آژانس هواپیماییexchanging

کمک .... بعد از نصب دوباره ی ویندوز .. درایوهای هاردم جابجا شدن..!!!!!!!!!!!

شروع موضوع توسط afshin_electronic ‏9 دسامبر 2005 در انجمن ویندوز

  1. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    سلام ..

    برم سر اصل مطلب ..
    امروز صبح حوس کردم ویندوزم رو پاک کنم ... سی دی بوت ویندوز گذاشتم و بالا اومدم ... پارتیشن ویندوز رو پاک کردم ... و ری استارت کردم ... بعد روی قسمت پارتیشن بندی نشده ... پارتیشن جدید ساختم و ویندوز رو روش نصب کردم ... ولی توی ویندوز که رفتم .. دیدم اسم همه ی درایو هام جابجا شده ... درایو ویندوزم .. شده I: که حتی بعد از درایو سی دیمه....

    قبلا یه دستور رجیستری ویندوز بلد بودم که میشد اسم درایوها رو جابجا کرد ... ولی اصلا یادم نمیاد !!!


    لطفا اگر راهی به نظرتون میرسه که اسم درایو هام رو به حالت اولش بر گردونم بگید .....دارم دق میکنم.. :( :( :( :( :(
     
  2. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    پارتیشن مجیک یه قسمت drive latter داره که دقیقا همین کارو برات انجام میده
     
  3. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    مرسی ... الان تستش میکنم...
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    تو خود ويندوز هم امکاناتي هست واسه اينکار !
    ادمينيستريتيو تولز تو کنترل پنل !
     
  5. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ادمينيستريتيو تولز -> کامپيوتر منجمنت -> ديسک منجمنت !
    راست کليک و چنج درايولتر !
     
  6. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    نه ... فایده نداره .... اون حروفی رو که سی دی و دی وی دی رامم بر داشتن رو نمیزاره عوض کنم .... تازه ... وقتی میخوام درایو ویندوز رو C: بکنم ... میگه که اگر همچین کاری بکنی ... کامپیوترت بوت نمیشه ...!!!!!:(
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    مرسی ... با این مشکل عوض کردن اسم درایو های سی دی و دی وی دی برطرف شد ... ولی برا درایو ویندوز میگه که نمیشه ...!!!:(
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب آره ! جايي که ويندوز نصبه رو نميتوني عوض کني خو
     
  10. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اون موقع که پارتيشن رو پاک کردی نبايد ريستارت ميکردی تا اسم drive ها به هم نريزه !
     
  11. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    اون که اصلا امکان نداره عوضش کرد ;) یه ویندوز عوض کردن روی دستت مونده
     
  12. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    قبوله ... حرفی ندارم که ویندوزمو دوباره عوض کنم .... فقط بگید که چیکار کنم که درایو هام سر جای خودشون برگرده..!!!!!:( :( :(

    خدایی خیلی زایست که درایو ویندوز آدم :I باشه..!!!!:( :(
     
  13. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    خب این مشکل به این دلیله که فایلهای بوت ویندوز (NTDETECT.COM و ntldr و boot.ini ) روی درایو c یا همون درایوی که active هست قرار دارند ولی شاخه ویندوز و مابقی چیزهاش در یک درایو دیگه که مثلا برای شما I هست و به نظر من باید موقع نصب ویندوز در ستاپ نصب ویندوز جایی که از شما خواسته میشه که درایو مقصد رو برای نصب ویندوز روی اون انتخاب کنید پارتیشن C رو انتخاب کنید و اگر جای کافی روی این پارتیشن ندارید پس باید از ستاپ خارج بشید و در برنامهای مثل پارتیشن مجیک اون پارتیشن مورد نظرتون رو که میخواهید ویندوز روی اون نصب بشه Active کنید و دوباره وارد ستاپ ویندوز بشین و درایو C رو که درایو Active خواهد بود رو انتخای کنید در این صورت کلیه فایلهای مربوط به ویندوز روی درایو C نصب خواهند شد و تحت ویندوز هم همون C خواهد بود
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    [​IMG][​IMG][​IMG]