن..
کلا نیمه اول یک شوت به سمت چارچوب داشتن
چند روز زمان میبره تا آروم بشن و فعلا از این حرکات ازشون زیاد دیده میشه.یادم نمیره که مهمترین اخبار سایت ورزش3 اونجا که خبرها اتومات عوض میشن اولین خبرش، در مورد اراده ای برای قهرمان کردن استقلاله از زبان سرمربی تیم رقیب!
سایت ورزش 3 ممنون که ذات خودتو نشون دادی..
در جواب اون بنده خدا هم که در توهم بسر میبره باید گفت اون اراده تا الان برای قهرمان کردن شما بوده چند روزیه ذهنش مشغول ویلتموسه...دیگه به بزرگی خودتون ببخشید حامی تون سرش شلوغه
بازی در وقتهای قانونی و اضافه با نتیجه 2-2 مساوی به پایان رسید !
تاجیهای اصیل با تعداد گلهای ضربات پنالتی کری نمیخونن !
یادمون نره که استقلال منصوریان در وقتهای قانونی+اضافه 3-2 پیروزی برانکو رو برده بود !!
سناریوی اینا این بود که بازی به تعویق بیافته تا مثل هر سال بعد از پایان لیگ استقلال ضعیف بشه و بازیکنان اصلی برن و تیم بره تو حاشیه و مشکلات مالی و مدیریتی و ... بعد بیان با یه استقلال ضعیف شده بازی کنن که تیرشون بدجور به سنگ خورد و این توطئه با یک سوتی که یکی از بین خودشون داد با شکست مواجه شدزورشون زدن دیگه
پنالتی اسماعیلی نگرفتن !
خطای صد در صد روش نگرفتن توپ رفت تو گل !
این بازی 3-1 باید میشد
نه 6-3 :-دی
حالا با این همه بی عدالتی در زمین بازی و بیرون زمین
میان میگن تاجی های اصیل کوری نمیخونن !!!
تو پست یحیی هم معلوم شد درخواست تعویق بازی رو یحیی داده
اما رسانه های لنگی علیه فرهاد جبهه گرفتن
نگرفتن ! شما ول کردین ! وگرنه اون 4 برد متوالی در دربی تاریخیه و ارتباطی با 4 اونها نداره !!به صورت کاملا جعلی 4 ( 4برد متوالی ) را ازمون گرفتن
منتقد فرهاد هستماون ۴ تا ابد جاش میسوزه و تا آخر دنیا دردش خوب نمیشه .یه چهار هم داریم که خود فرهاد باهاش داغشون کرد که جا و سوزش اونم تا ابد باقی میمونه![]()
فعلا این اولیشمنتقد فرهاد هستم
اما روحیه اش برای دربی به شدت بالاس
فکرکنم خالق جدید سوبله چوبله بشه
من میگم کری خوندن با تعداد گلهای ضربات پنالتی پایین آوردن اعتبار تاجه !!!میان میگن تاجی های اصیل کوری نمیخونن !!!