منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

کمک: هارد کامپیوتر سوخت که حاوی فوق العاده مهم بود

bad_sectore

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2005
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
2
سلام.
من دیروز یه کیس از یه نفر گرفتم میخواستم براش پارتیشن بندی کنم و یه سری اطلاعات از هارد خودم براش بریزم!
هارد طرف 80GB IDE بود من وقتی وصلش کردم و کامپیوتر خودم و سیستم رو روشن کردم احساس کردم بوی سوختگی اومد! بعد که ویندوز بالا اومد هارد اون رو نشناخت هرکاری کردم!
دوباره به سیستم خودش وصل کردم بازم نشناختش!

لطفا کمک کنید اطلاعات داخلیش خیلی مهمه براش...
 

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,694
لایک‌ها
74
سن
34
محل سکونت
Iran-Tehran
این چیزایی که شما گفتی شک دارم نشانه های سوختن باشه
وصل هارد به برق و کابل آی دی ای هیچطوری نمیتونه باعث سوختنش بشه!!!
 

bad_sectore

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2005
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
2
نمیدونم خودمم تعجب کردم! ولی بعدش دیگه روی هیچ سیستمی هارد Detect نشده! حتی کابل IDE هم عوض کردم ولی هارد Detect نمیشه...
 

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,694
لایک‌ها
74
سن
34
محل سکونت
Iran-Tehran
خب دیتکت نشدن علامت خوبی نیست ولی بازم نمی تونیم بگیم سوخته
الان با همون سیستمی که در قبل کار میکرد هم دیتکت نمیشه؟ مطمئنی از اول سالم بوده؟
 

omidco2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2006
نوشته‌ها
641
لایک‌ها
2
احتمالا باید بدی که ریکاور کنن برات! البته detect نشدن نشونه بدیه! ولی باز هم قابل برگشت هست! منم هاردم 80 بود یه چیزی شبیه این شد. دادم همه اطلاعاتش رو برگردوندن!

البته هزینش یه کم زیاد شد ولی ارزش اطلاعاتش رو داشت! گیگی 1000 تومن. تبلیغاش همه جا هست ولی به جایی بده که وارد باشن دیگه.
 

bad_sectore

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2005
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
2
دوستان امروز رفتم پایتخت گفتن که ممکنه اگه ما برد رو عوض کنیم مشکل از سیلندراش باشه دوباره بسوزه!
حالا من قبلا یه هارد 80 مکستور دارم مثل همین هارده! سالمه فقط بدسکتور داره! میخوام بورد این رو با اون عوض کنم ! از کجا باید بفهمم که بهش میخوره ؟
 

bad_sectore

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2005
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
2
شرمنده من هرچی گشتم پارت نامبر پیدا نکردم از جفتش عکس گذاشتم ببینید میتونم بوردشون رو عوض کنم ؟
بعد اگه میشه برای وصل مجددش به کیس نیازی نیست کابلی چیزی دستکاری بشه که دوباره نسوزه ؟
 

bad_sectore

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2005
نوشته‌ها
302
لایک‌ها
2
شرمنده من هرچی گشتم پارت نامبر پیدا نکردم از جفتش عکس گذاشتم ببینید میتونم بوردشون رو عوض کنم ؟
بعد اگه میشه برای وصل مجددش به کیس نیازی نیست کابلی چیزی دستکاری بشه که دوباره نسوزه ؟

http://i39.tinypic.com/24gpo9f.jpg

http://i42.tinypic.com/svqd07.jpg
 
بالا