آژانس هواپیماییexchanging

گیرنده دیجیتال DVBT USB

شروع موضوع توسط Azemati ‏15 فوریه 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

  1. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  2. vaziri69

    vaziri69 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,939
    تشکر شده:
    46
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.
    دوست عزیز حدود 1 ماه دیگه مادیران گیرنده دیجیتال کره ای به نام X.VISION XDVB-111 به بازار عرضه می کنه و حدود قیمتش هم 80 تومانه(به احتمال زیاد 1 سال گارانتی داره).
    تا حالا هرچی گیرنده دیجیتال که من دیدم چینی هست و گارانتی نداره.
    این هم لینک گیرنده دیجیتال X.VISION:
    http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCList.asp
     
    Ramkal از این نوشته تشکر کرده است.
  3. Heidari66

    Heidari66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من اين دستگاه رو دارم:D
    خيلي باحاله
    14 تا كانل ميگيره
    10 تا راديو

    راستي چطور ميتونم آپگريدش كنم؟:blink:
     
  4. fozool

    fozool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 می 2004
    نوشته ها:
    894
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    تهران
    حتما بايد آنتن هوايي بهش وصل بشه
    كيفيتش چطوره؟
     
  5. 85100239

    85100239 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    سلام
    يك عدد از اين usb ها كه كانالهاي كشور خودمان رو بصورت ديجيتال دريافت ميكنه . مدل هاي متفاوتي اونجا بود از 35 تومان بود به بالا اما من سعي كردم يكي از بهترين ها رو بخرم . هم آنالوگ ميگيره هم ديجيتال هم شبكه هاي استاني خلاصه يه چيز كامل گرفتم هر كاري بگي ميكنه . كيفيت هم فوق العاده است چون تو مغازه فروشنده همين مدل رو وصل كرده بود روي lcd كه مردم ببينند .
    كاراي كپچر و اينا هم ميكنه
    اسم مدل دستگاه ITems itv723 هست . يكسال هم گارانتي داره
    داخلش هم آنتن مخصوص خودش رو داره ، فيش خروجي به تلويزيون و اين چيزا داره ، آنتن راديو داره و خلاصه

    باآنتن داخل جعبه 14 کانال دیجیتالی را صاف صاف میگیرد

    http://img4.************/files/qk8mep6wypoup2vzwecr.jpg

    توضيحاتش :
    1-دارای چیپ و تیونر اورجینال TM6000
    2- امکان نصب روی PC / LAPTOP
    3- پشتیبانی کامل از سیستمهای PAL/NTSC/SECAM
    4- امکان ضبط تصاویر تلویزیونی و ویدئویی با فرمتهای MPEG1/2 , WMV,DIVX* با کیفیتی بالا جهت ساختن VCD/DVD/SVDC
    5- پشتیبانی کامل از سیستمهای Analog , Digital DVB-T TV
    6- پشتیبانی از تکنولوژی Time shifting-schedule recording
    7- -امکان گرفتن عکس با فرمت BMP,JPG
    8- پشتیبانی کامل از64 windows xp,vista
    9- دارای کنترل از راه دور
    10-1080i/720p HD tv
    قابلیت دریافت 14 کانال دیجیتال ایران
    قيمت فروشنده 75 هزارتومان بود من با تخفيف 73 هزار تومان گرفتم فاكتورش هم هست خريدم
    من از مغازه سما رايانه تو پاساژ ايران خريدم تخصص اين مغازه تو كارت هاي TV هست

    تاریخ خرید 14/11/88

    قيمت من : ‌70 هزار تومان

    فروش در تهران حضوري هم تقديم مي كنم با پست هم خواستيد ميدم

    اينم سايت سازنده كه مشخصات كاملش رو زده :

    http://www.itemstech.com.tw/html/products/usb/723.html

    توجه : دوستان اين دستگاه براي دريافت كانال هاي ديجيتال فقط در تهران كار مي كنه البته در شهرستان آنالوگ ميگيره اين موضوع رو دقت كنيد تا مشكل مشکل پیدا نکنید.
     
    Last edited: ‏16 فوریه 2010
  6. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    ممنون از اطلاعاتتون.
    سلام؛ ببخشید چند و از کجا خریدی؟

    اتفاقا من شنیدم هیچ آنتی نمی خواد. دیجیتاله ها مثلا.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    یعنی با آنتن 14 تا کانال دیجیتالی رو هم خوب می گیره؟
    اونی که الان قیمتش چهل پنجاه تومنه بدون آنتن مثل آینه میگیره مسکه. واسه شما چرا این طوریه؟

    چرا می خواهید بفروشین؟
    شاید خریدم ازتون.
     
  9. Love_life

    Love_life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2010
    نوشته ها:
    3,715
    تشکر شده:
    966
    محل سکونت:
    دور نیست
    دوستان ! آنتن لازمه ! حتی خود سایت صدا و سیما هم زده نیاز داره
     
  10. 85100239

    85100239 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh
    سلام

    بله با آنتن خودش 14 کانال دیجیتال را میگیره آنتنش از این آنتن کوچیک هاست که خاصیت مغناطیسی هم داره

    من بیشتر برای کنجکاوی گرفتم ببینم این تلویزیون دیجیتال که میگن چیه و چندتا کانال داره

    ولی بعد با وجود دوتا تلویزیون توی خانه دیدم نیازی ندارم

    اگر رم کورسیر 4 گیگ باس 1333 دوال کانال هم تمیز داشته باشین عوض هم میکنم

    اینم چندتا عکس از کانال های مختلف

    حجم عکسها یکم بالاست خواستم کیفیت پایین نیاد

    http://img4.************/files/ocjov0pfbbd6iirtuc1m.png

    http://img4.************/files/i3zfaj7zrblin7qyew61.png

    http://img4.************/files/rsada73tokcadsl3sd0m.png
     
    Last edited: ‏16 فوریه 2010
  11. tehran_iran

    tehran_iran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    522
    تشکر شده:
    0
    از نادر کامپیور 29 تومن خریدم جمهوری پاساژ فرقان تقریبا روبروی سفارت انگلیس

    تلفن 66708796

    http://www.nadercomputer.ir/

    البته این فقط دیجیتال هست من خودم خریدم عالی کار میکنه تو ویندوز 7 64 بیت هم بخوبی بدون درایور نصب شد

    24 تا کانال میگیره دو سال هم گارانتی داره

    از این 3.5.7 TotalMedia نرم افزار هم استفاده میکنم
     
  12. Heidari66

    Heidari66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان

    دستگاهيي كه گرفتم از طرف سازمان دولتي به برادرم داده بودن ، فعلا تو بازار پخش نشده
    قراره تا چند روز آينده پخش بشه.
    اين دستگاه اسمش X.Vision DVB-t هست كه بايد حتما به آنتن هوايي آنالوگ وصل بشه (نميخواد حتمن دقيق باشه) با كيفيت خوب و بدون برفك
    اين دستگاه تاييد شده توسط صدا و سيما هست ،‌به نظر من اينو تهيه كنيد بهتر از مارك هاي متفرقه ي توي بازار هست كه تاييد شده توسط صدا و سيما نيست.
    قيمتش هم 80000 تومان هست
    راستي اين دستگاه قابليت ضبط از تلويزيون روي USB هم داره با كيفيت بالا

    براي اطلاعات بيشتر به اينجا بريد:
    http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/
     
  13. tehran_iran

    tehran_iran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    522
    تشکر شده:
    0
    از کجا میشه خرید
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    منطقه ی ما که با آنت خودش نمی گیره
    اما با آنتن هوایی می گیره
    کلا چیز خوبیه اگر می شد بدون آنتن استفاده کرد
    ولی اول و آخرش به آنتن هوایی منتهی می شه
    همینهایی هم که می گن با آنتن خودش میگیره ازشون بپرسی خودشون از آنتن هوایی استفاده می کنند
     
  16. Heidari66

    Heidari66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز اگه اين ماركي كه من گفتم و تاييديه صداوسيما هست رو ميخواي بايد صبر كني تا بياد تو بازار ، احتمالا تا چند هفته ديگه مياد ،‌ميتوني زنگ بزني ماديران بپرسي راهنماييت مي كنن

    دوست عزيز اين دستگاه ديگه آنالوگ نيست و ديجيتال هست ، يعني شايد منطقه شما آنالوگ نگيره ولي ممكن هست ديجيتال رو بگيره ، بازم شما زنگ بزن ماديران بپرس حتمن راهنماييت مي كنن

    ياعلي
     
  17. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    بعضی ها چرا فکر می کنن خیلی میفهمن!
    برادر من یعنی فرق دیجیتال و آنالوگ رو نمی دونم دیگه؟؟؟
    من وقتی از DVB-T استفاده میکردم که هنوز تو تهران آزمایشی افتتاح شده بود و فقط تو جماران آنتنش بود
    اون موقعی هم کارت TV شو خریدم اصلا هیچ مغازه ای تو تهران نداشت!!!!
    این شبکه به غیر از بعضی مناطق شرق تهران در بقیه ی جاها باید با آنتن هوایی گرفته بشه!!
    حالا شما تا حالا نداشتی فکر می کنی خودش سر خود 14 تا کانال رو Find میکنه
     
  18. Heidari66

    Heidari66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز چرا جو زده ميشي و دري وري ميگي؟
    شرمنده نمي دونشتم شما مهندس آنتن هاي ديجيتال هستي
    بعدشم من دقيقا متوجه سوالتون نشده بودم
    پس ادب رو رعايت كنيد
     
  19. tehran_iran

    tehran_iran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    522
    تشکر شده:
    0
    آقا صلوات بفرس

    [​IMG]

    مسئله مهم اینه که این کانالو میگیره

    [​IMG]]

    ولی بر روی بعضی کانالها قابلیت record نداره فکر کنم کپی رایت گزاشتن
     
  20. Heidari66

    Heidari66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    ممنون دوست عزيز

    فكر نكنم روي كانال ها قفل گذاشته باشن
    آخه من از همه ي كانال ها ذخيره كردم:thumbsup:
     
  21. T-Roy

    T-Roy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2007
    نوشته ها:
    3,861
    تشکر شده:
    527
    شما از چه برنامه ای استفاده می کنی؟
    ممنون میشم لینکشو بدی
    من از برنامه TivMe استفاده می کنم
     
  22. tehran_iran

    tehran_iran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    522
    تشکر شده:
    0