خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

کوئری فارسی (دریافت متغیر از طریق متد GET)

شروع موضوع توسط iranii ‏8 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. iranii

    iranii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    27
    با سلام
    من الان این کوئری رو برای نمونه دارم :
    از طریق متد GET میخوام از متغیری که میگیرم
    کوئری بگیرم اما نمیشه چون کاراکترهاش تبدیل میشه.

    مثلا الان سلام ارسال میشه که از دیتابیس
    در مورد سلام جستجویی انجام بشه اما تبدیل میشه به
    http://localhost/w.php?id=%D3%E1%C7%E3
    و هیچ نتیجه ای در بر نداره در صورتی که مثلا در چندین بخش
    در فیلدهای مورد نظر سلام قرار داده شده. حالا کافی همین
    کلمه به انگلیسی باشه انجام میشه.

    به چه صورت میشه این مورد رو حل کرد؟
    که با زدن کلمات و جملات فارسی هم نتایج رو بشه گرفت.

    البته در اینجا متد گت یا پست تفاوتی نداره.

    همچنین کلیشن فیلدها utf8_persian_ci هست و موقع ارتباط هم کوئری SET NAMES SET utf8 اجرا میشود.
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    در اين مورد نگران نباش. اگر اينطوري باشه بهتره - درست تره. چون كاراكتر ها به اصطلاح URL ENCODE ميشن. اگر تو فايل مقصد ازشون استفاده كني مشكلي پيش نمياد . يعني مرورگر هاي پيشرفته خودشون اينارو DECODE ميكنن. اگر نكردن با url_decode ميتوني اصلاح كني.

    ولي اينطوري درستشه.
     
  4. iranii

    iranii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 جولای 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    27
    خوب فقط موردی که هست الان هیچ نتیجه ای رو در برنمیگیره و الا موردی نیست از این نظر.
    مثلا من یک فیلد تاتیل دارم که یکی از محتواهاش "سلام" هست وقتی که
    به کوئری میگم برو جایی رو انتخاب کن که سلام هست کاری انجام نمیشه
    حالا کافی هست همین سلام به یه کلمه انگلیسی مثل Hello تغییر پیدا کنه
    تا انتخاب کنه و خروجی داده بشه.

    از تابع urldecode هم استفاده کردم باز هم نشد.
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    من كه نفهميمدم چي گفتي!‌ سواتم ضنگ ظده! يه ريزه واضح تر بگو ميخواي چي كار كني.
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    اگه query رو اینجا میذاشتی بهتر میشد علت مشکل رو فهمید منتهی راه حل احتمالاً اینه که به جای [...]GET_$ از
    کد:
    urldecode($_GET[...])
    استفاده کنی.
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    فك كنم منم همينو گفتم كه گفت نشد!
     
  8. خرید بیت کوین
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش