برگزیده های پرشین تولز

کیک توت فرنگی شکم پر را به این سبک درست کنید

nazanin zahra532

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 جولای 2016
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
3
سن
27
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C.jpg

کیک توت فرنگی شکم پر یک کیک فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت قلب تهیه می شود و داخل آن پر از توت فرنگی می باشد و می توانید آن را در عصرانه به همراه یک لیوان چای میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کیک توت فرنگی

کیک اسفنجی به شکل قلب (۶ تخم مرغی): یک عدد
کرم موسلین شکلاتی: به میزان لازم
فوندانت قرمز: ۳۵۰ گرم
فوندانت سبز: ۵۰ گرم
شکلات (ذوب شده): مقدار کمی
آب: کمی (برای چسباندن فوندانت)

مواد لازم کرم موسلین شکلاتی

شیر پر چرب: ۴۰۰ میلی لیتر
شکر: ۷۵ گرم
وانیل: یک پنسه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
نشاسته ذرت: ۹۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شکلات شیری یا تلخ: ۱۶۰ گرم

طرز تهیه کرم:

  1. ابتدا شکر، زرده تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت و شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار داده تا بپزد و وقتی کمی غلیظ شد روی شکلات خرد شده ریخته و با همزن دستی همزده تا یک کرم یکدست حاصل شود.
  2. بعد از آن در یک ظرف ریخته و روی آن را پوشانده و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
  3. کره را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و با کرم شکلاتی خنک شده در چند مرحله مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
طرز تهیه کیک توت فرنگی
  1. کیک اسفنجی را به سه طبقه برش داده، وسط طبقه میانی را با کمک الگو یک قلب کوچک درآورده به طوری که پهنای آن حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر باشد و زیر و روی این دیواره را با کمک کرم موسلین پوشانده و روی طبقه زیرین گذاشته و داخل قلب تو خالی را پر از توت فرنگی کنید، قسمت بالایی کیک را روی کیک گذاشته و روی کیک را کاملا خامه کشی کنید.
  2. فوندانت قرمز را به کمک یک وردنه به قطر ۲ میلیمتر باز کرده و روی کیک کشیده و با کمک ابزار فوندانت یا خلال دندان سوراخ هایی به صورت نامنظم روی فوندانت ایجاده کرده و داخل آن را با شکلات ذوب شده پر کنید.
  3. فقط دقت داشته باشید سوراخ ها خیلی عمیق نباشد، با فوندانت سبز برگ های توت فرنگی را درست کرده و با کمک یک قلم مو با آب برگ های فوندانت سبز را به توت فرنگی بچسبانید.
منبع: سایت ایران پروا
 

kalanest

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2017
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
23
سن
36
محل سکونت
تهران
جالب بود ای کاش از مراحل تهیه هم عکس بزارید، مخصوصا آماتورا نمی دونن چه طور توت فرنگی کنن تو دلش :)
 
بالا