آژانس هواپیمایی
pop up

کمک فوری asp & my sql

شروع موضوع توسط hamid1395 ‏22 آپریل 2008 در انجمن asp , ASP.NET

  1. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام دوستان
    شرمنده من جستجو کردم ولی چیزی نفهمیدم

    من می خوام یه سری اطلاعات رو از فرم (asp)بگیرم و تو دیتابیس (sql server2005)بریزم که بعدا بازیابی کنم.
    ولی هر راهی رو میرم نمی شه
    من چه کدی رو باید توweb.config بزارم چه کدی تو پردازشگر فرم ؟

    من زیاد وقت ندارم
    ممنون میشم راهنمایی کنین
     
  2. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    کسی نیست منو راهنمایی کنه؟
    با ممبرشیپ کارکردم حالا می خوام یوزرها بتونن اطلاعات رو ویرایش کنن.
    چیکار کنم؟
     
  3. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلا م دوستان

    من این مشکلم رو چند جا گفتم ولی اصلا کسی جواب نداد.
    شاید چیز پیش پا افتاده باشه . ولی من بلد نیستم
    اشکال این فرم چیه؟هیچی تو دیتابیس نمی ریزه.
    دیتابیس من sql هست
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    من تا شنبه صبح وقت دارم.
     

    فایل های ضمیمه:

    • code.rar
      اندازه فایل:
      3.2 KB
      نمایش ها:
      1
  4. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    سرس برنامت (Default.aspx.vb) رو با این عوض کن :

    PHP:
     
    Imports System
    .Data
    Imports System
    .Data.SqlClient
    Partial 
    Class _Default
    Inherits System
    .Web.UI.Page
    Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
    Dim myConnection 
    As SqlConnection
    Dim myCommand 
    As SqlCommand
    myConnection 
    = New SqlConnection("server=localhost;uid=sa;pwd=;database=persia-d87b1d.site")
    myCommand = New SqlCommand("INSERT INTO test (ham, sad) VALUES('mah','shah' )"myConnection)
    myCommand.Connection.Open()
    myCommand.ExecuteNonQuery()
    myCommand.Connection.Close()
    End Sub
    End 
    Class
    نمیدونم چطور خودت نتونیتی پیدا کنی ، هه جا ریخته ! این یه نمونش http://www.startvbdotnet.com/ado/sqlserver.aspx

    در ضمن my sql با sql server فرقداره همینطور asp با asp.net اونطوری که شما سوال کردی بعید بود اگر جواب هم میگرفتی ;)

    به هرحال امیدوارم دیر نشده باشه
     
  5. hamid1395

    hamid1395 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    سلام دوست عزیز
    ممنون خیلی لطف کردی، نه تا عصر وقت دارم

    فقط الان یه مشکل دارم اونم این که چه جوری اطلاعات رو از تو فرم بریزم
    اسم فیلد هام company , teh هستند
     
  6. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    مثلا یه textbox داری به اسم textbox1

    بجای mah میذاری اونجا textbox1.text

    روی دکمه فرمتم دبل کلیک میکنی یه ایونت برات میسازه کد کدت رو کپی میکنی توی اون ایونته که وقتی در عمل روی اون دکمه کلیک کردی اتفاق ثبت بیفته !
     
  7. boxilink