nazanin zahra532
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 10 جولای 2016
- نوشتهها
- 27
- لایکها
- 3
- سن
- 27
کیک توت فرنگی شکم پر یک کیک فوق العاده لذیذ می باشد که به صورت قلب تهیه می شود و داخل آن پر از توت فرنگی می باشد و می توانید آن را در عصرانه به همراه یک لیوان چای میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم کیک توت فرنگی
کیک اسفنجی به شکل قلب (۶ تخم مرغی): یک عدد
کرم موسلین شکلاتی: به میزان لازم
فوندانت قرمز: ۳۵۰ گرم
فوندانت سبز: ۵۰ گرم
شکلات (ذوب شده): مقدار کمی
آب: کمی (برای چسباندن فوندانت)
مواد لازم کرم موسلین شکلاتی
شیر پر چرب: ۴۰۰ میلی لیتر
شکر: ۷۵ گرم
وانیل: یک پنسه
زرده تخم مرغ: ۳ عدد
نشاسته ذرت: ۹۰ گرم
کره: ۲۰۰ گرم
شکلات شیری یا تلخ: ۱۶۰ گرم
طرز تهیه کرم:
- ابتدا شکر، زرده تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت و شیر را در یک ظرف مناسب روی حرارت قرار داده تا بپزد و وقتی کمی غلیظ شد روی شکلات خرد شده ریخته و با همزن دستی همزده تا یک کرم یکدست حاصل شود.
- بعد از آن در یک ظرف ریخته و روی آن را پوشانده و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
- کره را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود و با کرم شکلاتی خنک شده در چند مرحله مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- کیک اسفنجی را به سه طبقه برش داده، وسط طبقه میانی را با کمک الگو یک قلب کوچک درآورده به طوری که پهنای آن حدود ۳ تا ۴ سانتیمتر باشد و زیر و روی این دیواره را با کمک کرم موسلین پوشانده و روی طبقه زیرین گذاشته و داخل قلب تو خالی را پر از توت فرنگی کنید، قسمت بالایی کیک را روی کیک گذاشته و روی کیک را کاملا خامه کشی کنید.
- فوندانت قرمز را به کمک یک وردنه به قطر ۲ میلیمتر باز کرده و روی کیک کشیده و با کمک ابزار فوندانت یا خلال دندان سوراخ هایی به صورت نامنظم روی فوندانت ایجاده کرده و داخل آن را با شکلات ذوب شده پر کنید.
- فقط دقت داشته باشید سوراخ ها خیلی عمیق نباشد، با فوندانت سبز برگ های توت فرنگی را درست کرده و با کمک یک قلم مو با آب برگ های فوندانت سبز را به توت فرنگی بچسبانید.