آژانس هواپیمایی
pop up

کمک در استفاده از سوکت

شروع موضوع توسط vaheb ‏6 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    با سلام من برنامه باید بنویسم که از دومین های .Asia بتونه Whois بگیره و این کار سختیه . مرتضی گقت با socket از یکی از سایت هایی که خودشون با PHP whois میگیرن استفاده کنم . مثل asiaregistry.com کسی می تونه کمک کنه ؟ :f34r:
     
  2. hichkas021

    hichkas021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    189
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    No Where
    اول با پورت 80 به سایتش وصل شو :
    PHP:
    $fp fsockopen("domain-check.asiaregistry.com",80,$errn,$errs,30);
    بعد باید با متد POST اطلاعاتت رو بفرستی :
    PHP:
    $domain "something.hl";
      
    $poststrng "domain=".$domain;
      
    fputs($fp"POST /check.php?s=asiaregistry HTTP/1.1\r\n");
      
    fputs($fp"Host: domain-check.asiaregistry.com\r\n");
      
    fputs($fp"Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
      
    fputs($fp"Content-length: ".strlen($poststring)."\r\n");
      
    fputs($fp"Connection: close\r\n\r\n");
      
    fputs($fp$poststring "\r\n\r\n");
    حالا با fgets میشه صفحه رو حوند و توی 1 متغیر ذخیره کرد :
    PHP:
    while(!feof($fp)) {
       
    $tmp .=  fgets($fp1024);
      }
    حالا باید اطلاعات رو از توی این متغیر استخراج کنی (این دیگه با خودت...)
     
  3. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    مرسی اینو چک کردی ؟؟؟؟؟؟؟
    اینا چیه ؟: $errn,$errs
     
  4. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    کار نکرد . شایدم من نتونستم !!!!!! میشه شما که لطف کردی جزئیاتش رو هم تغییر بدی ؟ در ضمن این بخش چک کردن دومین .asia روی توی فرم هست :

    PHP:
    <input type="checkbox" checked="checked" value="asia" name="tld[]" />.asia
    باید اینو ارسال کرد
    PHP:
     tld[asia]
    . البته فکر می کنم .
     
  5. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    اینم کاری که من کردم :

    PHP:

    <?
    $fp 
    fsockopen("domain-check.asiaregistry.com",80,$errn,$errs,30);
    $poststring='tld[asia]';
    $domain "persiantools";
      
    $poststrng "domain=".$domain;
      
    fputs($fp"POST /check.php?s=asiaregistry HTTP/1.1\r\n");
      
    fputs($fp"Host: domain-check.asiaregistry.com\r\n");
      
    fputs($fp"Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n");
      
    fputs($fp"Content-length: ".strlen($poststring)."\r\n");
      
    fputs($fp"Connection: close\r\n\r\n");
      
    fputs($fp$poststring  "\r\n\r\n");

    while(!
    feof($fp)) {
       
    $tmp .=  fgets($fp1024);
      }

    echo 
    $tmp ;

    ?>

     
  6. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    سالار جان کجایی ؟؟؟؟؟؟ بیا به کمکم بشتاب .
     
  7. boxilink
  8. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    آقا من گیرم . :(
     
  9. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    چون گير بودي وقت گزاشتم
    PHP:
    <?

    if (!
    $fp = @fsockopen('domain-check.asiaregistry.com'80)){
                   echo(
    "error");
            } else {
                
    $query_str 'domainsBulk=persiantools&defaultTLD=asia';
                
    $output  "POST /bulk.php?s=asiaregistry HTTP/1.0\n";
                
    $output .= "Host: domain-check.asiaregistry.com\n";
                
    $output .= "User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007\n";
                
    $output .= "Accept: application/x-shockwave-flash,text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,image/jpeg,image/gif;q=0.2,*/*;q=0.1\n";
                
    $output .= "Accept-Language: ru,en;q=0.8,en-gb;q=0.5,en-us;q=0.3\n";

                
    $output .= "Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7\n";
                
    $output .= "Keep-Alive: 300\n";
                         
    $output .= "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded\n";
                
    $output .= "Content-Length: ".strlen($query_str)."\n";
                
    $output .= "Connection: keep-alive\n\n";
                
    $output .= $query_str;

                
    fputs($fp$output);

                while(!
    feof($fp)){
                    
    $recieved .= fgets($fp500);
                }
                   }
                 echo 
    $recieved ;

    ?>
    تست شده كار مي كنه
     
  10. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    مرسی حامد جان . بعدشم من کارت داشتم زنگ زدم جواب ندادی
    برای سیستم اینتخاب واحد .
    و اینکه کارت داشتم دیگه ! vaheb_online آی دی من هست .
     
  11. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    باز هم مرسی جواب داد ! متشکرم ! یه دنیا دوست دارم
     
  12. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اره گوشي silent بود شب زنگ بزني هستم
    ميل بزني هم حتما مي بينم
    قابلي هم نداشت
     
  13. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    مرسی حتما !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right